Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg banker på din dør.

Ser ned af mig selv. ”Er det her mon godt nok” Tænker jeg.

SEX I DAG?

Jeg har en hvid skjorte på med en sort bh inde under.. En lille nederdel i en skrigende blå farve.. sort g-streng. Du åbner nu døren.

”hej” siger du og lader mig komme ind.

Kan mærke dit blik på mig du lader grådigt dit blik sluge mine bryster, hvor knappen i min bluse er ved at sprænge. (Bruger C-75) Du har lavet mad til os og det ser rigtigt hyggeligt ud. Du har virkelig gjort noget ud af det. ( Det er første gang vi skal i seng med hinanden, og første gang for mig nogensinde.) vi krammer hinanden hej og kysser hurtigt, ved hvis vi gør mere når vi aldrig at spise. Da jeg sætter mig er jeg allerede lidt tændt. Du ser bare så dejlig ud. Kunne kaste mig over dig men sætter mig bare stille og roligt og smiler til dig. Vi begynder at tale og spise.

Da vi er færdig går vi ind i stuen og du sætter dig i sofaen og klapper ved siden af dig til mig. Sætter mig ved siden af dig. Du smiler til mig og læner dig frem, kysser mig stillet og blidt på munden. Svare igen men min tunge. Vi rykker os tættere på hinanden. Dine hænder finder hurtigt mine bryster uden på blusen. Stønner stillet. Det er bare så dejligt, elsker når du røre ved mig. Lader også mine hænder finde ind under din bluse. Trækker den stillet af. Nu er dine hænder også ved at åbne min bluse. Du trækker den ned over min ryg. Lader dine hænder lege med mine bryster uden på bh’en men du tager også hurtigt den af. Du vælter mig bagover på sofaen og kysser mig ned af halsen ned til mine bryster. Mine bryster stritter ud til dig og du lader stille munden glide over den ene. Begynder at lege med den med tungen. Jeg ligger bare og stønner. Elsker det. Lader mine hænder finde din røv og kæler langsomt for den. Du går op igen til min mund og vi begynder at kysse vildt hedt. Hurtigt tager jeg din bukser af og vi bytter plads.. Begynder at gå ned af din mave. Tager laaaaaansomt dine underbukser af. Din pik lige frem ”springer” op i hovedet på mig. Jeg kigger frækt på op på dig mens min tunge begynder at lege med ”den”.

Lader langsomt, bare for at pirre dig, min mund glide ned over din pik, som er så stor, tyk og dejlig stiv af min behandling. Begynder at mundkneppe dig mens min tunge leger imens. Kan mæske du er ved at sprænge. Fjerner min mund lidt. Du når kun at slappe af lidt så begynder jeg igen.

Bliver ved med at sutte, sutte, sutte!

Holder op igen lige inde du kommer. Du ser bedene på mig. Du er ved at sprænges men jeg lader dig ikke. Tredje gang jeg gør det tager du fat i mit hår og presser mig ned mod din pik. Jeg begynder igen. Du holder hele tiden på mit hoved indtil du kommer. Sluger det hele. Nam du smager lækkert! Kigger frækt op på dig. Er så fucking tændt. Går op ad dig og vi begynder igen at kysse. Igen bytter vi pladser. Du kysser dig ned til mine bryster og længere ned til min dejlig våde fisse. Du begynder at slikke mig lige på klitoris. Tager to fingere op i mig. Fuck det lækkert. Begynder at stønne. Din tunge på min klitoris, dine fingere inden i mig. Åhh!! Må give op og kommer i en kæmpe orgasme. Skriger den ud. Du kommer op til mig igen. Vi kysser stillet. ”Var det godt?” Spørger du stillet. Jeg nikker stillet. Du smiler og kæler for mit hår og ned af min ryg til min røv.. Smiler til dig.

”Skal vi gå ind på mit værelse?” Spørger du.

Jeg nikker igen og du rejser dig og bære mig ind. Da vi kommer ind er der stearinlys tændt over det hele. Og blomster blade spredt over hele din dobbeltseng. Jeg smiler til dig og du smiler tilbage. Dine øjne lyser imod mig. Du ligger mig ned på sengen. Og ligger dig ved siden af mig. Vi begynder igen at kysse og snart leger mine hænder med din pik og dine hænder med mine bryster. Vi stønner lidt begge to.

Du lader dine hænder finde mine mis der er blevet dejlig våd igen Du leger med min klitoris lidt og lader to fingre glide ind i mig. ”Åhh…! ” Stønner jeg.

Mine hænder onanere på dig og kan mærke du er lige så ophidset som mig. Din pik er hel stiv og dejlig.

Du ligger oven på mig.

”Nu?” Spørger du stillet. Jeg nikker. Du ved jeg er en smule bange. Langsomt og MEGET forsigtig lader du din pik glide ind i mig. Det gør en smule ondt men det er også dejligt. Smiler til dig og du lader glide helt ind og helt ud først langsomt men da du mærker at det er okay gør du det hurtigere og hurtigere. Begynder at stønne og det gør du også det er så dejligt! Du kommer inde i mig samtidig med jeg kommer.

Du falder træt ned over mig.

Vi smiler til hinanden og du trækker dig stillet ud.

Vi kysser hinanden og ligger os til at sove med dine arme rundt om mig. Inden jeg falder i søvn hører jeg dig hviske i mit øre

”Du er så dejlig.. Elsker dig virkeligt! Du det vigtigste i mit liv” smiler og falder i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.