Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg læste til sygeplejerske på sygeplejerskes skolen nær Bispebjerg Hospital. Jeg var førsteårsstuderende. I min klasse gik der en pige, der hed Mia Hun var en flot pige med store bryster og en lille fast røv, og så var hun blondine. Vi snakkede sjældent sammen, men når vi gjorde, bankede mit hjerte hurtigt. Ikke nok med at hun var lækker. Hun var også rigtig sød og en af de bedste i klassen.

En dag i spisefrikvarteret kom hun hen til mig. Hun satte sig ned foran mig og pakkede sin madpakke ud. Da hun havde spist lidt, spurgte hun mig, hvad jeg skulle lave efter skole. Jeg sagde, at jeg ikke havde nogen planer. Hun smilede frækt til mig og bad mig om at komme hjem til hende om aftenen.

SEX I DAG?

I de næste timer kunne jeg ikke koncentrere mig. Jeg tænkte på Mia hele tiden, og det der skulle ske om aftenen. Efter undervisningen snakkede jeg med en anden pige fra klassen om vores kommende praktik. Vi skulle i praktik sammen på en lukket psykiatrisk afdeling. Jeg gik hjem for at tage et bad. Imens jeg stod i badet, lod jeg en finger strejfe min fisse. Jeg stak to fingre op i fissen og fingerkneppede mig. Dér stod jeg nogle minutter og nød orgasmerne, der rullede henover mig. Jeg skyndte mig at tage tøj på og ned til min cykel.

Mia boede på Lersø Parkallé. Jeg havde cyklet her mange gange uden at vide, at der boede en lækker pige. Det var nyt for mig, at jeg var til piger, selvom det længe havde ligget helt inde bagved i mig. Jeg var bange for at "springe ud" som lesbisk, da min familie ikke uden videre ville bryde sig om tanken. Endelig nåede jeg Mias lejlighedsblok. Jeg parkerede cyklen i baggården og gik ind i opgangen. Hun boede på første sal. Jeg ringede på og et øjeblik efter stod hun i døren. Hun så op og ned ad mig. Jeg blev rød i hovedet men prøvede at skjule det.

Vi gik ind i stuen. Hun boede pænt, og man kunne godt se, at det var en ung singlepige, som boede i lejligheden. Vi satte os i sofaen med hver vores glas vodka og juice. Fjernsynet kørte i baggrunden på MTV. Jeg så på de piger, der dansede i fjernsynet. Mia spurgte mig, om jeg havde prøvet pigesex. Jeg nikkede og fortalte, at jeg havde haft en affære med en pige, da jeg gik i 10. klasse og at pigesex tændte mig. Hun rykkede hen mod mig. "Jeg har haft lyst til dig lige fra første dag, jeg så dig" sagde hun. Jeg fortalte, at jeg også havde haft lyst til hende. Vi kiggede på hinanden. Jeg tog om hende og kyssede hende. Hun gengældte mit kys. Vi tungekyssede længe. Efter vi havde kysset, sad vi lidt og kiggede på hinanden. Hun rejste sig og sagde, at jeg skulle tage tøjet af, imens hun hentede nogle ting. Jeg tog tøjet af. Lidt efter kom hun tilbage med en kasse med SEXLEGETØJ. Hun satte den på gulvet og åbnede den. Der var dildoer, piske og håndjern i kassen. Jeg havde aldrig leget med SM. Dog havde jeg tit haft lyst til at prøve. Mia så på mig. "Bare rolig. Vi skal ikke lege med piske i dag" sagde hun.Hun tog en af dildoerne op af kassen. Den var stor. Jeg blev liderlig ved synet af den og tænkte, at den ville jeg mærke oppe i mig. Hun lagde sig på ryggen med spredte ben og bad mig om at kneppe hende med dildoen. Jeg satte mig på hug imellem hendes ben. Jeg slikkede hendes fisse samtidig med at jeg kneppede hende med dildoen. Hun stønnede lidt af nydelse, og det fik mig til at slikke hurtigere. Hun kom i et skrig. Jeg kravlede op og kyssede hende.

Vi nussede lidt med hinanden. Så rejste hun sig og gik ud på badeværelset for at vaske dildoen ren. Jeg lagde mig på ryggen. Hun spændte en DILDO på sig selv. Den stod lige ud i luften. "Skal du kneppes med den her?" spurgte hun. Jeg var meget liderlig, så jeg nikkede bare. Hun begyndte at kneppe mig. Først langsomt og så hurtigere og hurtigere. Der gik ikke mange minutter, før jeg kom. Hun trillede ned ved siden af mig. Vi lå i nogle minutter og så på hinanden. Så satte vi os i sofaen. Vi snakkede lidt om det, der lige var sket, og vi var enige om, at det ikke var et engangsknald.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.