Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en dag i oktober.

Jeg sad på kontoret og kiggede ud ad vinduet, imens jeg tænkte på, hvad jeg skulle lave. Min chef kom ind til mig. Han satte sig ved siden af mig. ”Min ven Kjeld kommer om lidt. Han skal tale med mig. Jeg vil gerne bede dig om at komme ind med noget kaffe.” Jeg rejste mig og gik ud i køkkenet. Jeg kunne se, at Pouls ven var kommet. Han gik ind på Pouls kontor. Da jeg kom ind med kaffen, kunne jeg mærke, at vennens øjne kiggede på mig. Jeg skyndte mig at hælde kaffe op, så jeg kunne komme ind på mit eget kontor. Der gik et par timer, hvor jeg sad og skrev et referat. Det var røvkedeligt. Pludselig kom Poul ind til mig. Han bad mig om at komme med ind på sit kontor. Inde på kontoret sad vennen og røg en cigar. Poul bad mig om at sætte mig ned ved siden af Kjeld. Kjeld kiggede på mig. ”Hvor har du fået fat i sådan en sekretær?” spurgte han Poul, imens han lagde den ene hånd på mit lår.

Poul svarede ikke. Han nød at se Kjelds hånd på mit lår. Kjeld løftede lidt op i min nederdel, så mine g-strengs trusser kom til syne. Jeg kunne se en forandring i Kjelds bukser. Der var kommet en bule. Jeg lynede hans bukser ned og tog pikken ud. Den var stor og klar til at komme op i min fisse. Kjeld gjorde mig meget liderlig, og jeg ville ønske, at vi var alene uden Poul. Kjeld rejste sig og bad Poul om at gå, så han kunne få mig for sig selv. Poul trak bukserne op og kiggede vredt på Kjeld. ”Du kan altid få hende så lad os nu være” sagde Kjeld. Jeg blinkede til Poul og sagde, at han måtte give mig en tur en anden gang. Poul forlod kontoret. Kjeld begyndte at tage på mig, imens han sagde noget om, at jeg skulle være hans sekretær. Jeg sagde, at Poul ikke kunne undvære mig. Kjeld kyssede mig og sagde, at han heller ikke kunne undvære mig. Jeg lagde mig på bordet med spredte ben. Kjeld begyndte at kneppe mig hårdt. Han sagde, at hvis jeg ville arbejde for ham, skulle jeg nok få al det sex, jeg ville have. Jeg bad ham om at holde kæft og koncentrere sig om at kneppe mig. Han stødte sin pik op i min fisse. Det var så dejligt, og jeg ville bare have mere. Jeg kom i en kæmpe orgasme. Han trak sig ud og spyttede på min fisse. ”Sut min pik din liderlige so” sagde han. Jeg satte mig på hug foran ham og begyndte at sutte hans pik. Han kom med et brøl, og jeg slugte hans sperm.

Vi rejste os op og kiggede på hinanden. Vi aftalte at spise sammen om aftenen og se, hvad det førte til...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.