Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en lun sommeraften En af de dage hvor man rigtig får lyst til at tage sig en kold dukkert i havet, så jeg bevægede mig ned til den lokale nudiststrand for at bade, da jeg ville føle mig fri for alverdens problemer som jeg gik kæmpede med for tiden.
Jeg fandt et sted med masser af løv, hvor ingen kunne se mig, og begyndte straks at tage mit tøj af. Mit fine sæt undertøj røg af. Bh, trusser, og med et stod jeg nøgen i løvet. Jeg lagde mig til rette på tæppet, som jeg havde spredt ud i sandet. Lukkede øjnene og nød solen mes jeg slappede af..

Da jeg åbnede øjnene igen stod en mand foroverbøjet over mig. Jeg kunne se han var påvirket over hele oplevelsen med mig liggende der nøgen i sandet, og jeg bestemte mig for at spille lidt med på legen.
Jeg greb fat hans pik med hånden og begyndte at sutte den af på ham imens han så forundret til og nød det i fulde drag. Altid havde jeg været den stille og rolige pige, som altid førhen ville have sagt, at sådan noget gjorde man bare ikke, og det kunne jeg aldrig finde på.. Nu sad jeg med hans pik i munden og var i gang med at tilfredsstille ham med et blowjob.

Mens jeg brugte mine læber flittigt begyndte mine hænder at finde vejen til min fugtige mis. Jeg drev af safter, og var meget tændt., og kunne slet ikke lade mig være med at pille ved mig selv, men pludselig begyndte mi elsker at slikke mig til en orgasme. Han lod tungen kærtegne klitorisen, og kørte med små cirkle bevægelser rundt i min fisse. Jeg skreg af lidenskab og udmattelse da hans livlige tunge fik mig til at komme for anden gang. Jeg kunne kun føle mig i himlen. Da han så også begyndte ar føre sin stive pik ind i mig var lykken fuldendt for mig.

Ikke lang derfra lå familier og badede på stranden, totalt uvidende om hvad der lige havde foregået i løvet, få meter fra dem. Det var nervepirrende at tænke på. Imens lå min elsker og jeg oppe i løvet og hyggede os, mens han nippede til mine stive brystvorter og kørte sin pik frem og tilbage mod mit underliv indtil jeg ankom i endnu en orgasme, som blev ved og ved.

En oplevelse for livet på en strand med masser af løv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.