Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-



Alle børnene var afleveret til deres respektive mor & far og vi var endelig alene de sidste par nætter har enten den ene eller den anden været inden pga mareridt osv så trangen til dig var extrem mærke din bløde hud og kæle for dig så du vrider dig af lyst.

Du stod i køkkenet og var ved at skære lidt grønt til maden da jeg stiller mig helt tæt på dig tager om dig og griber et bryst i hver hånd bider dig en blanding af hårdt og blidt i nakken så du får kuldegysninger over hele kroppen, min pik rejser sig og du kan mærke den langsomt ligger sig op af din lænd du skubber din røv lidt baglæns og gnider dig mod mig.

jeg følger dig ind i sengen og du vrider dig løs og sætter dig på mig og trækker dig hver gang jeg er ved at kysse dig, jeg får taget tøjet af dig og du får mit af og sidder stille og tirre mig med din våde fisse lige over min pik den er smurt ind i dine safter du kysser mig dybt og intenst og løfter dig lidt så pikken kommer lige indenfor jeg trækker den ud igen og løfter dig op så jeg kan smage dine safter de er blandet med mit prespærm du kaster dig ned og kysser mig grådigt igen du tænder meget på smagen af vores safter du sætter dig med et helt ned over min pik og ridder mig hårdt et stykke tid da orgasmer rammer dig du stopper helt og ryster over hele kroppen .

Jeg skubber dig af så du ligger på ryggen presser dine ben mod dit hoved og slikker din våde fisse og stjernen, den er helt åben og våd også.

Jeg presser pikken i bund og knepper din fisse så du nærmest mister vejet fuldstændig trækker mig ud og sætter den mod numsen den giver sig hurtigt og du stønner at jeg skal tage dig hårdt og komme i din røv.

Jeg sætter farten op og hugger i bund hver gang og næsten helt ud så den smutter og kommer i bund i fissen det var hvad der skulle til at du sprøjtede din første sprøjte orgasme jeg satte den for din røv igen og kørte kort og trak mig ud hvorefter du skyndte dig at tage den i munden og slugte hver en dråbe jeg lagde mig ned og var godt træt da du rejste dig og spurgte om jeg ikke vankede dig på ryggen i badet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.