BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en kold våd tirsdag du havde fået tidligt fri fra arbejdet og tænkte det ville være rart at komme hjem og få et varmt bad, din kæreste havde lang dag idag så du var alene det meste af eftermiddagen.

Da du kom hjem og stod under bruseren begyndte den velkendte følelse af lyst at brede sig i underlivet og snurre i klitoris, du strejfede den lige og et stød bredte sig og varmede mere end vandet du overvejede om du skulle kæle lidt for dig selv men besluttede at prøve at vente til din kæreste kom hjem.

Klokken blev 1730 da tlf ringede og han sagde han var forsinket men at hun bare kunne spise uden ham, skuffet lagde hun på det kunne han ikke være bekendt efter 1 times tid kom lysten snigende igen og hånden fandt vej ned til fissen der var godt våd allerede hun gik ind og hentede den lilla DILDO og satte sig godt til rette og begyndte at kæle både brysterne og klitoris.

Efter lidt var du helt hengiven til lysten og masserede din numse og stramme hul mens dildoen kørte med fast hånd lige tilpas som du bedst kan lide det, du åbnede øjnene og fik et kæmpe chok du havde været så liderlig at du ikke havde lagt mærke til din kæreste var kommet hjem og stod nu med stiv pik og kælede for sig selv mens du lå der og legede.

Du kiggede ham dybt i øjnene og forstod på ham at du skulle fortsætte han var helt vild med det han så og satte sig på knæ foran dig mens du nu kørt på for fuld fart hans pik var fyldt med prespærm mens han sad der og spillede pikken i hurtigere og hurtigere ryk.

Ham kommenteret din leg og sagde du skulle putte 2 fingre op i numsen og mens du gjorde det satte han tungen på din klit dette pressede dig over kanten og du kom i en voldsom orgasme safter ned løb ud af dig og ned på kærestens pik som sprøjtede ud over din fisse. 

I sad lidt og kiggede på hinanden som nyforelsket og godt trætte indtil han spurgte og du ville med i bad og hjælpe med at gøre ham ren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.