BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Døren bliver revet op. Jeg gisper højt. Karoline står i døren. Min smukke, vidunderlige veninde. Hun har en stram latex kjole på, stiletter og en pels. Hun er så dejlig. Hun har den sædvanlige taske med. Jeg glæder mig så meget til at se, hvad hun har taget med den her gang.

Pludselig mærker jeg en genkendelig smerte i ansigtet. Lussingen rammer sindssygt hårdt. Mit syn bliver sløret I et kort øjeblik.

SEX I DAG?

"Jeg sagde at du ikke måtte have sex med nogen! Hvorfor får jeg så at vide, at du har knaldet en igår!?" skriger hun næsten. Karoline er min dominatrix, og hun er meget rethaverisk.

"J-j-jeg... undskyld! Han var bare så flot og..." stammer jeg. Et skrig efterlader min mund, da hun slår mig igen. Jeg prøver at gemme det, men jeg elsker at blive straffet, når jeg har været en slem pige. Og jeg ved Karoline elsker mine skrig og mine tårefyldte øjne.

"Hvad sagde jeg til dig!? Du måtte ikke have sex med andre end mig og dem JEG vælger!" råber hun. Jeg bliver voldsomt skubbet op mod min væg. Hun river håndklædet af mig og klasker mit ene bryst. Jeg skriger, da hendes hårde hånd rammer min store bløde melon.

"Jamen..." begynder jeg, men hun kysser mig dybt og skubber en finger op i mig. Jeg har lige været i bad, så jeg er dejlig ren, barberet og ikke mindst våd. Hendes tunge knuser næsten min. Jeg prøver at læne mig tilbage, men hun holder mig fast. Vi træner sammen, men hun er mere end dobbelt så stærk som mig. I alle øvelser.

"Læg dig på sengen!" kommanderer hun. Karoline går over til sin taske og roder rundt. Jeg gør, som hun siger og lægger mig på sengen. Min dejlige varme seng føles endnu dejligere, siden Karoline og jeg kommer til at have en vild nat. Jeg elsker de lørdag nætter, hvor hun kommer over.

"Læg dig på maven!" råber hun. Jeg kan mærke min liderlighed over det hele. Jeg drypper allerede, og mine bryster er følsomme som aldrig før. Håndjernene klikker. Jeg klynker blidt.

"Kom her din luder." Jeg bliver hevet op og vendt rundt. Karoline smider mig ned på sengen. Hun begynder at lege med mine bryster. Der går ingen tid før hendes læber finder min ene stive brystvorte. Jeg klynker igen.

"Du har været en slem lille luder." mumler hun imens hun sutter. Hendes tunge kører rundt og stimulerer al min liderlighed. Fuck, hun gør mig så ufattelig liderlig.

"Karoline, jeg beder dig, vær nu forsigtig." jeg lyver. Jeg tror aldrig jeg har løjet mere, men jeg ved hun bliver vred. Jeg får en lussing og et bid i brysterne. Hun vender mig om med en bevægelse. Jeg stønner. Hendes tunge begynder at slikke mig imellem benene. Jeg er driv våd. Min fisse tikker om opmærksomhed. Mit hjerte hamre derud af, og min vejrtrækning bliver skarpere og hurtigere.

"Du er sådan en fræk lille luder." Karoline slikker mig voldsomt og skubber en finger ind i røvhullet på mig. Jeg gisper og vrikker min røv af frustration. Jeg hiver I håndjernene, men de giver sig ikke. "Lig stille!" kommer det bagfra.

"Karo! Rolig nu, vi skal ikke... AH!" jeg skriger af mine lungers fulde kraft. Hele hendes hånd er begravet dybt inde i mit frække lille hul. Jeg gisper og skriger. Hun bevæger den langsomt rundt.

"Fuck du er stram! Du er en perfekt lille luder!" råber hun. Jeg mærker noget andet ved min anden indgang. Jeg ryster på hovedet og klynker. "Tag den her!"

Jeg skriger igen. En lang DILDO bliver skubbet dybt ind i røven på mig. "Stop! Av! Karoline det gør ondt!"

Jeg mærker pisken på min balde. "Det er dronning Karoline!" hører jeg bagfra. Piskeslagene hagler ned. Jeg skriger og klynker om nåde. Jeg prøver at orme mig væk, men hun hiver mig tilbage. Endnu en dildo bliver skubbet ind i min forindgang. "Jeg vil se dig skrige alt, hvad du kan."

Hun får hvad hun beder om. Jeg skriger og skriger. Hele min krop gør ondt og min først orgasme er tæt på. Hun hører min stønnen og smiler. Pludselig tænder hun for dildoerne. Fuck, det er hendes nye vibratordildoer. Jeg ryster på hovedet og vrider mig, men det hjælper ikke. Mine safter sprøjter ud af mig og Karoline griner. "Jeg vidste du var tæt på. Din lille liderlige kælling."

Efter næsten et helt minut af en enorm orgasme slukker hun for vibrationerne. Jeg gisper efter vejret. Min krop ryster. Min seng er våd af mine safter og sved. Karoline smiler og klæder sig af. Hun gaber og lægger sig ved siden af mig. Min vejrtrækning er endnu ikke under kontrol.

"Nå, jeg er træt. Vi ses imorgen smukke." hvisker hun og kysser mig dybt. Efter et langt snav gaber hun og lægger sig ved siden af mig. Hun snor sine ben og arme rundt om min svedige krop og lukker øjnene.

Fuck, hun er så fantastisk. Hun tilfredsstiller virkelig den liderlige kælling der gemmer sig bag mit smil og de store, flotte uskyldige øjne.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.