Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vil du gerne vide lidt om mig?

Hejsa! Jeg hedder Angelina. Jeg er 20 år gammel, og jeg bor I egen lejlighed på Frederiksberg. Til daglig studerer jeg, træner I fitness og arbejder på en café.

SEX I DAG?

Kropsbeskrivelse

Jeg er en mellem høj og relativ tynd pige. Jeg er 175cm høj, jeg har brune øjne, brunt/blondt hår. Jeg træner meget, så min krop er tynd, stærk og lækker. Mit program har massere af ben, røv og mave øvelser, så jeg har lidt at give af.

Hvad er mine interesser?

Jeg har en ret travl hverdag. Det meste af min fritid går på at arbejde og træne. Jeg elsker dog at se serier, FILM (alt på Netflix) tage på byture, café besøg, shopping og at være sammen med mine venner og veninder.

Hvorfor har jeg en profil på G6N?

Jeg har tidligere skrevet ret meget med folk online. Diverse online sex rollespil er blevet min nye ynglings aktivitet om natten. Jeg har ret mange frække historier at dele, og jeg håber, at jeg kan tilfredsstille nogle af jer, som nogle af jer har tilfredsstillet mig.

Hvad er mine erfaringer med sex?

Her de seneste par år har jeg eksperimenteret lidt. Jeg har været sammen med både piger og drenge. Jeg foretrækker en sød og dejlig pige, men hvis der er en sød, lækker og dejlig dreng, så er det mindst lige så godt.

Hvad er den frækkeste oplevelse jeg har haft?

Jeg har på et tidspunkt haft en firkant med to andre piger og min x. Vi fandt to veninder på en bar, og vi var begge ret fulde. Vi faldt I snak og en time siden, så lå jeg nøgen med en af dem og kyssede, imens den anden skreg, da min x-kæreste kneppede hende på sofaen hjemme hos os. Det var helt klart det frækkeste jeg nogensinde har prøvet.

Bare af at tænke på episoden gør mig liderlig. Imens mine ene hånd skrev videre var den anden allerede nede I bukserne på mig selv. Mine våde fisse tiggende på en orgasme. Jeg er ikke en pige der tit siger nej.

MacBooken blev sat på sengebordet, og mine bukser blevet næsten revet af. Trøjen og BH'en blev kastet på gulvet, og min ynglings DILDO blev hevet ud fra skotøjsæsken under sengen.

Min varme krop næsten rystende af liderlighed. Jeg har altid haft det sjovt om aftenen. Onani er den aller bedste "stress resolver". Mine stramme hvide g-streng har allerede opfyldt dit formål. En fræk godnat streak til mine dejlige kontakter.

Min ene hånd finder en af mine store, bløde og fyldige bryster. Mine brystvorter allerede stive og følsomme af den kolde aften vind, der fylder mit store soveværelse op. Min anden hånd løber ned af min mave og derefter ned I mine frække g-streng. Jeg stønner, da jeg hiver I den. Det bløde stof bliver skubbet op imellem min våde skamlæber. Jeg bliver så mega tændt. Jeg griber fat I min dildo og kysser toppen. Hurtigt efter sluger jeg næsten hele længden. Den er formet som en rigtig pik. Efter jeg var inde I butikken, så har den altid været tæt på mig, når jeg sov. Den er cirka femten centimeter lang. Jeg kommer altid til at jamre lidt, når jeg skubber det hårde stykke plastik op I mig. Jeg elsker følelsen af at være fyldt op.

Efter min dejlige dildo er blevet godt våd af mit savl, bevæger jeg den så ned mod min våde fisse. Jeg skubber g-strengen langsomt til side, og jeg bider mig selv I underlæben, da den hårde, våde og varme plastik spreder mine skamlæber. Jeg starter med at skubbe dildoen helt op I mig. Jeg spænder alle mine muskler, men det får dildoen bare til at føles dobbelt så stor. Jeg jamre igen. Jeg er nød til at tage min g-streng af og proppe det våde stof ind i munden på mig selv, så jeg ikke vækker mine naboer. Dildoen bliver pumpet ind og ud af mig. Mine ben let rystende og spredt så meget som muligt, min ryg bøjet og presset op af mine bløde hovedpuder. Jeg kan ikke lade vær med at lade mine beskidte tanker vandre. Jeg forestiller mig en dejlig, veltrænet, mørkhåret, brun og fræk mand, der pløjer sig igennem mig.

Efter et par minutter af sex med mig selv og nogle forskellige positioner (doggy, missionary og lidt andet frækt) beslutter jeg mig at ride den. Jeg placerer dildoen op på sengen. Jeg bider ned på det bløde g-strengs stof. Mmmm, jeg smager godt. Jeg sænker mig selv langsomt ned over legetøjet. Mine safter drypper ned på sengelagnet. Jeg føler mig så liderlig og fræk, min tunge stønnen fylder det ellers lydløse soveværelse igen, når dildoen spreder min stramme fisse ud. Jeg griber begge mine bryster og leger med dem, imens jeg bevæger min røv op og ned af dildoen.

Kun efter tredve sekunder af ridning kan jeg mærke min orgasme. Jeg skriger: "Mmm! Ja!," men min våde g-streng sørger for, at kun en minimal mumlen efterlader min mund. Min krop ryster og mine safter vælter ud af mig. Jeg stønner højt og lader mig selv falde tilbage. Jeg rammer min bløde seng, dildoen stadig begravet i mig. Jeg fniser og vender tilbage til computeren.

Jeg har nyt at skrive for jer, bare rolig, der kommer en masse mere! På gensyn fra PrincesseAngelina!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.