BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde været oppe og træne i nogle timer nu. En god, hård og svedig træningstur på en kold søndag efterårs aften. Min kæreste var lige igang med sit sidste sæt benchpress. Jeg bed i min underlæbe. Han var så fucking lækker! En høj, meget muskuløs, brun og mørk håret fyr. Jeg kunne ikke lade vær med at blive lidt våd, da jeg så bulen i hans træning shorts.

"Hva så skat?" sagde han, da han satte barbellen på sikringen og rejste sig op. Hans svedige krop tæt op mod min.

SEX I DAG?

"Kigger bare." svarede jeg med et smil. Jeg gav ham et hurtigt kys på kinden. "Skal vi strække ud sammen?"

"Det kan vi godt smukke." svarede han og gav mig et lille klask på røven. Det gav et sæt i mig. Hans hånd ramte ret hårdt, og igennem et par tynde og stramme træningsshorts gjorde det overhovedet ikke blødere.

Vi gik hen til Calisthenics området. Jeg strakte mine arme ud først. Holdte dem over hovedet og strakte min ryg. Jeg kiggede over på min smukke træningspartner. Jeg kunne mærke mine våde underbukser irriterer mig lidt. Ret genert da min stive brystvorter tydeligt kunne ses igennem min stramme sports BH.

Jeg var nød til at få mine stress til at forsvinde. Og jeg kendte den bedste måde. Jeg gik over til min elskede og lænede mig op ad ham. Hans overraskede blik I ansigtet fik mig til at smile bredt. Jeg lagde mine arme rundt om hans nakke og trak ham lidt ned. Mine læber mødte hans. Det var sent om aftenen, så der var kun meget få mennesker I centeret. Jeg kyssede ham dybt og udåndede dybt, da jeg mærkede hans ene hånd på min store, stramme røv, og den anden på min sports BH kant. Jeg blev så fucking liderlig. Jeg ville have ham!

"Hmm, jeg elsker dig." sagde han, da han brød vores dybe og passioneret kys. Jeg vendte ryggen til ham og lavede lige et par squats for ham. Jeg vidste, at han elskede det. Min røv gned op af ham. Den dårlige pop musik i højtalerne gav et godt beat. Jeg skubbede ham ned på en bænk bag ham. Jeg begyndte langsomt at gnide min røv op af hans skridt. Jeg bed min underlæbe I frustration.

"Skat, jeg er så fucking liderlig." sagde jeg til ham stille. Han grinede og gav mig et hårdt klask på røven. Jeg gispede kort men smilede til ham. Jeg hev mine trænings shorts ned. Min sexede CK g-streng allerede driv våd. Han hev den til side og stak langsomt to fingre ind. Jeg gispede igen! Jeg stønnede blidt og greb mine bryster. Han grinede af mig. Ét til klask på min ene balde, så hårdt at der kom et rødt mærke. Imens han gav mig finger, bevægede han sin egen hånd ind til mit inderlår. Jeg kunne ikke tage det mere! Jeg vendte mig om og kom ned på knæ. Hans bukser sad stramt, men jeg fin dem af alligevel. Jeg var desperat.

Hans store pik sprang ud. Jeg fik den næsten i hovedet. Den var ikke engang stoppet med at dingle indtil jeg greb dem og proppede den i munden. Mine læber blev låst tæt om hans kød, og mit hoved bevægede sig frem og tilbage. Min tunge slikkede hans tip. Begge mine hænder placeret på hans store pik, da jeg suttede den aggressivt. Han stønnede dybt. Min hestehale blev opløst, og hans hænder kørte igennem mit hår, imens jeg suttede ham af. Jeg kunne mærke, at han skulle til at komme. Jeg bevægede mine hænder og mit hoved hurtigere! Sulten efter hans sperm.

"Åhhh! Angelina!" stønnede han dybt. En liter af hans varme dejlige sperm sprøjtede ned i halsen på mig. Jeg elskede det! Spermen smagte vidunderligt! Følelsen af det varme sovs løbende ned af min hals fik mig næsten selv til at komme. Da jeg var færdig med at rengøre hans pik, stillede jeg mig op. En våd pøl under mig. Mine safter dryppende ud af mig.

"Kom her." sagde han, da han tog min hånd. Vi gik over til en af de andre bænke. Han lagde mig ned og spredte mine ben. Jeg bed mine læber. Jeg var ikke meget for at tigge, men nogle gange er man nød til det.

"Please skat! Knep mig! Knep mig hårdt!" hvæsede jeg næsten. Han grinte og hev min sports BH op, mine store bryster rystende, da de blev frigjort fra deres stramme støtte. Han satte sig i position. Hovedet af den store pik tæt på min våde åbning. Han tog fat I begge af mine ben og blinkede til mig.

"Er du klar?" spurgte han forførende. Jeg kunne ikke engang nå at svare, før han smadrede hele sin længde dybt op i mig. Jeg bed hårdt i min underarm får ikke at skrige. Han begyndte at pumpe hurtigt ind og ud af mig. Jeg klynkede stille ved hver pump. Jeg spredte dog mine ben så meget som muligt. Min liderlige, frække og drivvåde fisse skreg efter mere!

Jeg kom til at pive lidt for højt. En Fitness arbejder kom ind i det mindre rum vivar i. Lad os bare sige, at han var fuldstændig målløs. Jeg smilede til ham.

"Vil du være med?" spurgte jeg med et frækt smil og et blink. Min kæreste grinte og kiggede på ham indbydende.

Han stod i et par sekunder. Pludselig hev han trøjen af, hans store dejlige overkrop afsløret. Jeg bed min underlæbe og satte mig op med min kæreste. Fitness arbejderen kom hen til os. Han havde allerede sin stive pik ud af bukserne. Jeg slikkede mig om munden. Mine læber mødte hans tip. Jeg slikkede ned langs hans pik. Min kæreste stod og onanerede ved siden af, synet af mig med en anden stor pik i munden tændte ham. Fitness medarbejderen stønnede.

"Jeg har en god idé." sagde min kæreste pludseligt. Han hev mig op på benene. Jeg blev løftet op i luften. Pludselig mærkede jeg min kærestes store pik ved indgangen til mit røvhul. Han pressede sig ind, og jeg kunne ikke lade være med at skrige. Jeg gispede. Han holdte mig stående op.

"Jeg tager bagindgangen! Du kan komme ind foran!" sagde han til World medarbejderen. Der gik ikke mange øjeblikke før han også pressede sig op i mig. Jeg bed min under læbe hårdt, lidt blod dryppede ud. Begge mine huller spredt til deres yderste. De pumpede deres kæmpe pikke op i mig. Ved hvert stød skreg og klynkede jeg.

Min hjerne total blank. Jeg kunne ikke tænke på noget. Blandingen af fornøjelse og smerte ved min nedredele overvældede mig.

"Jeg kommer skat!" stønnede min kæreste dybt.

"Også mig! Inde i?" spurgte World medarbejderen.

"Ja! Fyld mig op! Giv mig alt hvad i har!" bad jeg og spredte mine ben og greb mine bryster. World manden begravede sit ansigt imellem dem. Jeg skreg! Så meget jeg kunne! En kæmpe mængde sperm i begge huller fik mig til at komme også. Mine ben rystede. Min kæreste proppede sine fingre ind I munden på mig, så jeg ikke ville ved et uheld kom til at tilkalde politiet. Efter en kæmpe lang orgasme kollapsede jeg. Mine kæreste holdte mig og lagde mig langsomt ned på bænken. World medarbejderen smilede.

"Fuck det var godt!" sagde han glad og stønnende.

"Du er fandme dejlig skat." hviskede min kæreste. Han aede mig på kinden. Jeg havde intet luft i lungerne tilbage. Min hals mør af skrigeri og pik fra tidligere.

"Nå, I må hellere se at komme afsted." sagde World medarbejderen. Han kom tilbage med en sprit tus. Han skrev sit nummer på mine svedige og ømme bryster. Jeg kæmpede mig op og sidde. Sperm dryppende ud af begge af mine huller, og mine safter spredt ud over bænken også. Mine ben rystede, da jeg tog mine sportsbukser på igen. Jeg trak min BH på plads igen hurtigt.

"Gå I bare, jeg skal nok rydde op." sagde han og tog et håndklæde og begyndte at rense udstyret. Jeg smilede til ham og prikkede ham på skulderen, før vi gik. Han vendte sig om, og jeg kyssede ham på kinden og gav ham min våde CK g-streng.

"Tak for at leje med." hviskede jeg til ham. Min kæreste smilede og gav ham hånden. Han tog mig op på ryggen, da jeg ikke kunne gå selv.

Noget af det absolut bedste sex jeg nogensinde har haft!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.