Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg elsker et dejlig varmt bad efter en lang og stresset dag.

"Vil du ikke tage et bad med mig?" Jeg fniser og begynder at tage mit tøj af. Du står lidt målløs. Vi har kun lige mødt hinanden igår.

SEX I DAG?

"Kom nu, tag dit tøj af." tigger jeg næsten, stående nu I kun BH og trusser. Jeg smiler til dig. Du lader dine øjne løbe hen over min krop. Fuck det tænder mig. Du bliver ved med at kigge, så jeg snurrer langsomt rundt for dig.

"Kan du lide hvad du ser?" griner jeg og går helt tæt på dig. Jeg tager dine hænder og placerer dem på mine bredde hofter. Mine øjne møder dine. Min hjertebanken kører derud af. Jeg stiller mig på tæerne, så jeg kan nå lidt længere op. Mine øjne stirrer stadig ind i dine.

"Du er så dejlig." hvisker jeg. Vi står nu helt tæt, mine store bryster hviler sig på din store og muskuløse brystkasse. Du bevæger dine hænder ned på mine bløde runde balder. Jeg bider min underlæbe, og så møder mine læber dine i et vådt kys. Jeg lukker mine øjne og lægger mine arme rundt om din hals. Dine læber føles helt fantastiske. En mere hård og fast følelse passer perfekt til mine bløde og store. Dine hænder klemmer begge mine balder. Jeg spænder hurtigt bag i, mine stærke røv helt stram. Jeg fniser og griner igen. Du er helt op at kører, ihvertfald i forhold til hvad jeg kan mærke i dine jeans. Din trøje kommer langsomt af, og nu er det mig, der er målløs. Dine flotte overkrop kommer til syne, og jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. En dejlig stor brystkasse, store skuldre, dejlig store arme og en fantastisk six pack. Jeg bider i min underlæbe, og jeg kan mærke jeg bliver frustreret. Fuck hvor er du dejlig!

"Skal vi ikke i bad nu?" spørger jeg. Det er første gang, hvor jeg går i bad hos en næsten helt fremmed. Jeg går over til bruseren og tænder den. Det kolde vand rammer mine varme krop, og jeg giver et forskrækket skrig. Min krop ryster lidt, men bruser hovedet bliver vendt hurtigt, og det varme vand hurtigt sat til. Da det varme vand kommer ud og rammer mig, kan jeg ikke lade være med at stønne. Det følelses så dejligt.

Pludselig mærker jeg noget bagved mig. Det er dig, og du har endelig fået tøjet af. Jeg fniser, hvordan kunne jeg få min BH og sexede trusser af hurtigere, end du kan få dine stramme CKs af? Du presser din krop op af min. Din store pik ved min ryg. Jeg er så fucking liderlig. Jeg er driv våd dernede, og ikke kun på grund af det varme vand fra bruseren. Jeg vender mig om og lader det varme vand ramme dig, og jeg kysser dig blidt igen. Bruseren vælter varm og dejlig vand ud. Der står en shampo på den lille hylde ind i din brusekabine. Du tager den og en stor klat shampo flyder ud i dine hænder.

Efter dine hænder har fået den dejlige shampo ind i mit våde lang hår får resten af min krop også en tur. Dine store rå hænder bevæger sig ned af mine arme. Derefter til mit bryst. Du holder mine store bryster i hænderne og kopper dem. Jeg stønner og smiler til dig.

"Kan du lide dem?" fniser jeg og placerer et vådt kys på din kæbe. Du bevæger dine hænder ned af min stramme og trænet talje. Dine hænder finder mine store røv igen. Du giver mig et friskt klask, der får mig til at hoppe lidt. Du griner og kører rundt med mine store balder. Jeg bliver så liderlig af dine hænder. Du ved lige præcis, hvordan du skal rører en kvinde for at få hende til at tigge for den.

Pludselig løfter du mit ene ben op. Jeg bliver lidt forskrækket og forvirret, men jeg er spændt på, hvad du skal. Jeg balancerer på ét ben. Mine arme hænger rundt om din hals og nakke, så jeg ikke falder. Du kører dine dejlige hænder på mit inderlår. Driller mig og får mig til at vente. Det varme vand fra bruseren giver dine hænder en varm og våd følelse. Jeg stønner blidt, og du bevæger dine hænder op og rører blidt min våde for-indgang. Mine skamlæber bliver spredt, og du stikker en finger ind i mig. Jeg stønner ophidset. Din finger føles mega dejlig. Den anden hånd kører stadig på mit inderlår. Frem og tilbage.

Jeg kan ikke tage det mere. Jeg ved du er lige så liderlig, som jeg er. Jeg vender mig om og kommer ned på knæ. Din enorme pik allerede helt stiv og dunkende. Jeg slikker mig om munden og kysser din top. Jeg elsker at slikke store pikke, og siden din er helt ren, så kaster jeg mig over den. Jeg sluger dit hoved og lader mine hænder kører frem og tilbage på din dejlige pik. Jeg lukker øjnene. Dine hænder kører igennem mit bløde og våde hår. Jeg lader min tunge kører rundt om dit pikhoved. Mine læber stramt rundt om din stang. Under mig, er der allerede en pøl af mine liderlige safter. Min stramme fisse skriger efter dig. Jeg kan ikke tage det mere og stiller mig op.

"Hvordan vil du tag mig?" spørger jeg, imens jeg kører min hånd op og ned af din lange hårde pik. Du smiler og vender mig om. Mit ben bliver løftet op igen. Jeg støtter mine hænder til glas væggen i dine store luksus brusekabine. Næsten samme stilling ind til, at jeg mærker din hårde medlem ved min stramme indgang. Jeg bider min underlæbe hårdt og stønner højt. Du skubber dig langsomt op mig. Jeg kan ikke lade vær med at klynke. Din kæmpe pik river mig næsten I to. Du begynder at pumpe ind og ud. Jeg stønner ved hver af dine fremstød. Din kæmpe pik helt dybt inde i mig. Jeg elsker følelsen af at være helt fuld og pik. Dine hænder finder min bryster, imens du pløjer mig. Mit hjerte banker hårdt, og jeg har dybe stønnende vejrtrækninger. Du kysser min hals og stimulerer mig over det hele.

Du bliver ved med at pumpe dig ind og ud af mit stramme hul. Jeg piver og klynker af din kæmpe størrelse.

"Hmm! Knep mig! Knep min stramme lille fisse!" tigger jeg skrigende. Jeg stønner højt og dybt. Min orgasme tæt på. Jeg griber mine bryster, og holder dine hænder. Jeg presser dem sammen, og mine orgasme rammer som et fucking tog. Jeg skriger højt! Hele min krop ryster voldsomt! Mine øjne udvidet og ruller tilbage i mit hoved. Fuck!

Efter min orgasme stilner lidt ned kollapser jeg ned på det hårde sten gulv. Jeg skal lige have vejret. Du smiler og tager bruser hovedet. Du skylder mig af, og jeg giver dig et luft kys. Pludselig bliver jeg samlet op. Du holder mig oppe. Min bløde krop over din. Mine lange veltrænede ben rundt om dine hofter. Du begynder langsomt at bevæge mig nedad, og jeg gisper:

"J-j-jeg er ikke klar igen! Giv mig lige to sekunder!" tigger jeg desperat, men jeg skriger igen, da du lader mig falde ned på din stadig hårde kæmpe pik. Den smadre dybt ind i mig, og jeg skriger. Fuck!

Du pumper mig hårdt, og jeg holder mine arme rundt om din nakke igen. Jeg presser mine store bryster helt op i ansigtet på dig. Du pumper hårdt og voldsomt, og jeg kan mærke, at du skal til at komme. Endnu en orgasme fra mig næsten klar!

"Jeg ber dig! Lad mig sluge dit sperm!" tigger jeg med et bredt smil. Du svarer ikke og giver begge min balder et hårdt klask. Dine hænder strammer voldsomt om mine balder! Jeg stønner dybt og hårdt. Mine orgasme rammer igen. Jeg spænder mine ben hårdt rundt om dig, og min skinger stemme skriger igen. Fuuuuuuuuuuuuck!!!

Du pumper voldsomt videre! Jeg kan snart ikke tage mere. Du stiller min rystende krop ned på gulvet og onanere over mig. Jeg møder dine øjnene og åbner min mund. Mine bryster bliver presset sammen i en skål under mig. Du stønner højt i et dybt råb, vælter det ud med dit sperm. Jeg bliver ramt i hovedet, og jeg åbner min mund så meget som muligt. Jeg sluger din dejlige varme sperm. Det vælter ud af dig. Den ene lange stråle efter den anden. Mit ansigt og mine bryster bliver dækket helt til.

Jeg smiler og slikker mig om munden. Jeg åbner munden og leger med dit sperm i munden, før jeg sluger det i en stor slurk. Du vasker os af med bruseren og slukker den. Du træder ud og tørrer dig af hurtigt. Du tager min hånd og hiver i den, jeg tumler ud, men du griber mig med et håndklæde. Jeg smiler til dig, og du begynder at tørre mig af. Dine hænder kører rundt på mine store bryster. Ned af mine talje igen, og tørrer mine balder af. Håndklædet kommer også ind imellem mine lange ben. Mine lår og inderlår får også en tur. Jeg tager håndklædet og kysser dig på kinden.

"Hvad så nu?" spørger du med et bredt smil.

Jeg fniser og kigger dybt ind i øjnene på dig. Jeg blinker og hvisker "Hvad med runde to?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.