Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De havde været fra hinanden længe .. det synes hun ihvertfald .. men en uge uden rigtig kontakt føles vel altid længe .. det konkluderede hun ihvertfald mens hun stod foran spejlet for at gøre sig færdig ...

Hår og tøj var perfekt .. strømperne sad som de skulle .. spændt fast i corsagen .. klar til at blive taget hårdt og kontant når de mødtes ... hun blev våd ved tanken om hans pik .. hun trængte til den .. til ham ..

SEX I DAG?

Hun tog skoene på .. og gik ud til bilen .. han ville lande om en halv time .. så hun var lidt bagud .. men inden han kom ud så passede det nok godt nok .. tænk hvis folk vidste hvad hun havde på under .. hendes safter næsten løb ned af hendes ben .. hun var godt liderlig og klar til en lang nat .. hun håbede han ikke var alt for træt for alt var gjort klar hjemme ..

Selv om de kun havde været fra hinanden en uge .. var det alligevel næsten 2 uger siden sidst de havde været sammen intimt .. og hun savnede at mærke ham .. ALt var gjort klar hjemme .. vinen var åbnet .. maden klar til lige at blive varmet og der var levende lys over det hele klar til at blive tændt .. hun havde gjort klar til at de kunne se en FILM hvis de havde lyst ..

Hun havde også gjort dildoerne klar .. hun havde bestemt at han skulle spændes fast og have bind for øjnene .. hun havde lavet isterninger som skulle være med til at pirrer ham inden hun skulle bolle ham med en DILDO .. han skulle have en stor viberende dildo oppe i røven mens hun først ville slikke og sutte ham og så glide ned over ham og ride ham ...

Hun pressede en finger op i sin våde fisse .. den var helt glat .. strømpekanten var let fugtig .. hun var sikker på han kunne dufte hendes safter på afstand .. Hun havde den lille dildo med sig .. hun fandt den og presse den op i fissen og lod den sidde der .. Uhmmm .. det føltes godt .. hun havde lyst til at kører ind til siden og gøre det færdigt .. men hun vidste at hun var sent på den og at hun nok skulle få orgasmen snart .. Skulle hun tage g-streng på og lade den sidde .. ville han synes det var frækt ? .. Nej! .. hun tog den ud igen .. hun var ved at være der .. hun slikkede dildoen ren for safter .. de smagte godt .. hun tænkte på om den oplevelse hun skulle have snart .. ville være lige så fræk som hun troede ..

Hun håbede han ville nyde synet .. så meget så han ikke kunne lade være med at skulle være med .. at hun fik slikket fisse af en anden pige .. ville få ham til at kneppe hendes mund imens .. tankerne fik hende til at blive mere og mere liderlig ..

Nu var hun der og skulle heldigvis .. synes hun .. tænke på noget andet .. hun fik sat bilen og skyndte sig ind mod ankomsthallen .. flyet var landet og de havde fået deres bagage .. puha hun nåede det lige ...

Der var han ... hun mærkede sine vorter blev stive ved synet af ham .. og tanken om det som de skulle om lidt .. sex i offentligheden var noget de havde talt om .. og nu skulle det være .. hun vidste bare ikke hvor .. for hendes skyld kunne det være lige midt i ankomsthallen .. bare han ville kneppe hende hårdt ! ..

Han kom hen i mod hende .. de krammede og kyssede .. hun kunne mærke på hans kys at de blev vildere og vådere .. han lod hænderne glide op på hendes bryster .. han klemte til .. hun havde lyst til at stønne højlydt .. og ønskede han ville fortsætte og fortsætte ..

De blev afbrudt af de andre der ville sige farvel .. han slap hende ikke men holdt hende på røven .. hun vidste at han ikke skulle hive ret meget op i nederdelen før andre ville kunne se strømpekanten .. de sagde farvel og gik ned af gangen .. de gik målrettet mod en krog eller et toilet .. hun måtte have hans pik nu .. der var mange mennesker ... de stoppede ofte og kyssede .. hun kærtegnede hans røv .. og pressede sig ind om han .. han gned sig let op af hende .. hun kunne mærke hans pik mod maven .. hans hænder var oppe under blusen og klemte om hendes vorter .. han klemte til og hun stønnede .. de stod lidt afsides .. og han lod sin hånd glide op under nederdelen .. han pressede direkte to fingre op i hendes liderlige fisse .. hun var sikker på han kunne have hånden deroppe med det samme .. hun klemte om fingrene der gled frem og tilbage .. han tog dem ud og lod hende slikke dem rene for safter .. hun smagte skønt og nød at sutte hans fingre ..

Hun åbnede hans bukser og lod hånden glide ned om hans pik ... han havde ingenting under .. så hans pik var nem at komme til .. han var lige så vild som hun var .. hans øjne skinnede af liderlighed og hun pressede ham ned på stolerækken lige bag dem .. hun satte sig hen over ham .. han pressede sin pik op i hende .. han fyldte hende ud og hun lukkede øjnene mens han holdt på hendes baller mens hun red ham ..

De ænsede kun dem selv og hvis der var nogen der havde kigget ..havde de nok enten nydt synet eller blevet forargede .. han pressede hende ned på knæ og gjorde klar til at sprøjte hende i munden .. hun lod munden glide ned over pikhovedet og mærkede den varme vædske sprøjte langt ned i halsen .. hun sank det hun kunne .. men munden blev for hurtigt fyldt op og det løb ud af munden og ned over tøjet .. hun slugte det sidste hun havde i munden og suttede ham ren .. han kiggede veltilfreds ned på hende og tørrede hende på hagen ..

Hun lukkede hans bukser til og kyssede ham .. og de gik tæt sammen ud af ankomsthallen .. hun med spermpletter på tøjet ..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.