Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sad på restaurant og spiste alene ved et bord. Jeg var ikke klar over at det var sådan et sted før der kom en sexede pige hen og begyndte at danse foran mig på bordet. Hun havde bare ben, g-strings trusser under en kort nederdel og lille bh på der kun dækkede noget af brysterne, så der var en flot kavalergang. Hun havde langt lyst hår og en dejlig solbrun gudindekrop. Det var ligesom en bås der hvor jeg sad, så der var ingen andre der kunne se hvad der foregik. Pigen fortalte hvad jeg måtte og hvad jeg absolut ikke måtte under hendes dans. Jeg måtte godt røre og kysse hende på kroppen, men ikke noget med at klæde mig af eller tage pikken frem – så var det ud.

Hun dansede sexet og satte sig på hug med ryggen til mig og bad mig åbne bh’en – hvilket jeg gjorde med glæde. Hun vendte sig om og lagde en hånd på hver af mine skuldre og sagde ”tag’ den af”. Jeg tog bh’en af og der kom de flotteste store bryster frem lige foran mit ansigt. Min pik var meget stiv. Jeg kyssede den ene brystvorte imens jeg kælede for det andet bryst og bagefter omvendt. Hun rejste sig op igen og dansede videre. Hun vendte sig om så jeg kunne se hendes velformede balder under nederdelen. Hun åbnede nederdelen og smed den hen på en af stolene. Nu stod hun der kun iført g-strings trusser. Hvilket smukt syn.

SEX I DAG?

Hun stillede sig med et ben på hver side af min tallerken med suppe. Hun hev langsomt trusserne ned af sine lår. Det tog lidt tid før g-stringen slap sit tag mellem balderne. Da de var fri og nede midt på lårene, åbnede hun velcrolukningerne i begge sidder og plask. Trusserne faldt lige ned i min suppe. ”Hov” sagde hun ”det må du undskylde – det var ikke meningen” hun smilte og jeg kunne se på hende at hun havde gjort det med vilje. ”Det er kun dejligt – det giver suppen en extra god smag” sagde jeg. ”Nå du kan lide min krop” sagde hun, vendte sig om og satte sig på hug over min mad.

Hun dyppede sin bare numse, så både hendes forreste og bagerste hul var nede i suppen. Det så lækkert ud. Balderne var helt våde og kløften mellem balderne var helt fedtet ind i suppe og det dryppede ned i tallerken. Nu havde jeg chancen for at få min livret –så jeg begyndte at slikke hendes balder. Hun tog mit flute og begyndte at onanere med det på sin klitoris og førte det ind mellem skamlæberne. Det så dejligt frækt ud.

Jeg slikkede hendes dejlige numse. Min tunge kørte ind mellem balderne, der hvor kløften starter under halebenet. Jeg slikkede indersiderne af baldekløften, langsomt og grundigt ned til hendes smukke udspilede lyserøde numsehul. Det stod lidt åben og så ud som det ville det kysses – hvilket jeg selvfølgelig gjorde. Jeg kyssede hendes numsehul ligesom det var en sexede kvindemund. Jeg brugte tungen og pressede den ind i hullet. Hun var smidig, så jeg kunne komme langt ind. Hendes safter i numsen var lækre og smagte bedre end suppen. Jeg tror jeg havde min tunge inde i hendes dejlige velsmagende numsehul i 10-15 minutter, så jeg tror jeg fik smagt det hele – eller hvad? Jeg fik øje på mit sugerør i mit glas med juice. Jeg tog sugerøret med lidt juice i, puttede sugerøret så langt ind i numsehullet som muligt og pustede forsigtigt juicen ind i hendes bagerste hul. Hun stønnede herligt. Jeg tror ikke andre kunne høre hende, for musikken spillede i baggrunden. Da juicen og hendes
egen saft havde bladet sig, begyndte jeg blidt at suge væsken ud af numsehullet. Det smagte så skønt. Jeg sugede indtil der ikke var mere væske i hendes bagerste hul.

Hun havde næsten hele mit flute inde i sin vidunderlige kusse. Kun enden af brødet stak ud, som hun holdt med fingerspidserne. Jeg kunne se at der løb kussesaft ned af hendes lår og brødet var også helt indsmurt i kussesaft. Der var også enkelte dråber der dryppede ned i suppen. Jeg elskede numsesaft men også kussesaft – så det måtte jeg ikke gå glip af. Jeg slikkede indersiden af hendes lækre lår og rundt omkring kusseåbningen.

”Skal du ikke have dit flute?” spurgte hun. ”Jo, selvfølgelig” sagde jeg. Jeg hev det en lille smule ud af kusseåbningen og tog en bid af brødet. Jeg hev lidt ud igen og spiste endnu en bid. Det var godt indsmurt i lækkert kussesaft – meget bedre end hvidløgsflute. Da jeg havde spist hele brødet, slikkede jeg hende mellem benene. Jeg stak min tunge ind i kussen samtidig med at min næse pressede sig ind i hendes anus. Hun duftede godt og smagte fantastisk. Min tunge kunne også komme langt ind i hendes kusse. Jeg kørte tungen rundt indenfor og slikkede hende grundigt. Hun kom i hovedet på mig så mit ansigt var helt gennemblødt. Hvor herligt. Jeg slikkede alt det jeg kunne og sluttede af med langt dybt tungekys i hendes numsehul igen.

Hun rejste sig op og trådte ned fra bordet, tog sin nederdel og bh på igen. Hun satte sig ned på stolen ved siden af mig og sagde det var dejligt. Jeg tog hendes trusser op af suppen og begyndte at spise suppen med hendes safter i, med stor velbehag mens hun kiggede sødt på mig. Suppen var kun en forret men blev til en ”bag”-ret. Jeg gav hende 500 kr. i drikkepenge og betalte tjeneren for suppen. Jeg beholdte hendes velduftende g-strings trusser som et kært minde om hende.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.