Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var 3. juledag, og tiden var inde til den årlige julefrokost for familien. Vi var alle samlet i år, som i øvrigt var første gang nogensinde. Min familie, min mor, far og mig havde aftalt at sove hos værten, så vi ikke skulle køre hjem samme aften.
Jeg glædede mig til at se familien igen, god mad og hyggelig samvær som altid. 
Aftenen inden havde jeg godt nok tænkt på, hvor frækt det kunne være, at være sammen med en fra familien, som jeg ikke delte blod med så at sige. Det endte med, at jeg rev mig selv lidt i pikken og tænkte på alle mulige frække piger fra folkeskolen som jeg syntes var mega pæne dengang. Det endte med at jeg faldte i søvn med sæd ud sengen.
Jeg var ung, single og havde haft nogle små sex affære før, men heller ikke mere.
Men datoen sagde 3. juledag, og vi var lige ankommet fik hilst pænt på alle sammen. Men én person fangede min opmærksomhed idet jeg sagde hej. Min onkels frække kone. Hendes familie lagde hus til festen dette år. Hun havde selv lidt frækt tøj på, efter min mening, strømpebukser som man kunne se lidt igennem. Ikke meget, men det var der. Jeg tænkte med det samme på mine tanker aftenen forinden.
Vi fik at vide vi skulle sætte os til bords for at få mad.
Min onkels kone stod for at lave lidt af maden på et tidspunkt, og jeg opdagede at hun var den eneste som var ude i køkkenet. Jeg listede mig derud som om jeg skulle på toilet, spurgte min onkels kone om der var noget papir og en kuglepen jeg kunne låne. Selvfølgelig havde hun det.
På papiret skrev jeg mit telefonnummer, imens jeg kunne se min onkels frække kone stå ved komfuret og vrække med numsen med frækt tøj på og nissehue. Tanken fra igår kom op i mit hovede igen. Jeg kunne mærke min pik blev hård.
Jeg listede mig over til hende og gav hende papiret som tak for lån. Hun smilede frækt til mig, og gav mig et klap på numsen og straks blev min pik stenhård. Dette bemærkede hun straks eftersom jeg blev helt rød i hovedet, og hun tog mig let på pikken som et slags tak for nummeret.

Jeg kunne se efterfølgende ved bordet, at hun prøvede at få øjenkontakt med mig, hun var piv fræk. 
Lidt efter gik hun på toilet og skrev til mig på min telefon, at jeg skulle skynde mig på toilettet.
Det gav et sæt i mig og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, jeg gik stille og roligt ud mod toilettet. Min pik blev langsom hård om tanken, at hun var ude på toilettet.
Jeg bankede forsigtigt på døren, og hun åbnede straks. Hun lukkede mig ind og gav mig elevator-blikket ned til min pik som efterhånden var godt stiv. Hun kiggede på mig som om, om jeg var frisk på noget frækt.
Hun fortalte mig om, at hun altid havde drømt om at få min stive pik op i hende, at jeg kneppede hende hårdt og til sidst sprøjtede al min sæd udover hendes bryster og ansigt.
Jeg fortalte hende, at jeg havde det på samme måde og tankerne aftenen inden fortalte jeg også.
Hun hev bukserne af mig og gav mig et blowjob inden jeg vold kneppede hende over toilettet og håndvasken. Det føltes som om, at min pik var ved at eksplodere! Hun svedte, nærmest som om at det dryppede af hende. Eller var hun bare så våd forneden, at det var som et vandfald?!
Jeg sagde til hende at nu skule hun vende sig om på ryggen og ligge sig ned, så skulle hun få hvad hun bedte om før. Havde vi været alene i huset havde jeg skreget og råbt som en liderlig tyr der kommer.
Jeg sprøjtede al min sæd ud på hende, og piv frækt spiste hun lidt af mit sæd og slikkede sig om munden.
Men jeg blev nødt til at være stille eftersom de andre var under 10 meter væk.
Vi fik det værste sved af kroppen og fik noget nyt duftevand på kroppen, så vi ikke så alt for mistænkelige ud når vi kom ud.
Vi aftalte at mødes igen, og jeg sagde at hun bare skulle skrive, hvis jeg skulle kneppe hende igen samme aften eller nat.

Jeg havde efterfølgende en dårlig smag i munden, over at have vold kneppet min onkels frække kone og mine fætres mor. Da jeg kom ind til bordet igen, og så min onkel, blev jeg lidt dårlig og tænkte hvad nu hvis han opdagede det? 

Aftenen blev sen, og de første gæster var taget hjem og stemningen var til at gå i seng.
Jeg stod inde ved bordet ganske alene og drak det sidste af min cola. Min onkels kone kom ind og smilede frækt til mig og stønnede: "Årh, det var fantastisk inde på toilettet. Kom ind i stuen kl. ti minutter i sex, så er der ikke længe til det sjove sker".
Biip, biip, biip, biip. Jeg hørte mit vækkeur ringe 4 gange, jeg skyndte mig op for at stoppe det så jeg ikke vækkede andre.
Jeg listede mig ned i stuen, og rigtig nok så lå min onkels frække kone i sofaen med benene spredte. Hun sagde at jeg skulle komme og vold kneppe hende, og give hende en vildere tur end på toilettet.
Jeg sprang på hende, min pik var allerede stenhård, hårdere end nogensinde før. Denne gang kunne jeg rigtig se hendes nøgne krop. Hendes tilpas barberede fisse, ikke glat, men heller ikke langt, lige tilpas til min smag.
Jeg slikkede hende, gav hende finger og til sidst vold kneppede jeg hende, så jeg tror at en sexerfaren kvinde i 20'ernes fisse ville blive sprængt og blodet fosse ud. Denne gang kunne vi give lidt mere gas med hensyn til lyden. Sofaen dansede og hoppede, så voldsomt gik det til sig, sofaen dunkede ned i gulvet i takt med jeg kneppede hende. Jeg slikkede hende i øret mens jeg voldtog hende, ragede på hendes fremragende faste bryster af en 45 årig at være. Jeg kunne mærke jeg skulle til at komme, men jeg ville ikke. Hun var pishamrende lider på dette tidspunkt, og bedte om mere og mere og jeg skulle straffe hende for at have sex med mig, selvom hun gerne ville.
Hendes erfaring og stønnen tændte mig helt vildt og jeg måtte give op. Jeg rev hende rundt som hun bedte mig om, smed hende på gulvet og spurgte hvad fanden hun ville have. "Sperm sagde hun. I munden!". Du skal få hvad du vil have fortalte jeg hende og tog fat om min pik som var så stor og hård, man kunne se mine blodåre på den. Blodet pumpede rundt i mig, adrenalinen og det hele. Jeg satte mig på knæ med min røv mod hendes faste bryster, og sprøjtede min gyldne sperm udover hende. Jeg var aldrig kommet så meget før. Vi lå og var helt forpustet, og blev enige om at vi ikke skulle fortælle dette til nogen. På ingen måde. Men vi blev også enige om, at dette bestemt ikke var sidste gang det skete.
Min onkels frække kone spurgte, om jeg måske havde lyst til at være et sted sammen med hende alene i en weekend, for så kunne vi være os selv og skrige og råbe alt det vi havde lyst til. Og det ville jeg da naturligvis.
Vi snakkede om, at vi altid havde drømt om dette, og at hun altid har drømt om at blive voldtaget af mig. Og jeg kunne jo kun sige, at jeg også havde haft tanken om, at være sammen med en som hende. Som tiden gik, blev vi enige om at liste op i seng igen inden nogen stod op.

Senere samme dag omkring middag, skulle jeg hjem sammen med mine forældre. Det var ikke en pinlig afsked, men det var mærkeligt at sige farvel til min onkel, som virkede til stadig at være i rigtig godt humør. Også mærkeligt at sige farvel til mine fætre, ved tanken om at jeg havde kneppet deres mor så hårdt.
På vej ud af døren smilede jeg med et glimt i øjet til min onkels piv frække kone. 

I bilen på vej hjem var jeg meget smilende, og det fik da også min mor til at spørge til, hvad jeg havde lavet som var så sjovt. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, men fandt på noget med en sjov situation på min fætters PlayStation som var sket i løbet af natten.
På vejen hjem vibrerede min telefon. Det var en SMS fra min onkels kone med ordene: "Jeg syntes det igår og i morges skal være en tradition fremover, frække! Aww! Håber du har fri i uge 7, har nemlig bestilt et sommerhus ved Rømø til os, som ligger helt for sig selv med udsigt til vandet - frække omgivelser giver bedre sex. Hård og barsk natur, hård og hed sex. Tak for igår frække <3 br="">Jeg vidste præcis hvad jeg skulle svare, og turen til Rømø med "vennerne" var da også bestilt 5 dage senere, så mine forældre vidste jeg ikke var hjemme.
Mit smil var større end nogensinde. Pikken blev hård ved tanken om at vold kneppe hende igen!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 113 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.