Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hejsa, mit navn er Emma, og det her er fortællingen om hvordan jeg mistede min mødom. Det er en måske lidt lang historie, så jeg håber du sidder godt til rette.

Det hele startede for nogle år tilbage da jeg stadig boede hos mine forældre i en lille by udenfor København. Jeg var en lille, genert pige. Sikkert noget jeg havde arvet fra mine forældre som også begge var meget indadvendte. Faktisk var emnerne som sex eller parforhold sjældent noget der kom på tale hjemme hos os, hvis de da overhovedet gjorde. Men udseendet det har jeg altid haft med mig! Dengang havde jeg langt brunt hår, brune øjne og var særligt mega glad for min røv. Det var andre også, kan man vel godt sige, for jeg fik da opmærksomhed på grund af den. Jeg gik i klasse på gymnasiet med min bedste veninde på det tidspunkt, Laura. Vi havde været veninder helt tilbage siden børnehaven. Hun var også en flot pige, men hendes is-blonde hår gav hende bare lige den smule mere opmærksomhed fra alle fyrene, plus hun var højere end jeg var. Hun havde derimod den total modsatte personlighed af mig, hun var ikke genert eller bange for at træde op til en dreng og snakke med ham, hun havde også allerede mistet sin mødom for længe siden som hun havde fortalt mig alt om. Vi talte om alt, så hvad jeg ikke lærte af mine forældre brugte jeg hende til.

SEX I DAG?

For at drage det i yderligere perspektiv kan jeg huske tilbage da vi var mindre, hvor jeg havde overnattet hos Laura i en weekend. Da vi var gået i seng og lå under vores dyner fortalte hun mig om en ting hun havde lært. Hun bad mig tage mit undertøj af, og forsikrede mig at det nok skulle være godt, så jeg gjorde som hun sagde. Hun tog derefter min hånd og førte den ned imellem mine ben, hvor hun placerede mine fingre på mit underliv. Derefter begyndte hun at bevæge min hånd rundt, "Du skal bare blive ved med at bevæge den rundt" sagde hun og fortsatte med at hjælpe mig. På denne måde blev det en ting at vi begyndte at onanere sammen. En dag hev hun mig endda med ud i deres bad da vi var alene hjemme, og viste mig hvordan man brugte bruseren til det. Det var sådan jeg fik min første orgasme.

Nå, så jeg gik i gymnasiet sammen med Laura. Vi havde begge to fået os en kæreste over den sidste tid, som også var gode venner. Min kæreste hed Alexander og var en ret så flot fyr på skolen. Vi havde kysset og kælet en masse, men havde så heller ikke prøvet mere end det endnu. Laura havde derimod både gjort det ene og det andet med sin kæreste Christoffer. Det var som om Alexander vidste det og var begyndt at blive meget utålmodig, for han lagde meget op til at vi skulle sove hjemme hos ham en fredag fredag, som lå lige efter den store fest på gymnastiet, og antydede lidt til hvad der skulle ske.

Jeg var lidt nervøs, for da det var min første gang var jeg ikke helt sikker på hvad jeg skulle gøre. Om fredagen skyndte vi os hjem til Laura efter vi havde fri, vi skulle have noget andet tøj på og gøre os klar til festen om aftenen. På vejen der hen fortalte jeg Laura at jeg var lidt nervøs. Jeg var ikke sikker på om jeg egentlig ikke følte jeg var helt klar på at være sammen med Alexander efter festen.

"Pjat, det er bare din usikkerhed, men tro mig du skal bare komme dig over det så du kan nyde det!" Sagde hun gentagende gange.

Men det ændrede ikke på det, og jeg var ret opsat på at jeg måske burde vente. Jeg ville ikke skuffe ham dog, da jeg virkelig godt kunne lide ham.

"Okay her er hvad du gør" Sagde hun "Du giver ham hans livs bedste blowjob, og så slipper du der! Fyrene kan ikke få den op og stå igen efter de er kommet" grinte hun.

Men jeg havde jo ikke givet et blowjob før, og sagde til hende jeg ikke anede hvad jeg skulle gøre.

"Jeg har en idé" Sagde hun da vi ankom til hendes hjem og åbnede døren.

Indenfor sad hendes far allerede, han holdte tit fri om fredagen. Erik var den sødeste mand i verden, og ham og Laura var meget tæt da hendes mor ikke længere var her.

"Hej far!" Råbte Laura da vi gik indenfor og passerede forbi ham i stuen.

"Hej Erik" sagde jeg og kiggede på ham. Han var dybt optaget i nogle papire på stuebordet og smilte bare til os. Jeg har altid godt kunne lide den måde han smilte til os på. Det viste altid at jeg havde en form for sikkerhed her da han var sådan en rar mand.

"Bare gå op på værelset og vent" Sagde Laura og gik ud i køkkenet, og jeg gjorde som hun sagde. Jeg gik ovenpå på hendes værelse hvor jeg smed min taske og min jakke. Jeg kiggede mig lidt i spejlet indtil Laura kom ind af døren.

"Se her" sagde hun og smed sine ting ovenpå mine, hvorefter hun viste mig en banan som jeg bare stod og stirrede blankt på.

"Nu lærer jeg dig hvordan man giver et pisse godt blowjob" fortsatte hun og gik hen til mig. Hun knappede sine jeans ned, og med lidt besvær tog hun bananen ind i dem og stak den ud igennem åbningen, og det gik op for mig hvad hun mente. Jeg kunne ikke lade være med at grine da det så tåbeligt ud.

"Du skal ikke grine! Tag det seriøst. Du vil jo gerne tilfredsstille Alexander, ik?" Sagde hun og kiggede på mig med hendes semi-alvorlige blik.

Jeg nikkede.

"Godt, gå ned på knæ og vis hvad du kan" sagde hun fast og jeg kiggede skævt på hende, men jeg kende jo Laura, og vidste at når hun sagde sådan noget her så var det ikke for sjov.

Jeg tøvede lidt men gjorde som hun sagde, jeg gik ned på knæ, tog fat om bananen og tog spidsen af den i munden.

Laura af mig

"Okay jeg kan se vi har meget at arbejde med" sagde hun imens "Kom tag bananen, så viser jeg dig det."

Jeg rejste mig op og tog bananen i hånden og holdte den ned mellem mine ben. Laura gik ned på knæ og kiggede op på mig.

"Fyrene elsker øjenkontakt" sagde hun og greb om bananen "Prøv ikke at ramme med dine tænder, men brug din tunge og dine læber, sådan her" sagde hun og tog den ind i munden og suttede ivrigt på den. Hun førte sin ene hånd om bagpå min røv og greb hårdt fat i den og pressede mig tættere på. Hun bevægede sit hovede frem og tilbage i langsomme bevægelser, hvorefter hun tog den ud og førte sin tunge helt nede fra bunden og op til spidsen, alt imens hun konstant kiggede mig direkte i øjnene.

Jeg stod helt målløs med åben mund og stirrede - "Kan du se? Nu er det din tur" sagde hun og rejste sig op igen og tog bananen fra mig.

"Vis mig hvad du ville gøre" sagde hun imens hun tørrede den af I sin trøje.

Jeg nikkede og skulle til at gå ned på knæ da hun stoppede mig igen.

"Nej! Helt fra begyndelse. Luk øjnene og slap helt af" Jeg gjorde som hun sagde "Lad nu som om jeg er Alexander, og så gør du præcist hvad du ville gøre mod ham"

Jeg åbnede øjnene og kiggede på hende.

"Jeg.." nåede jeg lige at sige da hun greb fat i min trøje

"For fanden, kom her" sagde hun og hev mig hen til hende.

Hun gav mig et meget langt kys på munden. Det overraskede mig lidt, men hjalp mig med at slappe af samtidigt med jeg prøvede at leve mig lidt mere ind i situationen. Imens kunne jeg mærke bananen som hun holdte prikke mig på låret. Laura og jeg var som sagt meget tætte venner, og det var derfor ikke så mærkeligt for mig.

"Tag den i hånden" hviskede hun og jeg gjorde som hun sagde. Hun behøvede ikke sige hvad jeg skulle næste gang, jeg tog mod til mig og gik ned på knæ og tog den i munden.

Jeg forsøgte så godt jeg kunne at gøre efter hende.

"Sådan, hold øjenkontakt" sagde hun og jeg kiggede op på hende. Hun havde det største grin på hendes ansigt imens hun stirrede ned på mig.

"Åh ja Emma, bliv ved" sagde hun og greb fat i mit hår og pressede mig ind mod hende, så jeg næsten fik bananen helt ned i halsen.

"Ja Emma! Sut min pik!" sagde hun hvorefter hun selv brød ud i et grin og slap mit hår.

Jeg trak hovedet tilbage og hev kort efter vejret, men kunne ikke lade være med selv at grine lidt af det.

"Jeg tror du har fattet det nu" sagde Laura og smed bananen på sengen "Jeg smutter lige på toilettet" sagde hun og gik ud af værelset.

Jeg satte mig ned på sengen og kiggede migselv i spejlet igen. Jeg var helt rød i hovedet. Jeg kunne sagtens give Alexander et blowjob, hvor svært kunne det være, og så kunne vi jo gemme sexen til engang hvor jeg følte jeg var helt klar.

Da Laura kom tilbage fra badeværelset gjorde vi os klar. Jeg havde en lækker, stram sort kjole på jeg havde været ude og købe til anledningen, med et par sko der passede til. Jeg havde også taget noget sort meget sexet undertøj på, på trods af jeg jo ikke havde tænkt mig at gå i seng med ham var det jo altid rart at være forberedt. Desuden begyndte jeg at have samlet en del selvtillid, og glædede mig alligevel lidt til at prøve at give ham et blowjob.

Lauras hus lå en lille kilometer fra skolen. Inden vi tog der hen drak vi begge noget vodka og snakkede videre om hvor meget sjov vi skulle have. Hun lovede mig jeg nok skulle få lov at sove hos hende hvis det nu skulle være.

Da det endelig blev tid tog vi begge vores ting og gik ned mod gymnasiet hvor festen blev afholdt. Vi havde begge to taget noget at drikke med i hånden, men jeg havde ikke de store planer om at blive hamrende fuld, men lidt beruset kunne da være meget morsomt. Da vi kom der ned mødtes vi hurtigt med vores venner hvor Alex var imellem, og det blev hurtigt til druklege og en masse sjov. Som aftenen skred frem blev jeg måske liiidt mere end halvberuset som jo var min plan. Jeg er heller ikke sikker på hvad klokken blev da Laura valgte at hive med mig udenfor, hun skulle ryge, som var noget nyt jeg ikke vidste hun gjorde. Kort efter fulgte hendes kæreste og Alexander efter os udenfor og stod sammen med os. Laura overfaldte hurtigt Christoffer og begyndte at snave med ham, imens jeg stod og snakkede lidt med Alex.

På et tidspunkt tog han min hånd og hev mig væk fra dem. "Kom med" sagde han. Jeg kiggede på Laura som var dybt optaget af Christoffer. Alex hev mig rundt om skolens bygning til et sted hvor vi stod alene og vi begyndte at kysse. Der gik ikke lang tid før hans hænder var overalt på min krop, også på vej op under min kjole bagfra og gribe fat i min røv. Han prøvede flere gange at få sin hånd ned i mine trusser men jeg formåede at rykke mig lidt væk hver gang. På trods af jeg var ret fuld, følte jeg stadig ikke helt jeg var klar på at have sex med ham, men dette er et lige så godt tidspunkt som alle andre tænkte jeg og kiggede på ham.

"Lad mig gøre noget for dig" sagde jeg og gik ned på knæ foran ham. Han vidste godt hvad der ville ske og protesterede ikke. Jeg åbnede hans bælte og bagefter hans bukser. Jeg kunne allerede se på hans boxershorts hvor opstemt han var. Jeg nappede til den med mine læber for at drille ham, og kort efter hev han selv boxershortsne ned så hans pik kom til syne foran mig. Jeg kiggede op på ham og smilte imens jeg tog fat om den. Jeg prøvede så vidt jeg kunne at holde øjenkontakt imens jeg slikkede lidt på spidsen af den som Laura havde vist mig. Han stod bare med åben mund og gloede på mig imens. Jeg fik hurtigt mere mod til at tage den ind i munden og sutte på den. Den føltes så blød og jeg kunne ikke lade være at lege lidt med min tunge for at føle det hele.

Imens jeg sutter på hans pik kan jeg mærke hans hånd gribe fat i mit hår, præcist som Laura gjorde, hvorefter Han begyndte at presse mig mod den, hårdere og hårdere.

"Åh ja Emma" stønnede han gispende iemns jeg griber fat i hans ben for at prøve at styre tempoet, men han er virkelig ivrig og presser min mund godt ned over hans pik. Jeg begynder egentlig at nyde at sutte hans pik, men han afbryder mig pludseligt ved at sige "Jeg vil kneppe dig nu". Jeg prøver at fortsætte i håb om jeg kan få ham til at komme, men han hiver mig i håret hårdt nok til at få mig til at rejse mig op.

"Vil du ikke komme i min mund?" hviskede jeg til ham men hans hånd fandt hurtigere vej ned mellem mine ben og ned til min fisse. Han begyndte at lege med den, og på grund af alt det der lige var sket havde jeg svært ved at stoppe ham da jeg var rimelig tændt, men jeg havde dog stadig mest lyst til at vente.

"Lad mig forkæle dig i stedet" sagde jeg.

"Jeg vil kneppe dig her og nu" var hans svar bare og han hev mine trusser ned til mine knæ.

"Nej, stop" bønfaldte jeg ham men han stoppede ikke, og holdte derimod rigtig godt fast I mig. Han kom helt tæt og jeg kunne mærke hans pik gnide mod mit underliv. Et kort sekund var jeg ved at give op og lade ham kneppe mig, men jeg blev nervøs og skubbede meget hårdt til ham.

Han blev hamrende sur, og sagde en masse ting som jeg ikke gider tænke tilbage på. Men han valgte hvertfald at tage sit tøj på og gå sin vej.

Jeg satte mig ned og tog en dyb vejrtrækning, jeg havde virkelig ikke troet Alexander kunne finde på den slags. Jeg sad for mig selv i noget tid før Laura pludseligt fandt mig.

"Hvad er der dog sket?" Sagde hun og skyndte sig hen til mig, hun var heldigvis alene og jeg fortalte hende hvad der var sket.

Kort efter hjalp hun mig op og vi gik sammen hjem til hende...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.