Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg ringede på døren, men i stedet for min nye ven fra svømmehallens sauna, som jeg havde forventet skulle lukke op, så stod hans høje og dejligt buttede kone og kiggede på mig. Åh, du må være min mands nye bøsseven. Det gav et gip i mig, og jeg tror at jeg blev helt rød i kammen (jeg følte mig jo ikke som bøsse - havde bare hen af vejen fundet ud af, at jeg åbenbart var bisexuel).

Bare rolig, sagde hun - jeg ved alt om den lørdag morgen du gav ham den fantastiske sutter ovre i svømmehallens sauna - det gjorde ham virkelig glad. Kom indenfor, han blev desværre nødt til at løbe, og han forventede først at være tilbage en gang i eftermiddag. Jamen, så må jeg da hellere komme en anden dag, sagde jeg. Hvorfor skulle du dog det, svarede hun straks. Jeg har da stor lyst til at lære dig at kende.

SEX I DAG?

Hun bød på kaffe, og vi begyndte at sludre hyggeligt sammen. Først rigtig meget om mit møde med hendes mand i saunaen. Jeg kunne med det samme mærke, at hun fandt det spændende, og at hun på ingen måde havde noget imod at vi to mænd havde hygget os sammen. Så fortalte hun dernæst om sit forhold til sin veninde, om hvordan de to kvinder pludselig en dag her i moden alder begyndte at lege intimt med hinanden. Veninden havde lige, i en alt for tidlig alder mistet sin mand, og trængte rigtig meget til trøst, så de sad og krammede sig ind til hinanden - hun havde kysset veninden inderligt, og lovet hende al den hjælp hun havde behov for.

De fandt så pludselig ud af, at det jo var rigtig dejligt at kramme og kysse en anden kvinde, og begyndte derfor at lægge en anden form for følelser i kyssene - det her var jo dejligt - det var sgu ophidsende - de blev faktisk småliderlige begge to. Så de begyndte at snakke om, hvorfor de dog ikke havde gjort det noget før. Og før de vidste af det, havde det udviklet sig - pludselig lå de begge to halvnøgne og kælede for hinanden. Og bemærkninger som: Jeg bliver så dejligt varm og våd i underlivet - du giver mig lyster jeg ikke anede jeg havde, sagde veninden mens jeg lå og kyssede helt vildt på hendes bryster. Jeg har det på samme måde, svarede jeg - lad os smide alt tøjet og udforske hinanden. Jeg har faktisk fået lyst til at smage intimt på dig. Og så gik det ellers stærkt fra da af.
Ikke længe efter lå vi og slikkede løs i hinandens meget våde fisser, fortalte hun mig.

Og hvor jeg dog nød det, sagde hun til mig. Tænk engang, at vi har været veninder fra barndommen, men sådan noget har vi virkelig aldrig gjort før. Men jeg kan fortælle dig, at nu forstår jeg pludselig hvorfor der i dag er så mange kvinder som fortæller at de har lyst til også at elske med en anden kvinde. Jeg indrømmer ærligt, at fra nu af er jeg både til mænd og kvinder. Hun tilføjede, at hun egentlig altid havde undret sig over mændenes helt vanvittige lyst til at slikke fisse, men nu måtte hun erkende, at det forstod hun godt, for hvor smagte en fisse dog godt. Jeg har jo altid været vild med at sutte pik, tilføjede hun - og sådan var det jo bare, men jeg kunne slet ikke forestille mig, at jeg som kvinde skulle få lyst til at slikke en anden kvindes fisse - det er nok noget med opdragelsen, konkluderede hun.

Kan du så forstå hvorfor jeg tilmed foreslog min mand at finde sig en bøsseven, sagde hun. Jeg ville have, at han skulle opleve den samme vidunderlige følelse det giver at elske med en af samme køn. Han fortalte mig straks, at han selvfølgelig i årevis havde leget med tanken. Og nu hvor jeg direkte tilskyndede ham, så var der åbenbart ikke langt fra tanke til handling. Hvor er jeg glad for at I to mødte hinanden, sluttede hun med at sige.

Vil du have noget mere kaffe, spurgte hun så - det syntes jeg da var et udmærket forslag, så hun rejste sig og gik mod køkkenet. Jeg fulgte hendes krops dejlige vuggende bevægelser, og kunne så pludselig ikke dy mig - jeg havde længe siddet og fantaseret over hvordan jeg dog skulle kunne komme til at komme i nærkontakt med hendes dejligt fyldige krop - hvorpå det bramfrit busede ud af mig: Sikken dog en vidunderlig flot røv du har!

Kan du godt lide min store fede røv, svarede hun vildt overrasket. Hun vendte sig om, og kiggede intenst på mig, og nærmest som efter en lille tænkepause sagde hun pludselig: Jeg ved godt, at der er to typer mænd. Er du et af de mandfolk som er til piger med store svulmende røvbalder? Ja min ven, svarede jeg - jeg har aldrig mødt en kvinderøv som var for stor til mig.

Fantastisk, svarede hun (hun opførte sig pludselig helt forandret - faktisk lidt småfjollet). Det må jeg sgu da benytte mig af, røg det ud af hende. Og helt pjattet i stemmen udbrød hun: Vil du se min bare røv - vil du gramse på den - vil du kysse den? Ja selvfølgelig, svarede jeg - altså, hvis jeg får lov, så skal du bare se og mærke hvad jeg kan finde på af narrestreger.

Det lod hun sig ikke sige to gange - glemte alt om kaffen. Hun nærmest manisk ryddede sofabordet, sprang resolut op på det, og vendte røven mod mig. Hun satte sig på hug foran mig - vippede røven fra side til side, samtidig med at hun løsnede bukserne. Jeg for mit vedkommende begyndte straks at hjælpe hende med at trække dem langsomt ned over hendes underskønne og flotte brede velformede numse. Jeg tog straks fat i hendes vidunderlige bløde hofter og begyndte at gramse grundigt på hende. Gradvist trak jeg bukserne længere og længere ned, og jeg kunne slet ikke modstå fristelsen til at slikke og kysse hende i revnen mellem balderne. Hun bukkede sig længere og længere forover - mere og mere af revnen og balderne blev herved frigjort for både bukser og trusser - sikke dog nogle underskønne balder hun havde. Store og bløde med en helt vidunderlig glat hud i revnen. Jeg lod tungen kyssende og slikkende følge revnen - hele vejen ned - til jeg kunne ane mit mål. Pludselig kom hendes vidunderlige stjerne til syne. Hun havde et lækkert og yderst attraktivt dybtliggende numsehul. Åh' hvor lækkert, sagde for til mig selv.

Hun lå nu på knæ med kroppen fuldstændig foroverbøjet. Bukserne var nu helt væk - hun havde skubbet benene så meget fra hinanden som det nu engang var muligt i denne lidt besværlige måde at ligge på (hun havde jo stadig bukser på), og hele hendes helt fantastisk flotte store bløde bagparti var nu foran mit ansigt. Jeg nød synet af hendes dybtliggende og yderst indbydende numsehul og det flotte behårede venusbjerg med den halvt åbne og ret fugtige kusse, som kom til syne da jeg skilte balderne ad - en kusse som i den grad duftede af liderlig kvinde. Jeg gramsede løs på alt det dejlige vuggende bløde kvindekød, samtidig med at min tunge stadig befandt sig ivrigt kyssende hendes balder og den lækre revne imellem dem. Jeg begyndte at slikke rundt om numsehullet, for til sidst at lade tungen finde direkte ind i stjernen. Det gav et gip i hende, da min tunge ramte hende i numsehullet - hun udstødte et ahhhhhh, samtidig med at hun ivrigt udbrød - ja, slik min røv - vil du ikke nok? Jeg svarede prompte - det kan du tro, at jeg vil - og så begyndte jeg ellers bare at kysse og slikke løs midt i stjernen på hende. Jeg sugede mig fast til hendes dybe og yderst indbydende numsehul samtidig med at jeg gennemgramsede og pressede de fantastisk bløde balder rundt om mit ansigt.

Jeg fjernede læberne og tungen fra røvhullet og tog en finger i munden for at gøre den våd, hvorefter jeg pressede den op bagi hende - kørte fingeren lidt rundt og tog den tilbage i munden igen, hvorefter jeg gennemsuttede den for rigtig at smage på de let syrlige safter jeg nu havde fået på fingeren - og indrømmet, jeg måtte konstatere, at jeg som allerede var skrup liderlig med en pik så stiv som en hegnspæl - jeg var ret vild med den smag. Dette gentog jeg flere gange med flere og flere fingre indenbords i hendes dejlige numsehul, før jeg endelig kunne mærke at nu ville hun være åben nok til at jeg ville kunne få tungen indenfor. Og det var så lige hvad jeg gjorde. Jeg pressede tungen op i hende - bare kørte den ind og ud. Åh, hvor var det dog skønt at tungekneppe hende bagi!

Jeg havde altid elsket at slikke røv på kvinder - har ved flere lejligheder praktiseret denne aparte lyst, men det her var bare prikken over i'et - det var det optimale - det havde jeg drømt om i rigtig mange år - endelig at få tungen indenfor. Hun for sit vedkommende var nærmest i ekstase, for lige pludselig gennemrystedes hendes krop - hun fik sgu en lille orgasme. Tænk bare - hun fik fandme orgasme af at blive slikket i røven - sikken en vidunderlig kvinde!

Da orgasmen havde fortaget sig, vendte hun sig om - kravlede ned af bordet - flåede bukserne og trusserne helt af - satte sin nøgne kusse og røv på skødet af mig - lagde armene om halsen på mig og gennemkyssede mig med de mest vidunderlige våde tungekys man overhovedet kunne drømme om. Du er sgu da noget ganske særligt, sagde hun. Det er du da dæleme også, svarede jeg.

Nu må det være min tur til at smage på dig, sagde hun, mens hun kørte sin våde kusse og røv frem og tilbage over den meget stive pik som havde det alt for stramt i mine bukser. Øh, tror du ikke lige at det ville være klogest at jeg fik bukserne af, sagde jeg - konen skulle jo nødig kunne se på min bukser, og i særdeleshed kunne lugte hvad jeg har foretaget mig.

Få sex i dag

Nåh ja, du siger noget, sagde hun og hoppede af - kom, lad os se at komme ind i soveværelset. Vi nærmest flåede tøjet af hinanden - smed det rundt om på gulvet, hvorefter vi splitternøgne landede på sengen i en vild omfavnelse.

Hvor er du dog ubeskrivelig lækker, for det ud af mig. Du er da vist til fede piger, hva'?! Svarede hun skælmsk, og dette kunne jeg naturligvis kun bekræfte. Jeg begyndte straks at gramse løs på hendes eventyrligt dejlige bløde krop, men hun stoppede mig med ordene (mens hun tog grundigt fat i min stive pik): Nu må det altså være min tur - nu vil jeg altså smage den her dejlige pik - den ser bare noget så skøn ud.

Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg er så vild med tykke piger, men deres vidunderlig bløde hud, deres store flotte gramsevenlige bagparti, deres fede bløde lår, deres store lækre hængende bløde babser, og i særdeleshed deres store fyldige bløde maver, især de piger som har rigtig bløde maver efter børnefødsel - det har altid haft så dragende en effekt på mine øjne og i særdeleshed mine hænder - jeg har altid skullet kæle og gramse på alt det dejligt bløde - det tændte mig altid med det samme.

Også nu - jeg var allerede godt liderlig, så liderlig at prespermen nærmest småpiblede ud af min stive pik, og det var åbenbart noget hun kunne lide, for hun forsøgte straks at at fjerne piksafterne med tungespidsen - hun begyndte ivrigt at slikke på pikhovedet. Satte nærmest sin trutmund fast på spidsen af pikken og begyndte at suge som om hun troede, at hun bare kunne suge prespermen ud af mig, hvorefter hun yderst følelsesfuldt lod munden med en super våd og liderlig tunge glide ned over min godt stive pik. Tungen lod hun derefter bearbejde pikken på den skønneste måde - hun var så ophidset og koncentreret i sit slikkeri, som om hun troede, at hun aldrig mere ville få en lignende mulighed, og nu ville give alt hvad hun havde i sig. Hun æltede dernæst løs på nosserne med tungen - for derefter at suge dem en efter en ind i munden, så jeg var ved at blive helt vanvittig, mens hun samtidig spillede løs på pikken.

Efter et stykke tid kunne jeg simpelthen ikke klare denne vidunderlige behandling mere, og spermen væltede bare ud af mig. Lynhurtigt fik hun munden op over pikhovedet og slugte grådigt af de sprøjt jeg sendte ind i hendes dejlige varme mund - hun var tydeligvis helt vild med min fede varme sperm, for hun gjorde herefter en ihærdig indsats for at slikke alle de piksafter i sig som var landet på min mave, og som var løbet ned af pikken til nosserne - jeg blev simpelthen slikket helt ren. Selv hendes hånd, som jo også var fyldt med sperm blev slikket grundigt ren. Kommer der ikke mere spurgte hun begærligt? - hun var tydeligvis helt salig ved tanken om alt den dejlige sperm hun havde nedsvælget.

Og hold da kæft, hvor var hun altså god til at sutte pik. Og jeg, som naivt troede at kun mænd vidste hvordan en pik skulle suttes ordentligt - hun viste mig med al tydelighed, at den vildfarelse kunne jeg godt glemme. Hun kunne sgu kunsten - hun elskede fandme at sutte pik!
Sikken en fantastisk suttetøs!

Min før så kampivrige pik lå nu bare som en våd og afslappet tissemand i hendes hånd - ville junior mon kunne mande sig op til at kunne bolle dette vidunderlige kvindemenneske?
Det spørgsmål havde jeg såmænd ikke behøvet at stille mig selv, for da jeg efter et øjeblik igen begyndte at kæle for hendes yppige krop, så begyndte min pik straks at gøre honnør.

Hvor jeg dog nyder at gramse på din bløde krop, sagde jeg mens mine hænder nærmest blev begravet i hendes dejligt bløde mavedeller. Det her er noget ganske andet noget end min kones mave, som dog også er dejligt tyk, men den er meget mere fast i det, nærmest som om den, til forskel for din, blot er udspilet. Din er jo helt vidunderlig blød og lækker.

Ja, den er god med dig, sagde hun så. Tror du ikke at det er fordi din kone bare er tyk - jeg derimod er fed, alt for fed. OK, svarede jeg - så må jeg jo igen konstatere, at jeg altså er til dejligt fede piger. Men min kone er altså større end du, men den måde din krop er blød på, er altså meget lækrere. At kæle for dig gør mig helt salig - din hud er så vidunderligt glat og samtidig mægtig blød.

Og du må forresten undskylde, at jeg giver dig ret i, at du er fed, for jeg kan egentlig ikke lide det ord - jeg har altid opfattet ordet fed i den oprindelige betydning, nemlig nedværdigende. Hvorimod den moderne måde i mine øjne er mærkelig. Det med at sige, at noget er fedt, når man vitterlig mener, at det er lækkert, dejligt, skønt - det føler jeg er en underlig formulering. Jeg er nok bare for gammel, sagde jeg.
Åh hvor er du dog sød, svarede hun så, og vi omfavnede igen hinanden i et langvarigt hedt og meget dybt vådt tungekys.

Nærmest som pr. automatik fandt hendes hænder min igen meget stive pik og førte den ind i hendes drivende våde kusse, hvorefter vi lynhurtigt faldt ind i en dejligt gyngende kneppebevægelse. Hvor var det dog vidunderligt at mærke kussevæggenes bølgende bevægelser massere min pik - hun kunne sgu også den kunst. Mine hænder var alle vegne på hendes bløde krop. Vi lå og rullede rundt mens vi ivrigt kælede løs på hinanden, og lige pludselig lykkedes det for mig at få trukket hendes krop op ovenpå mig. Om hun var tung - ja, det var hun da, men jeg nød det. Jeg havde altid elsket at have en blød kvindekrop liggende og vugge frem og tilbage oven på mig, for så havde jeg nemlig hænderne frie til at kunne gramse på patterne og balderne samtidig. De vidunderlige store fyldige patter som så altid hang ud til siderne, og de eventyrlig store og meget bløde røvbalder som så også lå og spredte sig til begge sider. Der var i mine øjne intet bedre end at gramse løs på store bløde balder - jeg havde jo begge hænder frie til det jeg elskede allermest i denne verden - nemlig at gramse og kæle på en blød kvindekrop - og det alt sammen samtidig med, at min pik altså befandt sig i en lækker varm og våd kusse, som på den skønneste måde nærmest krammede min pik. Min ene hånds langemand gik forresten på opdagelse, og jeg fik den begravet i et lækkert vådt og villigt numsehul, som bare inviterede fingeren indenfor i varmen. Var livet bare ikke underskønt lige nu!

Hun gyngede frem og tilbage ovenpå mig. Hendes super bløde mave gjorde at det var en stor nydelse at kneppe på den måde. Jeg havde til gengæld lidt svært ved at trække vejret. Hun vejede jo godt til og vi tungekyssede konstant - mit åndedræt gennem næsen må have lydt som et damplokomotiv. Og det varede jo heller ikke ret længe før vi begge to nåede op på tinderne og orgasmerne gennemrullede os på den skønneste måde. Det udviklede sig hurtigt til at være et stort vådt orgie af kusse- og piksafter mellem os.

Vi rullede herefter om, så vi nu lå modsat - jeg øverst og hun nederst. Åh, det var vel nok lykken at ligge bare totalt færdig ovenpå en liderlig gennemkneppet vidunderlig blød kvinde, som var pjaskvåd af sved og vores fælles elskovssafter.

Vi følte os begge to lidt perverse da vi efter et stykke tid vendte os i en 69'er og gennemslikkede hinandens drivende våde kønsdele - våde af min fede sperm og hendes søde kussesafter.

Hovsa, det var sgu et afsnit til - og sikken en historie. Gad vide om jeg formår at fortsætte historien på lige så pirrende en måde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.