Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lis sad for Nikolines fødder, og nu lå Per også for dem. Han var ved at binde Lis' bælte om Nikolines fødder.

Snart var det ikke kun hendes hænder, der var fikseret.

SEX I DAG?

Hun kiggede ned på Pers flotte, grå hår, og hun betragtede også hans pik. Den var dejlig, og den var glat. Normalt var Nikoline ikke til helt glatte pikke, men det her klædte ham på en eller anden måde.

"Sådan," sagde Per og rejste sig op, så hans ansigt nu var helt tæt på Nikolines.

Han tog ind under hendes åbentstående kåbe, hans arm snoede sig om hendes liv, og han gav hende et varmt, lidenskabeligt kys.

"Dygtig pige," sagde Per.

Nikoline stod helt ubevægelig. Hun kunne heller ikke gøre meget andet end at hoppe af sted, hvis hun skulle have lyst til det, for hendes ben var bundet tæt sammen, og hendes lige så sammenbundne arme gav hendes krop en vanskelig balance.

"Hun er en dejlig pige," sagde Lis og kiggede op på Nikoline.

Den cirka 50-årige kvinde havde slikket Nikoline intenst, og den 33-årige kvinde stod der i sin lejlighed – bundet og halvnøgen – og nød, at hun blev slikket af en kvinde.

"Hvad hedder dine nisser så,"  spurgte Lis, og Nikoline fortalte lidt om dem, så godt hun nu kunne, når hun også skulle kontrollere sit åndedræt og gengælde lidt af Pers nysgerrige kys.

Per gav sig tid til at fortælle om de fire nisser – to kvinder og to mænd – der fulgte dem, og han spurgte også, om hun havde haft sex med nisserne.

"Har I da ikke haft det. Eller du," sagde Nikoline overrasket.

Per rystede på hovedet.

Han skulle slikke fisse på en af nissekvinderne, så de kunne komme til nissernes land, og han skulle kneppe den anden kvinde mellem brysterne, da de skulle hjem, men der var ingen, der var oppe i Lis, og Per havde ikke leget i dybden med nissekvinderne.

"Og nej....der er heller ingen nisser, der har været oppe i mig," lo Per.

"Man kan jo ellers aldrig vide, hvad sådan nogle kan finde på," sagde Per, som stod helt tæt på Nikoline.

Lis slikkede hendes fisse, og hun tog samtidig fat i Pers pik med sin højre hånd. Hun spillede den, og så slikkede hun op ad Nikolines mave til hun nåede brysterne.

Per tog fat i hendes kåbe og fjernede den. Han måtte lige flytte sit bælte om Nikolines håndled, inden han kunne få kåben helt af hende. Hun gjorde ingen modstand, selv om hun så lidt trodsigt på Per, da han kiggede hende i øjnene. Det ville kun være skuespil. Nikoline kunne slet ikke forestille sig, at hun ikke skulle meget tættere på Per og Lis.

Lige nu havde hun glemt alt om nisserne, og såmænd også om Alexander, der ellers skulle hjælpe til med at finde juleglæden.

Det gik egentlig også meget godt uden dem, tænkte Nikoline og smilte for sig selv.

"Hvor vil du have hende henne," spurgte Lis, da Nikoline stod helt nøgen på stuegulvet.

Lis havde også rejst sig helt op, og hun stod og tegnede kruseduller på Nikolines hals, mens hun betragtede hendes ansigt. Den unge fisse med den lyse stribe kønsbehåring havde Lis jo været i nærkontakt med. Det kunne Nikoline dufte. Sådan en duft af sig selv skulle hun lige vænne sig til, men hun følte sig meget tryg.

Og nysgerrig.

Da hun havde stået i "Huset" hos nisserne og set de forskellige kvinder og mænd – med specialagenter – komme op på scenen, havde hun været forvirret. I vildrede. Usikker på, om det her kunne blive til noget. Det var hun slet ikke sikker på, men lige nu og her, føltes det bare som det mest naturlige i verden. Hun vidste ikke hvorfor.

For en halv time siden havde hun mødt to personer, som hun havde set én gang før, og nu stod hun her. Nøgen og liderlig. Spændt og glad.

Per kiggede sig omkring.

"Sengen er traditionel, skat, men det er nok bedste sted til hende den bundne her. Vi skal også kunne komme til. Siger jeg uden at have set Nikolines seng," sagde han og kiggede på sin "agent".

Lis nikkede, og Per tog fat i Nikoline.

Hun gispede, da han væltede hende ned i sine arme, løftede hende op og med stiv pik og stort smil gelejdede hende gennem gangen hen til soveværelsets dør.

"Jeg bliver aldrig træt af at gøre sådan noget her," sagde Per, da han skubbede til døren med højre fod.

Han var lige ved at tabe Nikoline.

Nede ved fodenden af hendes dobbeltseng var der trængsel. Lige ved første øjekast kunne Per se en række skikkelser – altså nisser – og så var der en enkelt høj, slank fyr, som tydeligvis ikke hørte til nisseslægten.

Der var ikke meget kunstigt lys inde i værelset, og det var for længst blevet mørkt uden for.

Men nisserne - hvordan og hvornår de så end havde sneget sig ind - havde ikke bare stået der og ventet. De havde pyntet op med lyskæder, hjerter, guirlander og kravlenisser.

Det var dog ikke kravlenisser i traditionel forstand. De lignede godt nok nisser, men bortset fra en udgave, hvor en lille kravlenisse stod og spillede sin store pik, og en anden udgave, hvor en nissepige lå med spredte ben og onanerede, var der to eller tre nisser på alle pap-motiver.

Det udforskede Lis, da Per havde lagt Nikoline på sengen, og Lis var kommet helt ind i rummet.

Der var kravlenisser, hvor der blev gået til den doggy, ridende nisser, misisonær-nisser, 69er-nisser og vist også en omgang nisse-gruppesex.

Lis smilede ned til de otte nisser, der stod på rad og række.

"I har godt nok haft travlt," sagde hun og nikkede til dem.

Hun kendte jo de fire af dem, mens hun huskede, at hun havde set en af de fire fremmede nisser. Det var ham, der havde assisteret Manse på scenen. Ham den charmerende fyr, der havde talt til negeren Patrick i meget klart "kropssprog".

"Det virker til, at I er vældig godt i gang. Fortsæt I bare. Vi smutter ud og tager en omgang nisseøl," sagde netop den hårdtsparkende nisse.

"Du må hellere komme med, Alexander," sagde han.

Mennesket – altså special-agenten – så lidt jaloux på Nikoline og det midaldrende par, da han gik ud ad døren, men et smil blev antydet ved hans mund, da Nikoline lige havde øjenkontakt.

Så lå hun der. Lis var stadig mere eller mindre påklædt. Kun hendes skjorte og bælte var væk, men nøgenhed manglede der ikke her.

Det var en smule ubekvemt at ligge på sine hænder, der var bundet på ryggen med et bælte, men Nikoline rettede lidt på sig, så det gik.

Men Per bemærkede det, og han rejste hende op, så hun kom til at sidde op ad hovedgærdet.

Hans pik var stadig knejsende, og han satte sig helt hen til hende.

Han ville til at sprede hendes ben, som både Lis og han havde gjort før, men det lod sig ikke gøre på grund af Lis' bælte, der var viklet rundt og spændt.

Per løsnede det en smule. Lige tilpas. Så satte han sig selv helt hen til Nikolines krop, og hans pik kom helt hen til hendes fisse.

"Du er blevet løsnet lidt, men du kan jo ikke gøre noget som helst," sagde Per, skubbede sig frem på knæene og pressede sin pik mod Nikolines fisse.

Hun var våd.

Lis' behandling havde bestemt ikke været forgæves, og Per tog Nikoline om hals og nakke, da han gled ind i hende. Lis satte sig på kanten af sengen, og hun begyndte at kæle med sig selv.

Først uden på tøjet, men stille og roligt fjernede hun sin bh, sine jeans og sine trusser, og hendes hænder var nu på hendes helt glatte mis.

Hun sukkede, da hendes hænder fandt klitten, og Per kørte nu hurtigt ind og ud ad Nikolines fisse. Lis satte sig ved siden af Nikoline, kiggede på hende, så så på Per og fortsatte med at onanere. Ind imellem flyttede hun sine hænder over på Nikolines bryster og nød at mærke den varme, bløde hud med de smukke, strittende vorter.

Det føltes fantastisk i fissen. Nikolines ben var så tilpas presset sammen, at Pers pik strammede ekstra meget inde i hende. Hun kiggede ned på den glatte pik og betragtede så Pers grå hårpragt. Noget af en modsætning, men det hele var dejligt at se og mærke.

Lis satte sig om bag Per, og Nikoline fornemmede, at hun tog fat i hans nosser. Han våndede sig lidt, vred sig en smule i liderlig smerte, men Lis sagde, at han bare skulle kneppe Nikoline og tømme sig i hende.

"Så skal du slikke min sperm fra Nikolines saftige fisse bagefter," sagde Per, og Lis nikkede.

Nikoline stønnede. Højt. I takt med Pers kneppen, blev hendes lystfulde lyde højere og højere. Hun var ikke hæmmet af, at nisserne sandsynligvis sad ude i hendes køkken og stue, og det var ligegyldigt, hvis hendes underbo kunne høre det her.

Hun nød det, og hun ville ikke lægge bånd på sig selv for at undgå at vise det. Eller sige det. Udtrykke det på den ene eller anden måde.

Per brummede, og Nikoline stønnede, mens Lis stod bag ved Per og legede med det, Nikoline mente, måtte være hans nosser. Det kunne også være, hun – og Per – var til noget a la det, nisserne havde gjort, da de havde været i seng med Nikoline.

Grænserne var vide, selv om Nikoline var bundet, og Per havde tænkt sig at udnytte dem.

"Du skal om på alle fire at stå," sagde han og trak sin pik ud med et svup. Lis fjernede sig, og mens Per hjalp Nikoline med at blive flyttet rundt, kyssede Lis hende.

Hun så helt bedrøvet ud, da Nikoline var rettet an på sengen, og Per nu stod bag hende klar til at presse sig ind i hendes åbne fisse endnu engang.

"Kravl da bare om og kys hende," sagde Per opfordrende til Lis.

De havde ikke kendt hinanden i længere tid en Alexander og Nikoline havde gjort, så hvilke grænser, Lis og Per egentlig havde i forhold til hinanden, vidste hverken de eller Nikoline helt til bunds.

Men Nikoline var da tilfreds med, at den skønne, velholdte kvinde igen kom inden for kyssevidde. De kyssede, og Lis løsnede bæltet om Nikolines håndled.

"Sådan," sagde Lis og rejste sig på knæ. Hun lagde Nikolines hænder på det øverste af sine lår lige på hver side af venusbjerget, og Per måtte med lidt besvær flytte på sig, så hans pik kunne fortsætte med at køre.

"Har du prøvet at slikke fisse, Nikoline," spurgte Lis mellem to kys.

Nikoline rystede på hovedet. Pigesex havde hun aldrig været til, men hun var blevet tændt af Lis' på en gang blide, insisterende og styrende fremgangsmåde.

Det gjorde hende liderlig. Mere liderlig.

Nikoline kunne dufte Lis' fisse som Lis havde kunnet dufte hendes, og da Nikoline havde rørt ved den fremmede kvindes glatte venusbjerg, førte hun først fingrene og siden sit ansigt ned til den åbne fisse.

Hun nussede, kyssede og tog de første par slik på kønslæberne.

"Hvis du får smag for det, kan jeg også sperme i Lis...så kan du slikke hende," sagde Per og stødte endnu hårdere i Nikoline.

"Husk nu, at du skal slikke mine safter fra hende," sagde han henvendt til Lis.

Lis nikkede. Sengen knirkede. Døren åbnede.

Det var Tulle, der kom ind sammen med de to nissekvinder fra Lis og Per. Jojo var også med.

De stillede sig ned for fodenden af sengen, hvor de havde været, da trekløveret kom ind for et stykke tid siden. Hverken Lis, Nikoline eller Per tog sig af, at der nu var tilskuere på. Tværtimod gav det endnu mere lyst til at vise, hvad de kunne.

Tulle tog ordet.

"Jeg lægger mig op og sætter hænderne på dig, Nikoline og Lis, og så vil I få en helt fantastisk orgasme, når Per afleverer sin sperm," sagde Tulle og lagde en hånd på Lis skulder og en anden på Nikolines hoved.

"Kom så Per," sagde Jojo.

"Mumik, læg en hånd på hans røvbalder," sagde Jojo henvendt til den anden kvinde.

Hun gjorde, som hun fik besked på, og der gik ikke fem sekunder før der lød en samtidig stønnen fra de tre personer i sengen. Det gik over i en skrigen, og mens både Per, Nikoline og Lis rystede, så sengen vippede og knagede, begyndte lyset at blinke.

De mange kæder med lys, som nisserne havde sat op, tændte og slukkede uden nogen form for system. Det var et lysshow til sex-show.

Per trak sig ud, og inden safterne begyndte at løbe ud fra Nikoline, flyttede Lis om bag hendes røv og satte læberne til.

"Jeg giver dig kraft," sagde Mumik til Per.

"Jeg giver dig kraften," sagde Mumik endnu højere.

"Jeg giver dig al min kraft," råbte Mumik.

Pers pik begyndte at svulme op. Nikoline vendte ansigtet og kiggede skråt bagud. Det var noget, hun havde set før. Med en nisse.

Lis udstødte et skrig, da hun så, hvor stor Pers pik blev.

(Fortsættes)

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.