Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jojo – den yngste nisse – havde også smidt sit tøj nu, så der var et menneske og fire nisser. Alle nøgne. Og naturligvis havde Nikoline heller ikke en trevl på kroppen. Ikke sært, da hun var blevet kneppet først af Alexander på 19, og derefter havde Figur på 350 sprøjtet hende til med hvid magi.

Ud over det hele.

SEX I DAG?

Nu havde Vagn befalet, at hun skulle vende sig om, og hun gjorde, som nissen sagde. Vendte sig om, så hun stod på alle fire, mens hun nysgerrigt kiggede på den gamle nisse med det hvide skæg og de meget store nosser.

Overnaturligt store nosser. De så Nikoline, nu da Vagn stillede sig foran hende i sengen. Ikke på knæ, sådan som en fyr normalt ville gøre, når han ville have slikket og suttet sin pik. Nej, Vagn kunne stå op i den bløde seng, selv om han havde lidt vanskeligt ved at holde balancen til at begynde med.

Det virkede næsten komisk det her, men Alexanders stirrende blik, og hans korte nik, overbeviste Nikoline om, at hun skulle gabe op.

"Nej, ikke pikken," sagde Vagn højt og bestemt.

"Det er mine nosser, du skal slikke," sagde han.

Nikoline kiggede fra Vagns kæmpenosser op på hans ansigt, og så kiggede hun til sin højre side, hvor Figur og Jojo stod, mens Sugar havde sat sig om på sengens venstre kant.

Nikoline studsede et øjeblik, men så mærkede hun noget mellem sine ben. Hun smilte uden at kigge tilbage. Det var Alexander. Unge mænd. De ventede ikke så meget på, at det blev deres tur igen. De holdt sig til, og Nikoline klagede ikke over, hvis Alexander ville fylde hende ud igen.

"Vrik lidt med røven, Nikoline. Gør dig til," sagde Figur, som var blevet sig selv igen efter at pikken havde sprøjtet med lys og julestemning. Han kunne åbenbart også godt fortælle folk, hvad de skulle gøre. En ægte ledertype. På alle måder.

Jojo kiggede nysgerrigt på Nikolines krop. Han så, hvordan hun svajede i ryggen, han kiggede på hendes bryster med de små, lysebrune, strittende brystvorter, han kiggede ind under hende og så hendes lyse hårstribe, og han frydede sig. Jojo havde været sammen med flere nissepiger, men de havde altid været glatte. Det var smukt at se noget hår. Det fik hans pik til at blive helt stiv, og det skammede han sig ikke over.

"Se så her," sagde Alexander og demonstrerede, hvordan han gned på Nikolines fisse.

"Kom med din hånd," sagde Alexander, og han førte nu Jojos hånd ned til den våde revne, som var en blanding af fissesaft, sperm og julestøv.

Det sortede for Jojos øjne, da han mærkede den saftige kvindefisse. Det var noget anderledes end det, han huskede fra Nisseland. Eller også var det bare fordi, det var tre-fire år siden, han sidst havde været sammen med en nissepige. Der var så meget at se til på skolen. De blev kørt hårdt, og nogle af de ældre nisser mente, at det distraherede deres uddannelse, hvis de havde adgang til det modsatte nissekøn.

Jojo og de andre aspiranter var ikke enige, men lige meget hjalp det, så han trak ikke hånden til sig, når Alexander ligefrem gav ham noget hjælp til at udforske nye territorium.

"Også lidt opad. Ja, kør op til hendes...nus hendes anus," sagde Alexander, og mens han tog sin tykke og lange pik og pressede ind mellem Nikolines glatte kønslæber, masserede Jojo hendes bagerste hul og gav hende også en omgang massage op på lænden.

Nisser var altså meget betænksomme. Nisser og deres menneskelige hjælpere. Nikoline tænkte på, hvordan Alexander havde givet hende en helkropsmassage, inden deres kroppe havde mødtes i liderlig leg.

"Hvad skal der ske," sagde Nikoline, da hun havde slikket med sin tunge rundt på Vagns kæmpenosser.

Vagn kiggede på hende. Figur og Sugar kiggede på Vagn. Alexander kiggede på sin pik, der var halvt inde i Nikolines slubrende fisse, og Jojo kiggede på sine legesyge og generøse fingre.

Hun var forvirret. Nisserne havde fra begyndelsen lovet, at hun ville få en helt særlig oplevelse her i december – julemåneden – men nu virkede det som om, de bare havde lyst til at kneppe hende på skift. Det gjorde heller ikke noget, så længe Alexander var her.

Så var der noget, hun kendte til. En mand. Noget, hun vidste, hvad var. Det var nemlig højst usikkert, hvad nisserne rummede. Først havde Figur sprøjtet med lysglimt, nu antydede Vagn, at energien i hans nosser kunne sende dem ud på en rejse.

Det lød meget, meget mærkeligt. Vagn havde godt nok meget store – besynderligt udseende – nosser, mens hans pik lignede ikke just noget transportmiddel. Der var ikke meget flyvende kost over den, tænkte Nikoline og var lige ved at komme til at grine.

Men Vagn med det lange, hvide skæg lignede ikke en, der ville påskønne, at der blev slået en latter op mens hans nosser blev kærtegnet og overdænget med kærlige slik fra hendes tunge.

Nikoline skulle til at tage fat i Vagns pik og begynde at spille den, men han sagde bare, at hun skulle holde fokus. Han sagde det på en behersket måde som var han slet ikke opstemt af det, der foregik. Måske var han helt anderledes? Måske tænkte en nisse på 600 år ikke på sex på samme måde som en på 300 eller 400 år.

Jojo virkede i hvert fald optaget af det, han havde gang i sammen med Alexander, og Sugar og Figur sad overraskende ikke bare og kiggede på. De gned deres pikke, og Nikoline fungerede over, om der ville komme nye lys-effekter.

Godt Vagn ikke vidste, hvad hun tænkte på, og sikke et held, at der var alt for meget leben i sengen til at Alexander kunne over- og gennemskue, om Nikoline nød hans tykke pik i hendes liderlige fisse. Faktisk var Nikoline fraværende.

Hun koncentrerede sig om at slikke Vagns nosser det bedste, hun kunne – under disse ekstreme forhold – og så ellers prøve at flygte fra tankerne om, hvad der mon ville ske, når der skete....noget. Hvad det så end var.

For det kunne vel ikke bare være en fortsættelse, så Nikoline skulle have sex med Sugar og Jojo på den ene eller anden måde? Det ville blive lidt for trivielt, selv om hun så kunne sige, at hun havde været hele banden igennem. Sige? Sige til hvem?

Vagn lagde sig pludselig ned. Det overraskede Nikoline, som et øjeblik blev bange for, at den gamle mand fik det dårligt.

Men Vagn gjorde sig det bare behageligt, han spredte sine ben, løftede op i sin pik og sagde til Nikoline, at nu skulle hun tilfredsstille ham fuldt ud på nosserne.

Hun havde aldrig slikket en skaldet mands hoved fra øre til øre og op over issen. Hvis hun havde gjort det, havde det cirka været samme øvelse som at slikke Vagns udspilede nosser, bortset fra, at hans nosser var ru. Men dog glatte.

Helt automatisk sænkede Nikoline sin overkrop, og da hun strittede ekstra meget med numsen, trak Alexander sig ud.

"Jeg tror, Jojo skal have sin debut," sagde Alexander.

Jojo kiggede lidt bange på Alexander og bagefter ned på Figur. Så ung og så usikker. Ak ja, tænkte Figur. Sådan havde han også været engang, og han var heller ikke udlært i det endnu. Men der ville ske en del her i løbet af december.

Det vidste han.

"Du er nødt til at skynde dig, Jojo," befalede Vagn i et tonefald, som ville give selv yngre nisser præstationsangst.

"Der går ikke længe, inden Nikoline er klar til at slikke os til afgang," sagde Vagn, "men du kan også godt nå at komme med. Jeg glæder mig til at se det," sagde Vagn.

"Jeg glæder mig også til at se dig, Vagn," sagde Figur og smilede hemmelighedsfuldt over til Sugar.

"Ja, og vi glæder os da til at følge Jojo," svarede Sugar.

Nikoline lå midt i det hele. Hun havde munden fyldt med nisse-nosse.

Hun var lykkelig og en smule træt.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.