Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En nisse er meget lig et menneske. Noget mindre, meget mere drillesyg, for det meste garanteret god i sengen, og så – for nisse-mændenes vedkommende – sker der noget helt særligt, når de får udløsning.

Det fik Figur lige i det øjeblik, da Nikoline slog øjnene op og opdagede, at det altså ikke var Alexander på 19, der var dybt oppe i hende og klar til at sprøjte, men Figur på 350, der havde sin nissepik i hende.

SEX I DAG?

Selv om den 33-årige kvinde lige var spontant sammen med unge Alexander, som var blevet "tryllet frem" af de fremmede nisser, var det også lidt noget andet at se både Figur kneppe hende, mens den "unge" nisse Jojo på 180 år sad bøjet over krop. Han betragtede hendes lyse hårstribe ved fissen, nuldrede hendes klit, og kyssede hendes læber.

Det var lige på og hårdt at opdage sådan noget.

Det var ikke lige det, hun havde forventet. Selv ikke efter introduktionen til nisserne nogle timer tidligere, og heller ikke selv om det havde ført til sex med en helt fremmed og ret ung mand – Alexander.

Nikoline nåede hverken at udtrykke væmmelse, trække sig bagud, sparke, skrige eller bare give efter for andre af de følelser, der strømmede op i hende som følge af hendes møde med en nisse på denne måde.

Eller to nisser, hvis Jojos nysgerrige fingre og tunge blev talt med. Og det burde den jo nok, hvis hun brugte samme målestok for seksuelt samkvem, som hun normalt gjorde.

To nisser i gang med at tilfredsstille hende? Umuligt, ikke?

En nisse var jo sådan en lille fyr, der var oppe på loftet. Til nøds en nisse, der var inde på hendes soveværelse, men ikke en fyr, der var langt op i hendes fisse. Og en anden, der slikkede fisse og legede med hendes spændte klit.

Men det var Figur – altså oppe i hende - og nu sprøjtede hans pik.

Jojo trak sig tilbage og blev nu bare tilskuer.

Nikoline mærkede voldsomme stød, og hendes væmmelse blev blandet med helt andre følelser. Hun så pludselig snefnug og stjernestøv, hun så lilla, grønt og rødt – en regnbue af farver – hun kunne dufte mandler, brunkager, gran, og hun mærkede den samme glæde af forventning, som når hun pakkede en gave med guldbånd op.

Hun anede, at det ikke kun var Jojo og Alexander, der stod ved siden af hende og Figur, men at den gamle nisse, Vagn, og Sugar på 450, også var stødt til.

De smilede alle sammen, og Nikoline opdagede, at hun også smilede.

Figur spermede videre, men pludselig tog han fat i sin pik og trak den ud af Nikoline med et stille svup. Endnu et par sprøjt landede oppe på hendes mave, hvor den hvide væske blandede sig med det, som Alexander havde malket ud af sin liderlige pik for et øjeblik siden, men i stedet for at sprøjte færdig og falde sammen – sådan som mænd jo plejede at gøre – rejste Figur sin pik mod loftet.

Nu måtte Nikoline spærre øjnene op.

Hendes overraskelse var om muligt endnu større nu end for få minutter siden, da hun åbnede øjnene til et nisseknald.

De to stearinlys, der havde oplyst soveværelset, og den sparsomme belysning, som øjnene havde vænnet sig til, blev pludselig afløst af en kaskade af lys.

Lyset strømmede ud fra Figurs pik. Nærmest som en stjernekaster.

En stråle af selvlysende sperm? Sådan så det ud, men sperm var det vel ikke. Der landede i hvert fald ikke nogle dråber eller klatter på eller omkring Nikoline.

Jojo måbede som havde han lige set et festfyrværkeri for første gang, Alexander kiggede, og Vagn smilede.

"Det er godt nok mange år siden, jeg har set det," sagde han henført.

"Det er Figur altså god til, men muligheden skal jo også være der," tilføjede Vagn. Sugar nikkede.

"Jeg oplevede det, da jeg var 354 – eller var det 355. Jeg husker det som var det i går. Hvad med dig, Vagn?", spurgte Sugar.

Vagn fortalte, at han havde haft nogle oplevelser med menneskekvinder, men det var mange, mange år siden. Mindst lige så længe siden som Sugars. Vagn havde så bare oplevet det lidt flere gange, men han var immervæk også 600 år.

"Det må da være lige fantastisk hver eneste gang. Jeg håber snart, at jeg kommer til at opleve det igen," sagde Sugar.

Han kiggede skiftevis på den ældre nisse med det lange hvide skæg, og på Figur, der stod med sin lys-strålende pik i hånden som en brandmand, der holdt et strålerør.

Men det var hverken vand eller sperm, der kom ud af det.

Det var lys. Det var juleglæde.

"For fanden, Figur. Det ligner jo en stjernekaster, du står med i hænderne. Det er jo lige til at sprede julestemning med," sagde Alexander, som sad lige så nøgen som Figur. Alexanders velvoksne pik var faldet sammen, mens Figurs næsten så ud til at vokse mellem hans hænder. Nikoline havde rejst sig op på albuerne, og hendes orgasme var klinget så meget af, at hun nu bare nød det, der foregik foran hende.

Lyset, ja, det lignede jo næsten stjerner, der sprøjtede ud i hendes soveværelse, faldt ned over hendes krop som fnug. Ikke kolde fnug som sne, men lune fnug som indholdet fra en dyne, hvor fjerene er bittesmå, eller konfetti fra en stor bordbombe.

Nikoline begyndte at grine. Skraldgrine som var hun fuld. Hun forestillede sig, at Figur havde stået med en stor pikbombe mellem sine ben, han havde antændt den i hendes fisse, og nu gik den af med et brag.

Der ville blive noget at støvsuge op senere på dagen.

Først blev Nikolines mave og lidt af brysterne dækket, så forsvandt hendes lyse kønsbehåring og revnen, og til sidst måtte Alexander stryge hendes ansigt fri for fnug for at hun ikke skulle blive helt væk.

Hun smilte til ham.

Burde hun være vred over, at han havde ladet en ukendt nisse tage hende, når det nu var ham, hun havde givet sig hen til? Eller skulle hun takke ham for, at han hjalp til at give hende denne oplevelse?

Den lyshårede kvinde vidste ikke, hvordan en ud-af-kroppen-oplevelse føltes, for hun havde aldrig eksperimenteret med stoffer, men det her føltes som noget, hun aldrig havde prøvet før.

Og det skyldtes ikke kun, at Figur altså sprøjtede med fnug. Det var noget, hun kunne mærke helt ind i sig selv.

Det var ubeskriveligt, og hun var så afslappet, at hun slet ikke protesterede, da Vagn begyndte at knappe de øverste knapper i sin nisseskjorte op, trak den over sit hoved og afslørede en tyk mave med mange, hvide, krøllede hår på.

Hans lange hvide skæg faldt naturligvis ned og dækkede for en del af hans brystkasse, men selv om sådan en lille, tyk sag normalt ikke var Nikolines smag, så følte hun pludselig en stor trang.

Vagn stillede sig op på hendes seng – som om det gjorde den store forskel – og løsnede nu også sine bukser. Han lod de grå, bløde bukser falde. Der var intet indenunder. Ikke andet end hans naturligvis. En lang, slap pik, og et par overnaturligt store nosser.

"Sig mig engang," begyndte Nikoline, som ikke havde sagt noget under hele denne sære seance.

"Handler det her om, at I bare skal kneppe mig på skift, og så er den ikke længere.....hvis jeg må formulere mig sådan over for nisser," fortsatte hun forundret.

Mens Figur var den yngre og kropsligt markerede af de fire nisser, og mens Jojo var den unge med den drengede krop, så havde Sugar et trimmet, gråt skæg, og hans krop udstrålede overblik og erfaring. Mærkeligt nok havde han holdt sig i baggrunden indtil nu, men det var åbenbart Figur, som var lederen, og det var ham, der bestemte, hvordan det skulle foregå.

"Sådan bliver det ikke," brød Sugar ind.

Det var første gang, han sagde noget, og mens han satte sig på kanten af sengen og smed strømper og begyndte at klæde sig af, forklarede han, at det her bare var opvarmningen. Det var det, der skulle give Nikoline lejlighed til at opleve juleglæden.

Figurs pik holdt op med at sprøjte med lys, men selv om den nu bare stod stift ud fra hans krop, var soveværelset stadig lyst op. Nikoline bemærkede, at gardinerne ikke var trukket for. Hvis naboerne havde set det her, ville anti-terror-korpset nok snart være på trapperne.

"Men....hvad vil I," sagde Nikoline og kiggede over på Alexander.

Hun følte, at det på en måde var ham, der var hendes livline. Han var som hende. De andre var så anderledes.

Meget anderledes, men også spændende. Hun kunne slet ikke lade være med at kigge på både nøgne Vagn og nøgne Figur, og hun fantaserede om, hvad Vagn mon kunne, når Figur havde været så overraskende. Der måtte være masser af gode sager inde i de nosser.

Hvis de størrelsesmæssigt blev sat i forhold til en mand af normal højde og drøjde, ville han have nosser som en håndbold.

Hendes øjne flakkede forbi unge Jojo, som var den eneste, der endnu havde tøj på. Sugar var nøgen.

"Hvad skal der ske," sagde Nikoline med ægte forundring.

"Du skal med ud på en lille rejse. Ikke resten af måneden, men bare på en tur med os alle sammen," sagde Vagn og tog fat om sine enorme nosser.

"Jamen. Jeg skal på arbejde i morgen," indvendte Nikoline og kunne ikke lade være med at smile af sin undskyldning.

"Og hvordan skal vi komme derhen, hvor vi nu end skal hen," sagde hun.

"Du skal ikke bekymre dig så meget. Bare slap af, Nikoline," sagde Figur, som talte for første gang siden han havde kastet lys over værelset.

"Jojo....du skal også af med tøjet. Der hvor vi skal hen, skal vi være nøgne," sagde Figur.

Jojo kiggede nervøst rundt på de andre.

"Kan I ikke fortælle noget mere om det. Jeg har jo ikke prøvet det før," sagde han.

"Du skal tro på dig selv, sønnike," sagde den gamle nisse, Vagn.

"Alle nisser skal igennem det her. Det er vores pligt at sprede juleglæde, og det betyder, at vi skal....ja, det her," sagde Vagn og slog ud med armene som ville han vise Jojo, at det altså omfattede kvinde-knepning.

Alexander betragtede de fire små fyre, og han spurgte, hvad det næste var, der skulle ske.

"Jojo skal af med tøjet, og så skal jeg nok sende os af sted," sagde Vagn.

Jojo klædte sig af. Nikoline slugte hans krop. Han var på alder med Alexander omregnet til menneskeår. Det var to smukke, unge mænd. En kort og en lang.

"Rejs dig op," sagde Vagn til Nikoline.

"Og vend dig om."

Nikoline gjorde, som hun fik besked på. Det tykke, hvide lag, der lå på hendes krop, sprøjtet ud fra Figurs pik, væltede af hende og lagde sig på lagen eller røg ned på gulvet.

"Jeg skal kneppe dig. Indholdet i mine nosser er ren energi," sagde Vagn.

Nikoline sukkede. Hun vidste virkeligt ikke, hvad hun skulle tro om det her.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.