BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Ja så var der hul igennem.. da jeg i sin tid tjekkede ind her på g6n. var planen at jeg ville tilbyde massage til forsømte kvinder..
Da det ikke gav så meget og jeg samtidigt fik andre lyster. ændre jeg lidt på min "søgninger"
Men hvorom alting er, så nåede jeg i sin tid at skrive med et par kvinder om det, at jeg kunne-skulle give massage.
Og lykkeligvis, var der en der huskede det. Hun levede i et forhold da vi skrev sammen men det var slut nu.
Og nu ville hun godt have den massage vi havde skrevet om. Jeg var klar, vi fik sat en aftale i hus. Jeg hankede op i massage bænken. og drog af sted til aftalt tid.
Da jeg ankom blev døren åbnet at en kvinde i sin bedste alder. Sådanne tog hun sig i hvert ud.
Håret var stadigt fugtigt fra badet og hvad var endnu bedre, var at jeg kunne dufte at hun var nyvasket. Hun tog sig godt ud, i sit afslappet tøj. Et par jeans og en t.shirt. Kunne se at hun ikke havde bh på, kunne også se at hendes bryster ikke sad hvor de har siddet, men er der noget bedre en et par bløde og modne bryster, ej vel.
Bildte mig ind, at jeg kunne skimte hendes vorter. Men blev aldrig helt sikker på det. Da hun smilede stort og sagde kom indenfor, og lukkede mig ind.
Gik bag ved hende på vejen ind. dejlig moden røv var udsigten, den havde sikkert været mere fast i tidernes morgen. Men dejlig så den ud. Blød og vuggende var den.
Hun viste mig ind i stuen, hvor jeg begyndte at sætte briksen op. Hun virkede lidt nervøs og gav sig til at småsnakke.
Hun kom dog hurtigt ind på det vi havde skrevet om. Og hun siger så. Vi var enige om, at det er mig der bestemmer, hvad der skal foregå ikk sandt?
Jeg kunne kun til slutte mig. Hun var dagens chef.
Uddybede med, at hun skulle sige fra. Hvis hun syntes at jeg kom for "tæt på"
Fint svarede hun.
Jeg var ved at være klar med briksen, samt den økologiske mandelolie..
og bad hende om at indtage pladsen. Hun bad mig, om at vende mig om. Få sekunder efter sagde hun, så er jeg klar.
Jeg vendte mig og der lå hun. Kun iført hotpants. og de sad godt. Jeg lagde et håndklæde over hendes ben. hældte olie ud på hendes ryg, og gik i gang. Jeg gav hende god massage mens jeg arbejde mig ned mod hendes røv. Da jeg nærmede mig, lod jeg lige fingrene glide lidt ned i hotpantsne. Bare lige et par cm. Hun sagde ikke noget til dette.
Tog nu tæppet, trak det op til nakken på hende. Og så gik jeg igang med benene. hun lå med let spredte ben. Men ikke mere end lårene rørte ved hinanden helt oppe. Startede med en lille gang fodmassage, herefter tog jeg begge ben, til jeg nåede knæene. Tog godt fat, mens jeg nød berøringen af hende. Hendes hud var lækker blød. koncentrerede mig, så bagsiden af lårene.
Virkelig blev arbejdet igennem. Da jeg syntes de var det. Begyndte jeg at massere med mindre tryk.
Arbejde mig langsomt ned af siderne, inderlårene blev forkælet. Havde mine hænder helt oppe ved kanten, af pantsne.
Stak hænderne lidt op under og gav hendes baller en tur. Trak så hænderne til mig og spurgte så, om hun ville have på den anden side. Der gik et par sek, så vendte hun sig mens hun sagde. Det vil jeg meget gerne.
Hun holdte tæppet op mens hun vendte sig. Og jeg gik så igang med benene.
Igen koncentrerede jeg mig om, at gøre et godt stykke arbejde.

Have til sidst godt fat i inderlårene. I ved lidt fast hånd og alligevel ikke. kørte mine hænder langs kanten, lige med fingerspidserne under kanten. Og kom ganske tæt på, kunne mærke hendes bløde og glatte hud. Kunne høre på hendes vejrtrækning at hun nød det, hvilket jeg bestemt også gjorde.
Kiggede på hende, hun smilede og havde et lidt sløret blik.
Og så var det jeg sagde, så langt så godt. Ja det er dejligt svarede hun.
Jeg smilede til hende og sagde, fint så tar vi lige det sidste. Tog fat i tæppet og trak det langsomt ned over hende.
Hun kiggede på mig, det lyder godt, sagde hun med et smil på læberne. Hendes bryster kom til synes. Dejlige brune vorter dukkede op. På størrelse med en femkrone. Brysterne var gledet lidt ud til siden, ligesom sådanne et par modne bryster bør og skal.
I midten af fem kronerne stark vorter ca en cm ud. De strittede.
Gik nu i gang med at massere hendes skulder. arbejde mig langsomt ned til hendes bryster.
Massere rundt om dem. brugte godt med olie. Kørte mine hænder på skift ned mellem brysterne, fulgte dem rundt, uden rigtig at røre ved dem. lod hænderne glide ned under dem langs siden og løftede dem lidt på den måde. Samlede så hænderne oppe ved hendes skulder, stod bag ved hende.
Kiggede ned over hendes lækre krop. Mine tommelfingre mødtes på midten, mens fingrene pegende skråt ned til siderne.
Lod nu hænderne glide ned over brysterne. Et åh ja, undslap hendes læber, jeg drejede hænderne rundt på brysterne, så nu dækkede mine hænder mere eller mindre hendes bløde bryster.
Jeg holdte igen, med den der faster hånd. Som ikke er så fast alligevel. Spredte mine finger ud rundt om brysterne, samlede dem. Så jeg til sidst havde en vorte i mellem mine fingerspidser. Klemte forsigtigt hun reagerede med det samme. Kunne se at maven den sitre nærmest. Nulrede dem godt. Mens jeg kiggede hende i øjne. Kunne se hvor liderlige hun var. Hun trak vejret tung nu, mens hun smilede sagligt til mig
Fortsatte ned over maven. Den blev smurt god med olie, mens jeg nærmede mig kanten. igen stark jeg kun lige fingerspidserne ind under kanten. Og ud igen.
Men de kom lidt længere ind for hver gang. Kunne mærke hendes trimmede hår. God længde, lige så korte eller lange om man vel. Så de ikke stikker.
Massere nu hendes skamben. Med glidende runde bevægelser. Hver gang fingrene havde været oppe på benet, kom de lidt længere ned. Kunne nu mærke hendes glatte læber. Varme og bløde var de lod fingrene glide længer ned. Den ene gled nærmest ind mellem de våde læber. Hmmmm, var hvad der kom fra hende.
Spurgte hende om jeg ikke nok måtte tage hendes trusser af. Så jeg kunne komme til at massere hende ordentligt. Hun smile frækt til mig og sage så. At hun gerne ville have trusserne af.
Men da det er mig der bestemmer i dag.
Skal jeg ikke være den enester der er nøgen.
Så smid tøjet og lad mig se din pik.
Det gibbede lidt i mig.
En sætning jeg har drømt om at høre i mange år.
Trådte et skridt væk fra briksen, trak trøjen over hovedet. Holte øjenkontakten så godt jeg kunne. Tog så strømperne af, og mens jeg kiggede hende i øjne løsnede jeg bukserne.
Lod dem falde ned og trådte ud af dem.
Nu manglede jeg sådanne set kun min boksershorts.
Kunne godt mærke at jeg blev påvirket af at stå her og smide tøjet på kommando.
Trak shortsen langsom ned, min pik var mere end halv stiv, da den kom fri af stoffet.
Tag om den sagde hun. Jeg tog, om min efterhånden godt stive pik. Hun smilede, spil den lidt for mig. jeg lod hånden køre op og ned. Og nu stod min pik stiv og stolt, foran en kvinde jeg ikke havde kendt i meget mere end en time.
Elskede mit liv, så meget i det øjeblik.
Kom, så tag dem af, sagde hun mens hun løftede sig en lille smule. jeg trak langsomt hendes trusser af.
Og kunne nu se en dejlig veltrimmet fisse foran mig. Slik mig så sagde hun.
Jeg bøjede hovedet ned mellem hendes ben.
Slikkede hendes inderlår, små bed lidt i dem. Hun gispede lidt, og sagde slik mig så. Jeg lod min tunge skille hendes læber af.
Stak den så langt ind jeg kunne. jaaaaaa stønnede hun. Hun var våd, rigtig dejlig våd. sugede hendes læber ind mellem mine læber mens jeg masserede dem med tungen.
Kørte tungen helt ned mellem hendes baller, og op igen. fandt hendes klitoris, den var hård og hun reagere med det sammen..
Stønne åh ja mens hun stødte kroppen-fisse op mod mit ansigt.
Satte hånden på mit hovede og pressede mit ansig ind til hendes fisse. Og jeg fortsatte med at slikke i den samme rytme.
Og nu stønnede hun ja ja ja ja ja jeg kommer. Jeg stoppede ikke med at slikke, satte dog hastigheden ned og lettede trykket med tungen. Ja jeg nærmest kælede for fissen med min tunge.
Hun kom langsomt til sig selv. Og sagde at det var super lækkert, jeg kiggede op på hende, og sagde, at jeg også nød det. Og fortsatte med at slikke hende. Til at starte med rykkede hun med underlivet hver gang jeg kom for tæt på klitorisen.
Så jeg slikkede hendes læber igen. Lod min tunge kærtegne hendes bagerste hul, og op igen. hun var ved at være klar til endnu en orgasme. Så jeg fandt en god rytme. Hun begyndte igen at stønne. Årrrr fuck det er godt, det her. Kunne mærke på min hage, at hun var blevet endnu mere våd.
Satte munden lige på hendes åbning og gav mig til at suge, mens jeg maste tungen op. Hun nærmest råbte et jaaaa ud. Det sitre i hendes krop. Min tungen kørte ind og ud af hende. Hun bøjede underlivet op, jeg fulgte med. Hun klemte benene sammen om hovedet på mig. Mens hun råbte jajajajaja.
Hun kom, faldt ned på briksen igen. Jeg rettede mig op og nød synet af en dejlig afslappet kvinde. Lage en hånd på hendes lår, ganske tæt på fissen. kilde hende lidt med finger spidserne. Hun greb min hånd kiggede på mig. Det er fint, jeg har fået nok. For denne gang. Kom her, jeg rykkede nærmere på hende. Hun tog nu fat om min pik. Hun tog godt fat og kørte hånden op og ned. Nu begyndte jeg jo også at blive rigtig tændt. Pikken havde jo været mere eller mindre stiv under hele forløbet.
Hun kiggede mig i øjne og sagde. Det er nok noget af det bedste massage jeg har fået i lang tid.
Så nu tror jeg, jeg vil hvile mig lidt. Alt dette mens hun sad og spillede min pik. hun kiggede på den. Tog fat om punge, klemte lidt. Jeg var så tæt på at sprøjte ud over hende. Du har vist også noget her, du skal hjem og se til.
Så rejste hun sig briksen, og satte sig i sofaen. Jeg tog ud efter mine boksershorts.
Nej nej det kan du glemme, nu pakker du alt dit grej sammen. Og så kan du tage dit tøj på. Min pik som ellers var begyndt at slappe lidt af, rejste sig lige et hak med det sammen.
ÆÆÆÆlsker den slags beskeder. Jeg pakkede sammen. Og spurgte så om det var i orden at jeg tog mit tøj på.
Det var det, næsten. Du må ikke pakke din pik væk, før helt til sidst. Så der stod jeg helt til sidst med kun pik og bolle ude for bukserne. kom her sagde hun. Stille mig foran hende. Hun sad med pikke lige for ansigtet.
Hun fat om dem. klemte sammen, og kørte hånden ud af, der kom en dråp presæd frem. Hun kiggede op. Skynd dig nu hjem..
Jeg pakkede pik og pung væk hakkede op i briksen, hun fulgte mig til døren.
Og sagde så, det har været rigtig dig dejligt at møde dig. I lige måde svarede jeg.
Mener du det, du har jo ikke fået noget. Jo det har jeg, svarede jeg. Det har været en fantastisk oplevelse.
Og jeg vil gerne gentage den. Det vil jeg også gerne svare hun.
Hun lænede sig frem og kyssede mig. Jeg nåede dårligt nok at spidse munden på nogen måde. Men det var ikke så vigtigt, for hendes læber rørte knap nok ved mine.
Så åbnede hun munden og hendes bløde, varme og våde tunge gled over i munden på mig. Hun tog mig på pikken, den var efterhånden begyndt at gøre ondt. Så jeg gav et pust fra mig. Hun smilede, nååår ja. Skynd dig hjem, Og så var jeg uden af døren.
Selvom det tog flere år her på g6n, før det lykkes. Så har det bestemt været værd at vente på.
Tak!!!

Glæder mig, til næste gang..

Og til dig der læste dette. Er du pige, kvinde, dame. Så er du mere end velkommen til at forlange en gang massage.
Er du mand, og har en dejlig kone, kæreste, veninde. Som trænger til en god oplevelse. Så skriver du os bare..
Der er kun få krav ;-) Høj renlighed, samt lysten til at nyde..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.