Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Figur var omkring én meter og 20 høj. Ganske normalt for en nisse, men naturligvis intet at regne i menneskehøjde. Han stod ved siden af sengen og kiggede på høje, slanke Alexander, der stødte hårdt, hurtigt og rytmisk ind i Nikoline.

Trods sine 350 år havde Figur aldrig set noget lignende. Ikke med mennesker. Med nisser, jo, og han havde da også jævnligt ligget oven på en nissepige eller nissekvinde. Eller under. Alle op ad en væg. Eller oppe på et loft. Han havde gjort sine erfaringer i årenes løb, men han var blevet lovet mere, nu når han skulle hjælpe en menneske-kvinde med at finde julelysten tilbage.

SEX I DAG?

Foreløbig så det godt ud.

Alexander smilede til Figur, som også trak sin røde skjorte af. Han beholdt sin nissehue på. Altid nissehue. Han sov også med den på. En nisse uden nissehue var ingenting.

Nu stod han og var en masse. Hans pik var måske kun 16-17 centimeter, men i forhold til resten af hans proportioner, kunne det nu godt gå an. Mere end det, faktisk. Alexander vurderede Figur. Det var første gang, han så en nøgen nisse, men deres bekendtskab var jo også nyt.

Alexander lænede dig ind over Nikoline, satte kneppefarten lidt ned, men kyssede hende til gengæld meget intenst. Hviskede til hende, at hun skulle holde øjnene lukket og bare nyde det. Han satte nu farten helt ned, trak så pikken ud og lod den køre roligt og blidt i hendes revne. Lige på klitten. Imens gjorde han tegn til Figur, at han skulle kravle op i sengen og stå bag Alexander. Klar til at tage over.

Figur var en flot, ung nisse. 350 år svarede til 35 menneskeår, så han var næsten jævnaldrende med Nikoline. Hverken nissen eller manden havde fine fornemmelser, så de var tæt på hinanden, da de skulle manøvrere rundt, så Figur kunne komme i stilling til at tage over, hvor Alexander havde sluppet. Han så på sin pik, der faktisk var tæt på at være lige så tyk som Alexanders.

Figur lo indvendigt. En drillende latter som kun en nisse kunne. Ikke ringe, hvis han kunne hamle op med et menneske. Han kiggede bagud, men var slet ikke genert over, at Vagn, Jojo og Sugar sad med store øjne og gloede så godt de kunne her i halvmørket.

Unge Jojo, gamle Vagn og Sugar, der lige var en spids ældre end Figur. Hvad mon de havde prøvet? Figur vidste ikke så meget om de andre, og da slet intet intimt, men han var overbevist om, at når det kom til knepperi, så var han – måske slået af Vagn på 600 år – den, der havde prøvet mest.

350 år var jo ingen alder, og efter at Figur var kommet med i "Specialpatruljen for Ekstra Xtreme og Elegante Nisserier" (forkortet SEXEN) ville der nok blive lagt noget til hans erfaringer. Det første kom nu.

SEXEN havde underligt nok ikke trænet det her. Det med at øve sig på mennesker var ikke noget, nisser brugte. De udførte kun deres aktioner i virkeligheden.

Og Nikolines fisse og resten af kroppen var meget virkelig. Hun så dejlig ud. Rolig og afslappet, og så lad være, at Alexander stod med røv, pik og nosser ud i Figurs ansigt.

1,20 meter gav heldigvis visse friheder. Der var ikke så meget, der skulle flyttes rundt og på plads, og da han satte sin pik mod Nikolines våde fisse, var han slet ikke i tvivl om, hvad han skulle.

Hvad han måtte. Han var blot spændt på, hvilken reaktion, der ville komme fra Nikoline.

Alexander kiggede bagud, nikkede, og Figur pressede sin pik ind i Nikoline. Alexander hviskede noget til hende. Figur hørte ikke hvad, men hun forholdt sig helt i ro, og da Alexander med hurtigt roterende håndbevægelser gjorde tegn til Figur om, at han skulle sætte farten op, begyndte nissen at støde sin pik hurtigere og hurtigere ind i Nikoline.

Jojo rørte på sig et par meter bag sengen. Sugar rejste sig op. Figur kiggede på dem. Han kunne sagtens bevæge sin overkrop frit, da han sad i skyggen af Alexander.

Nissen i sengen rystede på hovedet. De andre nisser skulle holde sig lige der, hvor de var. De var kommet med ind på betingelse af, at de ikke gjorde noget, der kunne skabe problemer for missionen. Figur og de tre andre nisser vidste endnu ikke, hvordan de skulle færdiggøre missionen, men det skulle i hvert fald ikke ske ved at kompromittere den, inden den var kommet i gang.

Det kørte som i smør, tænkte Figur. Denne slags sex var bedre end en stor skål julegrød med ekstra kanel. Kunne man blive afhængig af kvinde-sex, og hvad gjorde man så, når man vendte tilbage til Nisseland?

Figur var ledertypen, som ofte gjorde sig overvejelser, men lige nu burde han holde sig for god til det. Han skulle ikke tænke. Han skulle støde til, og det gjorde han ret eftertrykkeligt.

Nikoline pressede sit underliv mod ham, og hun stønnede svagt, men konstant. Figur tog prøvende fat i hendes lår og spredte dem. Han var usikker på, om hun kunne fornemme, at noget var anderledes, men hun var åbenbart for optaget af sit eget begær.

"Jeg vil kneppe dig helt vildt," stønnede Alexander, som spillede godt med. Han kravlede meget forsigtigt af Nikoline og satte sig – stadigt kyssende og kærtegnende – på venstre side af hende, og Figur havde nu fuldt overblik over situationen. Han kiggede grådigt på Nikolines krop.

Hun var så smuk. Den gyldenbrune hud, det lyse hår, hendes hvælvede bryster og skød...og hendes naturlige liderlighed. Det skubbede yderligere til hans nisseliderlighed – og Figur skubbede igen.

Egentlig burde Nikoline se, hvad der foregik. En lille nisse med en relativt stor pik. Og en tyk pik. En nisse, der sad kun iført en nissehue med hvid kvast i toppen, og en tyk pik med en lyserød fisse for enden.

"Jeg vil kneppe dig til du kommer," hviskede Alexander, og Nikoline svarede med et "mmmmmm". Figur – og de tre andre nisser – havde gode ører, og de kunne sagtens afkode, hvad der skete, selv om de ikke var vant til at være i sådan en situation sammen med mennesker.

Pludselig stod Jojo ved siden af sengen, og inden Figur kunne nå at sende ham lynende øjne, havde han placeret sine nysgerrige fingre ved Nikolines klit lige over Figurs ivrige, hurtige pik.

Figur stivnede. Alexander kiggede. Jojo masserede – overraskende erfarent hans kun 180 år taget i betragtning – og Nikoline nød.

Alexander tog fat i sin pik og begyndte at spille den mens han kyssede Nikoline. Hans højre hånd bevægede sig vanvittigt hurtigt, og Figur prøvede at følge med i sin rytme, så han kneppede Nikoline i samme takt.

Det gik temmelig hurtigt. Faktisk så hurtigt, at Jojo havde mere en vanskeligt med at holde sine fingre det rigtige sted, men Alexander smilede bare til Figur, og Alexander kørte endnu hurtigere på sit lange, tykke skaft.

"Åhhhh, du har en lækker pik," stønnede Nikoline, som åbnede øjnene og kiggede op på Alexander. Det var heldigt, at det kun var et par stearinlys, der sendte flakkende skær ud i soveværelset, og så var det mere end heldigt, at Nikolines bevisthed var sløret af hendes store sextrang. Hun opdagede ikke, at Alexander sad ved siden af hende i stedet for på hende.

Alexander begyndte at komme med nogle uartikulerede lyde, og Jojo havde ikke længere kun sine fingre på Nikolines fisse, men også noget af munden. Han kyssede hende, og da hun begyndte at spænde i kroppen, nikkede Alexander til de to.

I det samme sprøjtede Alexander sin sperm ud over Nikolines krop. De første sprøjt landede på hendes mave og et par stykker på brysterne, inden han drejede pikken lidt, så der også kom sperm i hendes ansigt.

Nikoline begyndte at stønne og småskrige. Det trak i hele hendes krop.

Jojo så lidt skræmt ud, mens Figur bare betragtede sceneriet med koncentreret nysgerrighed.

Nikoline slog øjnene op mens det rykkede i hele hendes krop, og hun kiggede op på Alexander, studsede, lettede hovedet og så Jojo og Figur ligge og sidde mellem hendes ben.

Hun skulle lige til at skrige, da Figur mærkede orgasmen komme væltende, og nissen kendte sig selv godt nok til, at det først var nu, Nikoline fik den virkelige overraskelse.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.