Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mand og jeg havde været gift i næsten 20 år da vi fik et ”bolleflip” Vi gjorde det hvor som helst og når som helst det kunne lade sig gøre. En hel lang sommer gik på den måde og en dag fik min mand en vidunderlig ide, han er ellers ikke den der kan lokkes til at gøre noget som kan ”opdages” af uvedkommende, men denne aften blev han enig om at vi skulle tage et smut ind og se om der skete noget i byen. Han gik i bad og tog almindeligt tøj på (cowboybukser og skjorte) så da jeg havde været i bad troede jeg også at jeg skulle ha almindeligt tøj på, men nej.

Det eneste jeg måtte tage på var lange støvler og min lange frakke med knapper og intet andet, alene det var jo nok til at jeg fornemmede en vis kilderen. Da vi stod ved stoppestedet og ventede på bussen knappede han en knap op og legede med mit nøgne bryst, det var en utrolig fornemmelse at mærke den lune vind og frakkens hårde stof mod mine stive vorter.

Da vi kom ind i bussen trak han mig med ned på bagsædet og ind bag sædet foran, så det skjulte os ????? Han knappede de nederste knapper op og fingerkneppede mig så jeg var helt bange for at skrige min lyst ud. Endelig nåede vi byen og jeg fik knappet de fleste af knapperne igen.

Vi gik ind på et værtshus og satte os i en sofa med front mod baren, men heldigvis også med et bord foran, og bestilte hver en øl. Vi havde ikke fået mange mundfulde før han hviskede knap de nederste knapper op igen og spred benene. Jeg gjorde som han sagde og mærkede snart hans fingre oppe i mig igen. Men nu sku han få lov at føle sin egen ”medicin” så jeg trak han lynlås ned og fik givet min gamle ven en ordentlig omgang så den havde svært ved at komme på plads igen. Jeg ved ikke hvor mange der kunne se hvad vi havde gang i men nogen så det, det var tydeligt.

Efter kort tid forlod vi værtshuset og gik tæt omslyngede og kyssende (læs gramsende) ned mod byens park, hvor der er nogle meget store trapper som bruges til sommerunderholdning flere gange hver sommer. Oven over trapperne går der en sti og det samme gør der neden for trapperne, så der er ikke meget skjul at få, men nu skulle vi bare bolle så i skyggen af et stort træ fik vi først en mega 69 med masser af orgasmer og derefter den helt store bolletur. Om der var nogen der så os ved jeg ikke , men jeg er sku også ligeglad. Det var simpelthen en fantastisk oplevelse også selvom sperm og fissesaft løb ned af benene på mig hele vejen hjem og jeg følte at alle kunne lugte/se hvad vi havde lavet.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.