Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Her ligger jeg. Alene og glor på tv’et. Hvad de sender ved jeg egentlig ikke, for jeg tænker på dig. Jeg tænker meget på dig og ville ønske du var hos mig.
Jeg føler mig så ensom lige nu, mens jeg ligger her i stuen, på sofaen, kun iført mine trusser og BH.
Det er endnu lyst udenfor. Jeg er ligeglad, jeg tænker mere på dig, end på solskinnet udenfor. Jeg kan mærke jeg har lyst til dig, for det begynder at snurre i mit underliv.
Jeg griber fjernbetjeningen, slukker for fjernsynet og lukker op for musikken på anlægget. De klassiske toner fylder stuen. Jeg smider mig igen på sofaen og lukker øjnene til musikken og føler, hvordan den griber fat i min krop, med sine først bløde, siden heftige toner.
Tankerne og fantasien flyder for mig. Jeg tænker på dig. Du er pludselig så nær.
Med min højre hånd, skubber jeg BH’en til side, så det ene bryst bliver blottet og jeg napper og kilder min brystvorte, der er stor og stiv.
Jeg slipper det andet bryst løs. Jeg slikker mig nu på fingrene, med tankerne kredsende om dig og gnider mine strittende brystvorter.
Jeg tager et godt greb under dem og slikker dem nu, med min tunge. Rundt og rundt, fra side til side, med min tungespids. Jeg puster en stille vind hen over dem, så de stritter endnu mere og bliver hårde som sten, for så igen at slikke dem. Jeg ælter løs på dem og samler dem til en gigantisk kavalergang.
Jeg slipper med den ene hånd og lader den anden hånd glide ned til mine trusser.
Først drillende udenpå den bløde silke. Jeg er godt våd kan jeg mærke. Jeg forestiller mig dig, liggende der på sofaen, sammen med mig.
Jeg trækker i sløjfebåndet til mine trusser, og de glider til side. Jeg lægger det ene ben op over kanten på sofaens ryg. Mit skød skyder ud mod - ingentingen! Bare du dog var her. Jeg forestiller mig dig, liggende på knæene på gulvet, mens du slikker mig, så jeg er ved at blive vanvittigt af lyst til dig, at du tager mig lige nu og har.
Jeg lader mine fingre stimulere klitoris, det bedste jeg ved og lader to af mine fingre glide ud og ind af mit varme, dunkende skød. Åh! Bare du var her.
Jeg må have hjælp! Jeg rejser mig hurtigt og finder min trøstestav frem inde i soveværelset, drøner ind i stuen igen og smider mig som før.
Musikken får mig hurtigt blusset op igen og tankerne om dig. Tankerne om dig der nu, i stedet for mig, fører staven frem og tilbage mod min klitoris. Først virkede den kold, men nu er den dejlig varm og vibrerende som jeg er. Jeg sitrer over hele kroppen og udstøder lyde af fryd.
Jeg lader staven glide stille ind og ud. Safterne rører på sig og smaskelydene ophidser mig endnu mere.
Jeg kan dufte mine safter, og stikker fingrene i munden for at smage mig selv. Endnu en ophidselse. Jeg begynder igen at lade mine hænder, kilde og glider frem og tilbage over hele min krop, mens staven stritter ud af mit skød.
Jeg kildrer mine lår, mine bryster, min hals og nakke, ja over det hele, mens jeg drømmer mig til, at det er dine hænder der kærtegner mig overalt. Pirrende og drillende.
Jeg tager igen fat om staven, med højre hånd, mens den venstre stadig leger med min krop, og fører den nu hurtigere og hurtigere frem og tilbage i mit skød, der byder den så velkommen.
Den venstre hånd finder vej, og masserer nu min klitoris, til en større ekstase.
Igen og igen, banker jeg staven i bund, mens jeg hviner af fryd. Musikken hører jeg ikke længere. Jeg er helt i min egen verden sammen med dig. Der er kun os to.
Længe ligger jeg og leger med mig selv, mens jeg har de dejligste fantasier om, hvad du ville gøre ved mig, hvis du var her. Jeg føler en inderlig lyst til at blive taget bagfra og fra siden, ride dig og ja! alle stillinger jeg kan komme i tanke om, er du og jeg i gang med.
Åh bare du var her...
Jeg prøver kejtet, at få mig vendt til i sofaen, så de fleste stillinger, går i opfyldelse for mig og det lykkes godt. Der er muligheder nok, også i vores sofa, tænker jeg i min beruselse og minder mig selv om, at det må vi have afprøvet engang.
Bare du var her, kom og leg med mig! - kom og tag mig!
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.