Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var dog ikke længe, at jeg fik en lille pause. Hurtigt mærkede jeg, at du gerne ville mere. Og det varer ikke længe, inden dine hænder begynder at lege med med min pik. Hvor dejligt. Du begynder at gøre mig stiv igen og min pik er jo i den grad modtagelig. Der går ikke længe før jeg er nødt til at lægge mig ned i sengen hos dig, og straks er du over min pik. Nu er det din tur til at slikke og pirre.

Åh det er så godt at mærke din tunge. Du slikker og lader din tunge pirre mig lige på det rigtige punkt på undersiden af pikhovedet. Og ind imellem tager du den så dybt, som du kan ind i din mund. Jeg er i himmelen. Det er så fantastisk. Du vil bare have min pik.

Men nu må jeg trække mig væk, hvis jeg ikke skal komme. Og det vil være alt for tidligt. Men det er svært, dit mundarbejde har gjort, at jeg bare ønsker at komme i din mund. Men jeg får dig til at stoppe, så jeg igen kan få dig til at ligge på ryggen. Og nu er det så tiden at du skal mærke min tunge på din lækre frække mis. Jeg fatter ikke, at jeg ikke er kommet endnu.

Så jeg får vendt dig. Og du ligger der med åbne ben og din lækre lyserøde fisse lysende mod mig. Hvordan kan en mand modstå den? Jeg kan ikke og kaster mig nærmest over den og begynder at slikke dig. Først lige så stille, men snart vil vi begge mere. Så min tunge begynder at lege med din klitoris. Hvor er det lækkert, at høre dig stønne imens.

Nu er det vist tiden, at føre offensiven frem, så jeg lader mine fingre nærme sig din fisse.. Og hvor frækt. Igen byder du dig til, så jeg lader et par fingre glide op i dig. Du sukker og stønner. Men det bliver allermest frækt, da du siger: "Så tag mig dog, Jeg vil mærke din pik."

Men det er stadig for tidligt. Jeg vil mærke dig komme, mens jeg slikker dig. Der går nu heller ikke længe før du er ikke kan holde dig tilbage og jeg mærker dine safter løbe ud af dig og ind i min mund. Åh. Jeg elsker at smage dine dejlige safter. Intet kan tænde mig mere.

Nu er jeg bare så klar til dig. Det er i den grad svært at blive ved med at vente, så jeg lægger mig mellem dine lækre lår, og så mærker du endelig min pik mod din våde klare fisse. Jeg glider langsomt ind i dig, imens du stønner. Og igen siger du: " Tag mig.. Jeg vil mærke dig" Men jeg venter og tager dig blidt. Men der går ikke længe før jeg ikke kan styre mig og bare banker min pik op i dig. Jeg kan mærke, at du tænder på det og tilpasser dig mine stød op i dig. Så der går ikke længe før du igen kommer. Uhm. Hvor er det dejligt at mærke dine safter løbe ud over min pik.

Nu vil jeg bare have dig bagfra. Så du får besked på at lægge dig på alle fire, så jeg bare kan tage dig uden hæmninger. Du er straks klar og lægger dig med din lækre lyserøde mis op mod mig. Det er uimodståeligt. Jeg fører min pik op mod din våde fisse og trænger ind. Åh der er så godt. Jeg tager dig hårdere og hårdere. Nu kan jeg ikke styre mig længere. Jeg vil bare have dig. Tage dig, elske dig, pumpe min sæd langt op i dig. Og der går ikke længe før jeg bare kommer og falder helt sammen over din lækre krop.

Men heldigvis har vi mange nye oplevelser, vi skal nå denne weekend. J

Hvem ved, Måske kommer der en del 3.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.