Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi har jo skrevet lidt sammen herinde. Og også lidt frækt ind imellem. Så du ved, at jeg sommetider giver massage til kvinder. Mest almindelig oliemassage, som gør både kvinden og mig ret horny. Det er så dejligt at høre en kvinde stønne og samtidig vride sig lidt for at få mig til at massere hende de rigtige steder. Men nu til selve historien.

Du har igen været ude at løbe. Det gør du jo ret tit, for at holde dig i form. Men desværre er du faldet denne gang og har slået dig ret slemt. Det gør ondt når du går, så du har igen sat dig ved computeren og er gået ind på G6N. Heldigvis er jeg også på, og du fortæller om dit uheld og hvor ondt det gør. Jeg tilbyder selvfølgelig at give dig massage for at hjælpe på benet. Du er lidt forbeholden men kan ikke modstå fristelsen. Så vi aftaler, at jeg skal komme til dig om en times tid, da vi er så heldige, at din mand er på forretningsrejse at par dage. I mellemtiden når du lige et hurtigt bad og at gøre dig klar til at få massage.

SEX I DAG?

Da jeg kommer giver vi hinanden et varmt knus og ser lige hinanden an, Du ser, som jeg havde ventet, vildt lækker og sexet ud. Det lader også til, at du ikke er blevet skuffet. Vi får lige lidt at drikke. Mens du går rundt kan jeg se at du halter lidt. Du har ondt i benet. Så jeg spørger dig, om vi skal gå i gang med massagen?

Det er du straks med på, og spørger: ”Hvor meget tøj, skal jeg tage af?”

”Jo mere du tager af, jo bedre kan jeg massere dig”, svarer jeg.

Vi går ind i dit soveværelse, efter at du har fundet et par håndklæder frem. Så lægger du dig helt nøgen på maven på din seng. Imens har jeg fundet olien frem. Jeg tager mit eget tøj af på nær mine underbukser. Jeg vil ikke have, at alt mit tøj bliver smurt ind i olie jo.

Det er dit venstre ben du har slået. Heldigvis er det kun musklen i låret, det har fået et slag, så det burde ikke være noget problem at hjælpe på smerterne. Du har på forhånd sørget for, at der er behageligt varmt i rummet, så du ikke kommer til at fryse. Jeg tager lidt olie i hænderne og varmer, inden jeg smører den øverste del af din ryg ind. Jeg starter stille og roligt med din ryg, så du føler dig tryg og rolig og slapper fuldstændig af. Jeg er dog nødt til at sprede din ben lidt, så jeg kan ligge på knæ med det ene ben mellem dine. Jeg masserer dig roligt og blidt men trykker ind imellem lidt hårdere.

Så varmer jeg lidt mere olie og smører resten af din ryg og din numse ind. Igen masserer jeg dig blidt med lidt hårdere tryk på din numse sommetider. Du kan mærke at olien langsomt løber ned mellem dine balder. Jeg flytter mig ind imellem dine ben og er derfor nødt til at sprede dine ben lidt mere. Jeg kan nu se din mis, når jeg læner mig lidt tilbage. Umm. Et dejligt syn.

Jeg har brugt rigeligt olie, så jeg også har nok til det øverste af dine lår. Jeg masserer dine balder og dine hofter. Ind imellem strejfer mine fingre dit bagerste hul. Jeg høre, at du stønner svagt, når det sker. Jeg har ikke glemt din ryg, så du bliver stadig strøget helt fra dine lår op til din nakke. Så begynder jeg også at massere dine lår lige så roligt. Mine hænder strejfer din mis mens du sukker. Ganske let, kun med fingerspidserne begynder jeg nu at pirre din numse og dine lår, men mine fingre nærmer sig din nu ret våde mis. Det giver næsten et stød gennem dig, da jeg lige rører dine skamlæber. Ganske let og stille rører jeg dig mere og mere. Enkelte gange får du dog lov at mærke min hånd køre op ad dit lår lidt hårdere. Helt op, så mine hånd når helt om på forsiden af dig, og min tommelfinger ligger langs din mis. Du hæver dit underliv mod mig. Tigger om mere, men efter tre, fire lidt hårdere strøg begynder jeg igen kun at røre dig med mine fingerspidser. Dog pirrer jeg dine skamlæber ofte. Du stønner nu højt og safterne løber ud ad dig. Jeg kan dufte dig tydeligtog er selv blevet voldsomt tændt. Du er allerede tæt på at komme, men jeg stopper hver gang inden du får din orgasme.

Nå siger jeg: ”Nu må jeg hellere se lidt på dit lår.”

Du protesterer lidt med nogle utilfredse lyde. Du har næsten glemt, at du har ondt i benet.

Jeg smører dit venstre ben ind i olie og masserer det blidt. Det er kun musklen, der gør ondt, så jeg skal bare have den blødgjort og varmet godt igennem. Enkelte gange stryger min hånd op over din balde og ned mellem dine ben, så din liderlighed ikke forsvinder helt. Efterhånden kan jeg mærke på dig, at det ikke gør så ondt, når jeg stille lader hånden glide over musklen i dit ømme lår. Jeg masserer derfor resten af benet og går i gang med det andet. Denne gang er jeg ikke helt så forsigtig, da jeg masserer dig. Jeg bruger også nogle lange strøg fra dit knæ op ad dit inderlår op over din balde og langt op ad ryggen, for derefter at lade hånden glide hele vejen ned igen. Du spreder villigt dine ben og stritter frækt med din dejlige numse, for at få mig til at røre dig mere og mere intimt.

Nu er det tiden at du skal vende dig om, så du også kan få massage på forsiden. Der er gået næsten en time nu, så vi er begge ved at være tørstige. Jeg beder dig vende dig og spørger, hvor jeg kan finde noget at drikke til os begge. Da jeg kommer ind ligger du på ryggen med ret spredte ben. Hvor er du dog lækker. Min pik var ret stiv i forvejen, men nu truer den med at sprænge mine underbukser. Du kan ikke undgå at se det, og med et liderligt blik spørger du om jeg ikke mener at det vil være en god ide, hvis jeg tager dem af. Det behøver du ikke bede mig om to gange og befriet komme min pik til syne.

Du kommenterer den: ”Umm. Den glæder jeg mig til at lege med og mærke trænge ind i mig.”

Men først skal du have resten af din massage. Jeg tager dit venstre ben først. Igen blidt hvor min hånd sommetider forvilder sig helt op til din mis uden dog at berøre den ret meget. Jeg beder dig sætte din fod på lagnet, så jeg igen kan massere dit lår, selvom du næsten havde glemt at det jo egentlig var formålet med, at jeg var kommet. Så masserer jeg det andet ben og mine fingerspidser leger igen lige så let hen over dine skamlæber. Du stønner igen højt og er tæt på at komme ved den lette berøring.

Nu mangler jeg kun din overkrop. Jeg starter fra oven og kommer længere og længere ned mod dine brystvorter. Endelig får jeg lov at tage dem i mine hænder. Det har været meget svært for mig ikke at røre dem tidligere. Jeg mærker dine dejlige bløde bryster, mens dine brystvorter stivner mod mine håndflader. Du nærmest gisper efter luft, mens jeg roligt pirrer dig.

Mine hænder søger ned over din mave og nærmer sig din dejlige mis. Du løfter dig op og byder dig til. Du vil have, at jeg skal røre dig nu. Jeg driller dig lidt, og lader mine hænder glide hen over dit venusbjerg. Hvor er det dejligt, at du nåede at barbere dig helt glat inden jeg kom. Og så - endelig – kan du mærke mine hænder glide ned af dine inderlår og op af dine skamlæber mens de trykker lige tilpas hårdt. Et voldsomt støn undslipper dig. Du er allerede på vej ind i orgasmen. Jeg bliver ved at massere din mis indtil din orgasme er klinget af. Dog kan jeg ikke nære mig. Undervejs tager jeg et par gange hånden op til min mund, så jeg kan slikke dine safter i mig. Hvor smager du pragtfuldt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.