Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han kom slentrende ned ad Strøget da mobiltelefonen ringede.

"Martin."

"Hej det er Jeanne, hvor er du?"

"Inde i byen. Og du?"

"Det samme, jeg er på vores stamcafe. Kommer du forbi?"

"Ja, jeg er lige i nærheden, vi ses on fem minutter. Hej." 

Han fik øje på hende ved et bord på fortovet hvor hun sad sammen med en køn mulatpige på omkring 18.

"Hej," han bøjede sig frem og kyssede Jeanne.

"Hej Martin, det er min lillesøster, Ditte."

"Hej Martin," sagde Ditte lidt genert.

"Hej Ditte. Lillesøster, hvad?" sagde han og kiggede nærmere på hende.

Jeanne fnisede. "Det ser ikke sådan ud, vel? Men Ditte var plejebarn hos mine forældre og jeg betragter hende som min søster."

"Nåh, sådan," sagde Martin.

Han betragtede Ditte med slet skjult beundring. Hun havde kønne ansigtstræk med fyldige læber og kruset sort hår der var sat med en knold i nakken. Huden var klar og nougatfarvet. Høj var hun ikke, måske 165, og spinkel af bygning. Hun var iført stramme jeans og en lille jakke der stod åben så man så de små bryster spænde mod den stramme t-shirt og aftegningen af brystvorterne. Hun bemærkede at han studerede hende og så forlegent væk. 

"Nå, jeg skal videre," sagde Ditte og rejste sig, "vi ringes ved, ikke Jeanne? Hyggeligt at møde dig, Martin, hej, hej."

Han kiggede efter hende da hun gik væk, hendes bagdel vuggede indbydende i de stramme bukser.

"Hov, hov, der er nok nogen der kigger efter andre piger, hvad?" sagde Jeanne lidt spidst.

"Tjah, laber lillesøster du har," sagde Martin, "det er svært ikke at kigge.  Hun er nok en succes hos fyrene, hvad?"

"Sjovt du siger det. Hun har aldrig været i seng med nogen. Nu så du hende kun kort, men hun er utrolig genert over for mænd. Det sad vi og talte om før du kom, hun er temmelig frustreret over det."

"Nåh, det kunne jeg ellers godt tænke mig at hjælpe hende med," sagde Martin spøgefuldt.

"Det skal du også," sagde Jeanne roligt og så ham i øjnene.

"Hva', hvad mener du?" spurgte han forbavset.

"Vi sad og snakkede om det. Jeg sagde til hende, at i stedet for at hun får et tilfældigt knald første gang er det meget bedre med nogen der kan det ordentligt. Det kan du. Jeg kan huske min første gang, det var sgu ikke noget særligt, bare en klodset fyr der ikke anede hvad det gik ud på."

"Og hvad sagde Ditte til det?"

"Jeg kunne se at hun tændte på ideen. Og hun kunne godt lide dig, mærkede jeg."

"Og nu?"

"Du skal ikke gøre noget, jeg skal nok ordne det hele. Jeg har inviteret Ditte over til kaffe lørdag eftermiddag hos dig." 

Han kunne mærke at han blev ophidset ved tanken om den lille mulatpige, det var noget nyt! Jeanne skævede til ham og læste hans tanker. Hun drejede sig mod ham på stolen og løftede det ene ben lidt ud til siden mens hun trak lidt op i den knælange nederdel. Hans blik gled op ad hendes lår, forbi strømpekanten og op til fissen med den lille rødhårede trekant og de lyserøde skamlæber.

"Bare så du ikke glemmer hvor 'hjemme' er!" smilede Jeanne. De andre cafegæster havde ikke bemærket noget, "Frækt!" tænkte han, "det er sgu min pige!" 

Lørdag eftermiddag ringede det på døren og han gik ud og lukkede op. På reposen stod Jeanne og Ditte, Jeanne i sort nederdel, sorte strømper og sko, samt en lys jakke, Ditte i jeansnederdel, t-shirt og jeansjakke. Hun havde bare ben i højhælede sandaler.

"Hejsa, to flotte piger foran min dør, det er en god dag i dag," smilede han, "Kom indenfor."

"Hej Martin," sagde de i kor og fnisede over det. 

Han viste dem ind i stuen og de satte sig i sofaen hvor han havde sat kaffe og kager frem på bordet. Mens de drak kaffen snakkede de lidt om løst og fast. Så sagde Jeanne:

"Nå, men der er jo en anledning til at Ditte er her, ikke Martin?"

"Jo, det har du jo sagt," sagde han og kiggede over på Ditte. Hun havde blikket fast hæftet på gulvet foran hendes fødder og han kunne se at hendes ansigtsfarve var blevet mørkere. "Hmm, hun rødmer vist," tænkte han og mærkede hvordan det spændte i pikken.

"Jeg havde tænkt mig at det ikke bare skal være en gang wham-bam-thank-you-ma'm," fortsatte han, "vi skal have en god eftermiddag ud af det." 

Jeanne virkede lettet over at han tog føringen.

"Og nu?"

"Skal du lære Ditte hvordan man sutter pik," svarede han, rejste sig og løsnede sine bukser. Han gik over til sofaen og stillede sig foran Jeanne, som trak hans bukser ned og lod pikken springe frem, den var helt hård og stod skråt op i luften.

"Ditte, sæt dig hen tæt ved Jeanne så du kan se det rigtigt!" Hun adlød og hævede endelig blikket fra gulvet og stirrede fascineret på den stive, tykke pik med det blottede pikhoved. "Aha, interessen overgår genertheden," tænkte han. 

Jeanne tog et greb om hans nosser og lod pikken glide langsomt ind i munden mens hun fugtede den med spyt. Så lod hun den glide langsomt ud igen, og han mærkede hvordan hendes tunge legede med undersiden af pikhovedet på det følsomste sted. Han stønnede. Så begyndte hun langsomt og rytmisk at bevæge sit hovede frem og tilbage så pikken gled ud og ind mellem hendes bløde læber mens hun samtidig masserede nosserne. Ditte kunne slet ikke få øjnene væk fra pikken og Jeannes læber omkring den. 

"Jeg troede det var mig der skulle lære det!" kom det pludselig fra Ditte, hun så et øjeblik selv overrasket ud over sit udbrud.

"Det har du ret i," sagde Martin. "Jeanne, lad Ditte prøve."

Jeanne trak sig tilbage og han rykkede over foran Ditte, mens han tænkte: "To tøser der slås om min pik, det sker sgu ikke hver dag." 

Ditte åbnede munden halvt og bøjede sig fremad så pikhovedet berørte hendes læber. Som hun havde set Jeanne gøre, tog hun fat om hans nosser og nulrede dem forsigtigt.

"Du må godt tage lidt fastere om nosserne," sagde han, og hun adlød.

"Perfekt," sagde han, "og nu ind med den."

Hun åbnede munden lidt mere og lod pikken glide ind. Han kunne mærke hendes fortænder glide hen over huden.

"Kun læber og tunge, ingen tænder på pikken!" Hun forstod med det samme,  åbnede munden mere og lod læberne stramme om hans pik. 

Så begyndte hun at bevæge hovedet langsomt frem og tilbage, han betragtede de mørke, fyldige læber mod hans lyse pik. Han bevægede underlivet lidt for at vise hende den rigtige hastighed og hun faldt ind i rytmen. Han lagde hovedet tilbage og nød fornemmelsen af hendes mund og læber, det begyndte at spænde i nosserne og han vidste at han ikke kunne holde sig meget længere. 

"Skal hun have skuddet i munden?" sagde Jeanne, som spændt fulgte Dittes arbejde med pikken.

"Selvfølgelig," sagde Martin, han mærkede at Ditte trak hovedet tilbage for at protestere. Før han kunne reagere havde Jeanne taget fat om Dittes nakke og presset hendes hovede fremad igen så pikken stødte mod ganen.

"Hov, hov. Det er det allerbedste ved det hele," sagde Jeanne, "før jeg mødte Martin ville jeg heller ikke, men du snyder dig selv hvis du ikke sluger sæden." 

Ditte føjede sig og fortsatte sin rytmiske behandling af pikken, hun mærkede at den blev hårdere og hårdere, men var ikke klar over hvad det betød.

Det gav et forskrækket sæt i hende, da hans stive pik skød den tyktflydende, varme sæd langt ind i hendes mund i flere kraftige sprøjt. Hun sank og sank og sank og det føltes som om det ikke ville høre op, men hun suttede flittigt videre. Han kunne mærke at hun ikke kun sank sæden, men også sugede kraftigt på pikken så de sidste dråber blev trukket ud af den, fornemmelsen var fantastisk, "det skal Jeanne også lære," tænkte han. Trækningerne i underlivet lagde sig og han trak langsomt pikken ud af hendes mund. 

"Ditte, du er et naturtalent, det gjorde du helt fantastisk! Sådan som du sugede spermen ud var bare så godt!" sagde han. Hun så både stolt og flov ud på en gang, men hun kiggede op på ham og smilede. Hun sagde ikke noget, men tilsyneladende var genertheden blevet mindre. 

"Nu skal jeg slappe lidt af med en øl før der sker mere," sagde han og satte sig i en lænestol. Jeanne hentede en øl til ham i køkkenet.

Ditte kastede et hurtigt blik på hans nu slappe pik.

"Bare rolig," sagde han og smilede, "den skal nok komme igen." 

Lidt senere rejste han sig og lagde musik på. Hans pik var blevet halvhård af at tænke på hvar Ditte mon skjulte under tøjet.

"Ditte, hvad med lidt strip-tease? Her foran mig." Hun tøvede lidt, men rejste sig så og begyndte at danse langsomt foran ham. Hun trak jakken af og dansede videre.

"T-shirten!" kommanderede Martin.

Hun så ned i gulvet men trak så langsomt op i trøjen og lod den glide over hovedet. De små nougatfarvede bryster var fine, faste halvkugler med meget mørkebrune små brystvorter. Hans pik var igen stiv og Ditte skævede til den. 

Han rejste sig og stillede sig bag hende og lod hænderne glide omkring hendes overkrop og op til brysterne, hvor han kærtegnede vorterne blidt.

"Åh!" stønnede hun, mens hun mærkede den stive pik ligge op ad ryggen.

Hans hænder gled ned over hendes mave og han begyndte at knappe nederdelen op, hun forsøgte halvhjertet at holde hans hænder tilbage, men opgav. Han åbnede nederdelen helt og lod den falde, hun trådte ud af den mens hans hænder gled ned over hendes venusbjerg. 

Der var ikke et eneste hår på fissen, kunne han mærke.

"Wow, superlækker glat fisse!" udbrød han.

Jeanne fnisede ovre fra sofaen.

"Jeg tog Ditte med til vokssalonen i går, jeg ved jo at du holder af velplejede fisser. Det var helt nyt for hende, men det bedste var at efter sådan en omgang er det noget skidt at have trusser på, så jeg havde en nederdel med og hun måtte rende rundt med nøgen fisse under den. Der skulle du have set en der var ved at dø af flovhed."

"Det kan jeg tænke mig," lo han højt, Ditte vred sig lidt forlegent i hans hænder. 

Hans fingre gled blidt hen over skamlæberne der tittede frem i revnen. Hun stønnede og han kunne mærke at hun var let fugtig imellem dem. Han trak hende hen foran lænestolen og satte sig, så han kunne kigge rigtigt på hende. Han lod blikket glide fra hendes små fødder i de højhælede sandaler op over hendes slanke, velformede lægge og lår. Det gav et ryk i hans pik da blikket faldt på den hårløse fisse med den nougatfarvede hud og de mørkere skamlæber der stak let frem.

"Ditte, du er bare hamrende flot."

Hun slog blikket ned, men så glad ud. Han lod en finger glide ind mellem skamlæberne og bevægede den frem og tilbage, hun stønnede og vuggede let med underlivet og han kunne mærke at hendes fisse var ved at blive rigtig våd. Forsigtigt kærtegnede han hendes klitoris og hun stønnede højere. 

"Hvor skal vi tage mødommen?" spurgte han ud i luften.

"Skrivebordet," sagde Jeanne bestemt. 

Han førte Ditte hen til bordet og lagde hende på ryggen hen over det. 

"Nu skal du få en overraskelse, Martin," sagde Jeanne, som havde rejst sig fra sofaen og stod ved siden af Ditte. "Det her så jeg først i går hos vokseren." 

Hun løftede Dittes ben og spredte dem langt ud til siderne. Martin så hvordan de mørke skamlæber åbnede sig og afslørede en fin, lyserød spalte mellem dem. I midten af al den mørke hud virkede indersiden af fissen nærmest selvlysende rosa. Det gav et voldsomt ryk i hans pik, han måtte have den ind nu!

Jeanne lod en finger glide op og ned mellem Dittes skamlæber og cirklede blidt omkring hendes klitoris, fingeren skinnede af fissesaft efter berøringen. 

"Hun er klar, Martin."

Jeanne spredte Dittes skamlæber helt med fingrene for ham. Han stillede sig mellem Dittes ben og lod pikhovedet berøre den sart lyserøde fisseåbning. Så tog han et fast tag om hendes hofter og pressede pikken langsomt ind til han mærkede modstand mod pikhovedet.

En lille pause, så stødte han underlivet hårdt frem, en kort smerte i pikhovedet, så brød det igennem jomfruhinden. Ditte skreg højt og vred sig af smerte, men pikken var nu helt inde i den stramme fisse. Han holdt den presset hårdt i bund et halvt minuts tid, mens Ditte kom sig.

Jeanne kærtegnede hendes skamlæber og klitoris blidt og Ditte begyndte at stønne igen. Så begyndte han at køre pikken frem og tilbage i jomfrufissen, der var lidt blod på den, så han. Men hun var godt våd og Jeannes behandling af fissen hjalp godt, så pikken gled uden besvær velsmurt ud og ind. 

Ditte mærkede hvordan pikken igen blev hårdere og hårdere, nu vidste hun hvad det betød og hun stønnede: "Du må ikke sprøjte i mig, jeg bruger ikke noget."

"Bare rolig, denne ladning er til Jeanne," sagde han og Jeanne smilede forventningsfuldt.

Han kunne mærke at han var lige ved at komme og trak hurtigt pikken ud,  Jeanne bukkede sig straks og sugede den ind i munden. Spermsprøjtene stod ind i hendes mund, og hun sank samtidig med at hun sugede rytmisk. "Der har hun lært noget af lillesøster," tænkte han og nød hendes læber om pikken og hvordan den blev tømt af hendes sugende, malkende mund. Da han var færdig, slikkede Jeanne lystigt skaftet af pikken ren for fissesaft og den smule blod der var kommet fra defloreringen. 

Så lod hun pik være pik og vendte sig mod Ditte. Hun bøjede sig og lod tungen køre op og ned over det rosa kød mellem de mørke skamlæber. Hun trak hudfolden over klitoris tilbage og lod tungen cirkle mens Dittes støn gik over i små skrig. Pludselig kom Ditte i en voldsom orgasme, Jeanne lod tungen løbe op og ned mellem skamlæberne og nød safterne indtil den ebbede ud. 

"Så piger, nok for i dag, jeg er helt udkørt," sagde Martin.

Ditte kiggede op på ham og smilede: "Tak, Martin, det var bedre end jeg havde troet. Og tak, storesøster, for et godt råd."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.