Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Telefonen ringede, det var min genbo.
"Hej Frank. Har du lyst til at komme over og hjælpe mig med noget?"
"Selvfølgelig, hvad?"
"Det forklarer jeg når du er her. Vi ses."
Jeg trak en jakke på og smuttede over vejen og ringede på. Der gik et øjeblik, så lukkede min genbo, Holger op. Han var mærkværdigvis i badekåbe, selv om det var sidst på eftermiddagen.
"Kom med ned i kælderen," sagde han og gik forrest ned ad trappen.
"Nu skal du se mit hobbyrum," han lukkede en dør op og viste mig ind.

Jeg trådte ind i et stort, veloplyst rum uden ret mange møbler og skulle lige til at sige noget pænt til Holger da jeg fik øje på hvad der var midt på gulvet.
Holgers kone, Lilly, lå spændt fast på en træhest. Hun var nøgen, bortset fra et par højhælede, sorte pumps. Hun lå med ansigtet nedad langs med træhestens overligger, mens hendes ankler og håndled var spændt fast til træhestens skrævende ben med remme, så skoene og fingerspidserne lige rørte gulvet, fra siden så det nærmest ud som om hun stod på alle fire. Hun havde en sort sovemaske for øjnene og høreværn på, det var helt klart at hun ikke anede vi var i rummet.

SEX I DAG?

Holger grinede.
"Ja, vi leger tit sådan nogle lege, og i dag har hun været særlig uartig, så jeg tænkte på om du ville være med til at finde på nogle straffe til hende."
Jeg havde tit leget med tanken om S/M, men det var aldrig kommet så vidt, og så får man sådan et tilbud.
"Er Lilly med på det?" spurgte jeg.
"Bare rolig, Lilly er med på den værste, hun elsker at underkaste sig og at få smæk. Hun hyler vældigt mens det står på, men bagefter er hun altid fuldt tilfredsstillet."

Pludselig råbte Lilly: "Holger, hvor er du? Slip mig nu fri!"
"Hvor længe har hun ligget der," spurgte jeg.
"Kun et kvarters tid, bare rolig, hun er kun utålmodig efter lidt action," grinede Holger, "jeg henter videokameraet så vi har lidt minder."

Han forsvandt, og jeg gik rundt om træhesten for at studere Lilly lidt nærmere. Hun er omkring 40, ligesom Holger og jeg, med en lidt fyldig krop med gode kurver, veludviklede hofter, smal talje og store bryster. Jeg stillede mig hen ved hendes hovede og kiggede hen langs ryggen på hende, mens jeg bemærkede at træhesten havde præcis en højde så man bekvemt kunne stikke sin pik ind i begge ender af hende. Hun havde en blodrød læbestift på og det røde hår var sat i en hestehale.
Jeg gik rundt og kiggede på hende fra siden, patterne hang et godt stykke ned på hver side af træhesten de var længere og mere hængende end jeg havde troet, hun havde åbenbart gode BHer, med store flade brystvorter.
Jeg gik om bag hende og knælede foran de to kuglerunde baller for at kaste et blik på fissen. Glatbarberede, store let hængende skamlæber og en udpræget hudfold over klitoris, ovenfor en ræverød trekant af krusede hår, wow, jeg elsker rødhårede fisser. Hun var også helt hårløs mellem ballerne. Min pik var godt stiv allerede, bukserne strammede.

Holger dukkede op med kamera, stativ og to lædermasker der dækkede ansigtet helt, men med huller til øjne, næse og mund.
"Her, tag en på, jeg gider ikke blive genkendt hvis nogen skulle få fat på videoen. Og få tøjet af," sagde han og smed badekåben. Hans pik var halvstiv, glatbarberet ligesom pungen var uden hår, men ikke særlig stor, måske 15 cm og med en tykkelse som et kosteskaft, hovedet var dækket af forhuden, men Holger trak den tilbage og blottede nu en blank, lilla glans.
Jeg tog masken på og smed tøjet, jeg lagde mærke til at Holger skævede til mit lem, der var næsten helt erigeret nu. Jeg er stolt af min pik, den er vel 18 cm lang og lige så tyk som et støvsugerrør, jeg har trimmede hår på pungen og ved roden, mens selve lemmet er helt glat. Hovedet er tykkere end resten og ligger frit, da jeg er omskåret, hvilket mange kvinder sætter pris på.

"Wow," grinede Holger, "den bliver hun glad for. Hvad skal vi begynde med?"
"Hun skal vel have lidt smæk først," sagde jeg og gik over til et bord hvor deres udvalg af legetøj lå. Dildoer, forskellig clips, buttplugs, spanskrør, padler osv. Jeg valgte et spanskrør og gik hen til Lilly, mens Holger stillede kameraet op og begyndte at filme.

"Holger, hvor er du?" råbte hun pludselig igen. Holger nikkede til mig og jeg lod spanskrøret hvine ned over Lillys baller.
Det gav et voldsomt spjæt i hende.
"Aaaaarrrhh!" skreg hun.
Jeg slog til tre gange til, hun hylede vildt og vred sig.
"Holger, hold op, jeg skal nok være sød," tiggede hun.
Holger filmede de fire røde strimer på hendes baller og gik i knæ for at få et godt skud af fissen, mens jeg gik over til bordet og hentede en clip og et par skamlæbespredere. Holger sørgede for at få det hele med, da jeg clipsede en spreder på hver af skamlæberne, trak ud i kæderne så hendes fisse lignede to skiver roastbeef og fastgjorde dem omkring hendes lår. Jeg trak ud i klitorisfolden  og satte clipsen på.
"Avavavavav!" hylede Lilly og vred sig, "Holger hold op!"
Fissehullet stod let åbent og jeg stak en langfinger op i hendes skede og trykkede på G-punktet, hun vred sig og stønnede, da jeg trak fingeren ud igen var den blank af væde.
Holger og jeg lo til hinanden, jeg gik over til bordet igen og valgte et par brystvorteclips. Jeg satte mig på hug ved siden af Lilly og begyndte at ælte hendes patter hårdt, mens jeg trak i dem så der kom røde pletter på huden. Så trak jeg hårdt i den ene brystvorte og lod clipsen smække i.
"Aaaah!" kom det fra Lilly, mens jeg gentog proceduren med den anden brystvorte, jeg kunne høre hun snøftede lidt og jeg så et par tårer trille frem under sovemasken.

"Hvad er næste punkt," spurgte Holger.
"Vi skal vel til at fylde åbningerne op, eller hvad mener du?" svarede jeg.
Holger nikkede, og jeg hentede en 4 cm buttplug som jeg uden videre pløjede op i fissen. Lilly vred sig, jeg trak den ud igen, og da den nu var godt smurt kunne jeg begynde at presse den op i hendes anus.
"Det gør ondt!" hulkede Lilly, "Holger, hold op!"
Jeg blev ved med at presse, langsomt, men ubønhørligt gled pluggen halvt ind, så var det som om Lillys røvhul ikke kunne tage mere. Hun fik to hårde rap med spanskrøret, hendes spjæt fik rosetten til at give sig lidt hver gang, så smuttede den ind på plads mens hun vrælede af smerte.

Begge vore pikke var stenhårde nu, det var tid til at få tømt beholdningerne af sæd. Jeg tog kameraet mens Holger stillede sig bag Lilly, tog hende om hofterne og stødte pikken helt ind i et tag, godt hjulpet af skamlæbesprederne der holdt fissen åben, og begyndte et kneppe hende hårdt mens jeg filmede.
"Lad være at komme i hende," sagde jeg, "hun skal sluge klatten."
Holger nikkede mens jeg filmede og ventede utålmodig på at det blev min tur. Pludselig trak Holger sin pik ud med et svup og stillede sig hen foran Lillys ansigt, pikken glinsede slimet af hendes safter.

Han lettede på høreværnene og hviskede til hende:
"Nu får du min pik i munden. Hvis du spytter sæden ud får du spanskrør igen, forstået?"
Lilly nikkede og åbnede lydigt munden. Holger stak lemmet ind, tog fat om hendes hovede og begyndte at kneppe hendes mund. Jeg stillede kameraet på stativ så Lillys ansigt og Holgers pik fyldte skærmen og stillede mig hen bag hende. Det gav et sæt i hende da jeg tog et fast greb om hendes hofter og begyndte at presse min tykke pik ind mellem de udspilede skamlæber.
"Mm, mm, mmh," hun forsøgte at sige noget, men Holger kneppede ubarmhjertigt videre i hendes mund, mens mit lem langsomt gled i bund, hun var skønt stram og våd og nok kun vant til Holger tynde lem. Så begyndte jeg at støde i hende med lange seje tag i samme rytme som Holger så vi begge stødte samtidig. Hun må have følt sig som en pattegris på spid.

Jeg kunne se Holger var ved at være klar, jeg var heller ikke langt fra min udløsning. Så kom Holger med et brøl i Lillys mund og samtidig mærkede jeg hvordan hendes skede trak sig krampagtigt sammen om mit lem i en orgasme mens hun halvkvalt klynkede og vippede med røven.
Jeg ventede til orgasmen var klinget af så trak jeg mit glinsende lem ud med et svup og gik om til Holger, der stadig havde sin nu halvstive pik i munden på Lilly. Han trak den ud, og før hun kunne nå at lukke munden igen havde jeg presset mit lem ind mellem hendes røde læber og begyndte at køre frem og tilbage, mens jeg for hvert stød pressede pikken lidt længere ind. Det lykkedes mig at få den halvvejs ind, så kunne hun ikke mere.
Det begyndte at spænde i min pung, pikken blev endnu hårdere, Lilly stønnede, så kom spermen i lange strint i hendes mund. Jeg kunne mærke hvordan hun krampagtigt slugte hvert sprøjt, ikke en dråbe gik til spilde.
Jeg lod pikken blive i hendes mund indtil den var faldet lidt ned.

"Fint klaret," sagde Holger, mens jeg var ved at klæde mig på igen, "må jeg komme over på en bajer senere?"
"Selvfølgelig," svarede jeg.

Ved nitiden dukkede Holger op og vi fik et par øl på bordet.
"Det var en god omgang i dag," sagde jeg, "skål!"
" Mere end du tror," svarede Holger, "hun har aldrig prøvet sådan noget før."
Jeg gloede på ham.
"Jamen du sagde..."
"Ja, ja, for ellers havde du ikke leget med. Hun har været vanskelig den sidste tid, men nu er hun hengiven som en hundehvalp og antyder at hun fandt det vildt frækt. Det er også første gang i vores ægteskab at jeg har fået lov til at sperme hende i munden."
"Hvad skete der bagefter?" spurgte jeg.
"Tja, jeg fik pillet de forskellige clips af hende, hun hylede hver gang fordi det gjorde ondt, selvfølgelig. Du skulle have set hende da jeg trak buttpluggen ud, jeg gjorde det ganske langsomt så rosetten blev rigtigt spilet ud. Hun kunne dårligt gå da jeg befriede hende, men kom da i seng og tog en lur. Da hun vågnende forlangte jeg at hun suttede mig af igen og hun adlød uden at mukke."
"Slugte hun igen?"
"Gu' gjorde hun så! 15 års ægteskab uden at få sperm i munden, og så tre gange på samme dag. Der er sgu sket noget," lo Holger.
"Iøvrigt bliver hun ved med at spørge om hvem det var med den store pik, men det er vores hemmelighed, OK?"
"OK. Skål!" vi klinkede, mens jeg tænkte hvordan jeg kunne antyde til Lilly at den store pik var min. Det kunne jo være hun havde lyst til mere...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.