Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han sad på en fortovscafe med en espresso og ventede da han så hende komme gående hen i mod sig.

"Hej Martin," sagde hun og kyssede ham let på munden.

"Hej Jeanne, du ser dejlig ud."

"Tak," smilede hun og drejede sig en omgang foran ham. Hun havde en mørkeblå knælang, løstsiddende nederdel, hvid skjorte og kort, grå jakke på. De velformede lægge i de tynde, hudfarvede strømper understregedes af de højhælede sko med ankelrem.

Han vidste at hun ikke havde noget på under nederdelen, efter deres sidste møde ville hun ikke turde tage trusser på. Desuden fornemmede han at hun blev ophidset af at gå rundt i offentligheden med nøgen fisse under tøjet. Hans mærkede at han blev ophidset. 

"Har du lyst til noget at drikke?"

"Ja tak, en cappuccino," hun satte sig ved bordet. Han rejste sig og gik op til baren og bestilte. Et øjeblik efter var han tilbage med kaffen og satte sig. 

"Hvad skal vi lave i dag?" spurgte hun og tog en slurk.

"Jeg har bestilt nogle ting i en lille forretning her rundt om hjørnet, dem skal vi hente når du har drukket din kaffe," sagde Martin.

"Hvad har du bestilt?"

"Så, så, nu ikke så nysgerrig," smilede han. 

Ti minutter senere rejste de sig og gik. Han tog hendes arm og hun smilede let. I en lille gade væk fra hovedstrøget førte han hende hen til en lille butik og hun studsede lidt da hun så udstillingsvinduet. Forskellige læder- og gummiartikler, et par piske og masker samt andre SM-prægede ting lå i vinduet.

"Hør, Martin, jeg er ikke sikker på at det her er noget for mig."

"Bare rolig, de har også andre mere almindelige ting."

Døren var låset og et rullegardin spærrede for indblik i butikken. Han bankede på, og et øjeblik efter blev døren lukket op. 

"Hej, Rita." Kvinden der stod i døren var omkring 40, sorthåret med smal talje og brede hofter og en C-skål barm. Hun var iklædt en lårkort, sort lædernederdel, en sort, ærmeløs lædertop, sorte netstrømper og sorte sko med mindst 10 centimeter høje stilethæle.

"Hej, Martin, kom indenfor. Er det din nye veninde?"

"Ja, det er Jeanne. Jeanne, Rita; Rita, Jeanne," præsenterede han dem med et smil, "Rita og jeg har kendt hinanden i mange år," tilføjede han. 

De stod nu i forretningen og Rita lukkede og låste døren igen.

"Forstår du, Jeanne, min forretning er kun åben efter aftale, det er mindre stressende på den måde," smilede Rita. 

"Er miner sager færdige," spurgte Martin.

"Selvfølgelig, jeg håber bare at de mål du gav mig er rigtige. Men så vidt jeg kan se er de OK," sagde Rita og målte Jeanne med øjnene. Hun gik om bag disken og tog to flade kartoner ned fra hylden, lagde dem på disken og løftede lågene af. Jeanne kiggede nysgerrigt på indholdet, som var indpakket i silkepapir.

"Hvad er det?" spurgte hun. Rita løftede et snørekorset ud af hver karton og holdt dem op.

"Se bare her, skræddersyede korsetter, et styk cremefarvet, et styk sort. Stropløse med halvskåle til brysterne og strømpeholdere. Du må have gjort indtryk på Martin siden han ruller sig sådan ud. De er ikke billige!" 

Jeanne kiggede lidt nervøst på korsetterne, sådan nogle havde hun aldrig haft på.

"Skal vi prøve om de passer?" spurgte Rita. "Ellers kan de godt rettes lidt til."

"Jep," sagde Martin og vendte sig om mod Jeanne. "Klæd dig af."

"Hva, hvad?" stammede hun, "her?"

"Du hørte hvad jeg sagde. Der er kun os tre her, det kan der ikke ske noget ved. Tag det hele af, undtagen strømper og sko."

Jeanne rødmede dybt. En ting var Martin, men foran hende lædermadammen?

"Bliver det til noget?" 

Hun bed sig i læben af skam og begyndte at trække jakken af. Både Martin og Rita betragtede hende interesseret. Så røg skorten, og de kiggede begge på hendes bryster i halv-skåls BHen der løftede hendes brystvorter frem. Rita stillede sig hen foran hende og nappede i vorterne med fingrene.

"Åh!" stønnede Jeanne og mærkede at hun begyndte at blive ophidset.

"Nederdelen!" sagde Martin.

Hun lynede op i siden og lod nederdelen falde så hun nu stod kun iført hofteholder, strømper og BH. Rita trådte et skridt tilbage og studerede den lille rødhårede trekant og de hårløse, lyserøde skamlæber der tittede frem fra spalten.

"Nåda, Martin, du har nok haft hende under behandling. Det har du lavet pænt, hvad sagde hun til det?"

"Tjah, hun hylede lidt, men jeg havde spændt hende fast, så der var ikke så meget hun kunne gøre ved det."

"Aha, du voksede hende," sagde Rita og lod en finger glide hen over Jeannes fisse, "det kan man mærke, den er dejlig glat." 

Jeanne stod som forstenet af skam, de talte om hende som om hun ikke var til stede og lædermadammen legede med hendes fisse, det kunne ikke være rigtigt!

Martin bukkede sig frem og kiggede på fissen og sagde:

"Hallo, jeg synes der ser lidt fugtigt ud dernede, mon ikke Jeanne synes det er liderligt?"

Rita lod en finger glide ind mellem skamlæberne og kørte den lidt frem og tilbage. Så trak hun fingeren tilbage, den glinsede ganske rigtigt af af saft. Jeanne mærkede et gys gennem kroppen, det var rigtigt nok, hun var liderlig.

Rita slikkede fingeren af. "Hun smager godt."

"Jeg ved det," sagde Martin og smilede. 

"Hofteholder og BH skal også af," sagde Rita, der var gået over til disken og var ved at løsne snørerne i det cremefarvede korset. Jeanne løsnede strømpeholderne og lod tingene falde.

"Godt," sagde Rita, "så trækker du korsettet på. Bare træd ind i det og træk det op, det burde være løst nok."

Jeanne adlød, det var stramt, men det lykkedes hende at trække det op til livet. Det var stift, der var stivere i det, og halvskålene til brysterne var også hårde og løftede dem endnu mere end BHen havde gjort.

Rita trak lidt frem og tilbage i korsettet indtil hun var tilfreds og begyndte at stramme snørerne på ryggen. Hun trak godt til, og Jeanne kunne mærke hvordan mellemgulvet blev presset sammen og brysterne løftet endnu mere. Hun kunne ikke trække vejret dybt, så stramt sad det. Rita bandt snørerne fast og bukkede sig ned og fastgjorde nylonstrømperne til strømpeholderne. Hun rettede strømperne lidt så sømmene sad lige. 

"Hvad siger du, Martin?" spurgte hun.

"Perfekt. Kig i spejlet, Jeanne."

Jeanne kiggede i det store spejl, og så hvordan korsettets halvskåle havde løftet hendes bryster så vorterne pegede let opad. Hendes talje var blevet smallere og understregede hendes figur og fik hendes baller til at strutte rigtigt. De lyse strømper og korsettets underkant lige under navlen indrammede og fremhævede den lille røde trekant og skamlæberne. Hun kunne mærke at hun blev vådere mellem benene. 

"Hvad siger du Martin, må jeg smage lidt på hende?" spurgte Rita hæst, mens hun kærtegnede Jeannes bryster.

"Selvfølgelig. Jeanne, sæt dig hen på stolen og spred benene."

Jeanne sitrede, men adlød. Det var svært, for korsettet holdt hendes overkrop ret så hun var nødt til at løfte benene op mod brysterne. Rita lagde sig på knæ foran hende, og begyndte at lade tungen køre op og ned mellem hendes åbne skamlæber. Jeanne stønnede dybt og vrikkede lidt med underlivet. 

"Nå, nå, Rita, det kan hun vist lide! Men jeg har også lyst til at lege med!"

Han gik hen bag hende, bøjede sig og trak lædernederdelen op over ballerne. Rita havde bundløse netstrømpebukser på, så hendes fisse og området omkring røvhullet var blottet.

"Nå, Rita, du har også været i gang med voksen, hvad?" sagde han da han så at hun var helt uden hår på underlivet.

Rita løftede munden væk fra Jeannes fisse og sagde: "Ja, men jeg går altid til en professionel, det koster et par hundrede om måneden, det er OK." Hun slikkede videre på Jeannes fisse, og Jeanne vred sig af lyst. 

Rita spredte benene og han bemærkede nu de otte piercingringe i skamlæberne, fire i hver side. I hudfolden over hendes klitoris sad der også en ring. "Wow," tænkte han, "det har jeg ikke prøvet før. Han mærkede pikken blive stenhård, han måtte have den op i hende nu.

Han trak bukserne ned, pikken stod skråt opad, da Jeanne åbnede øjnene og så på pikken. Så kom hun pludseligt i en voldsom orgasme, Rita slikkede videre indtil den var ebbet ud. 

"Rita, læg dig hen på bordet," sagde han. Rita rejste sig og gik hen og lagde sig på ryggen på udskæringsbordet. Han gik hen til hende og løftede og spredte hendes ben så fissen åbnede sig og afslørede hvordan indersiden af skamlæberne glinsede vådt. Han pressede pikken ind, det gik nemt og han lod den langsomt glide i bund i det stramme hul mens han mærkede skamlæberne og piercingringene glide hen over huden på pikken. "Fandeme liderligt," tænkte han. Så begyndte han at kneppe hende for alvor med lange stød der gik helt i bund i fissen. Rita stønnede og småskreg for hvert stød.

Ud af øjenkrogen så han Jeanne rejse sig og komme hen til dem, hun greb fat i Ritas top og trak den op så brysterne sprang ud, store og runde som halve grapefrugter med strittende brystvorter. Jeanne begyndte at knibe i dem med fingrene og Rita blev endnu mere højrøstet. 

Jeanne opdagede pludselig piercingringene og gjorde store øjne mens hun så hans pik glide ud og ind mellem dem. Han kunne se hun havde fået en ide da hun begyndte at kigge sig om i butikken. Pludselig gik Jeanne hen til en hylde, hun havde fået øje på et par tøjklemmer som hun hentede. Hun nulrede Ritas brystvorter så de stod ret op, så satte hun pludselig en klemme på hver.

"Ååååååh!" hylede Rita, Martin greb hendes arme så hun ikke kunne tage dem af, smilede anerkendende til Jeanne og pumpede videre i Ritas drivvåde fisse der slubrede om hans pik. 

Jeanne stillede sig hen ved siden af Martin og greb ind mellem hans baller og begyndte at nulre hans nosser. Med den anden hånd dikkede hun Ritas klitoris.

Martin kunne mærke spermen presse sig på af behandlingen fra Ritas fisse og Jeannes hånd om nosserne. Han kunne også mærke at Rita var lige ved at komme og koncentrerede sig om at holde rytmen. Pludselig begyndte Ritas orgasme at klemme rytmisk om hans pik, hurtigt tog han tøjklemmerne af brystvorterne og nød hendes hyl da smerterne ved at blodet løb tilbage blandedes med orgasmefornemmelsen.

Han kunne ikke holde sig mere og lod en stor ladning sæd sprøjte rytmisk langt op i hende, Jeanne så interesseret til mens hun klemte hans nosser. 

Han sundede sig et øjeblik og trak så pikken ud af Ritas fisse, den drev af sperm og saft. Han vendte sig mod Jeanne og sagde:

"Slik den ren!"

Hun bøjede sig og lod pikken glide in i munden mens hun sank safterne og rengjorde pikken med tungen; han gøs af nydelse. Han trak pikken ud af hendes mund og sagde:

"Nu kan du slikke hende ren!"

Hun kiggede på Ritas åbne fisse, en stor klat sæd var sevet ud og hang ned ad mellemkødet. Hun lagde sig på knæ og stak tungen ind mellem Ritas baller lige ved røvhullet, sædklatten berørte tungespidsen og hun lod tungen glide opad mod Ritas fisse. Da hele klatten lå på hendes tunge svirpede hun den ind i munden og sank vellystigt. Så begyndte hun at slikke mellem Ritas skamlæber og fik samlet resten af spermen der stadig drev fra fissen. 

"Pyha, det var en god indkøbstur, ikke?" spurgte Martin. Begge kvinderne kiggede på ham og nikkede. "Jeanne, klæd dig bare på, men behold korsettet på. Vi skal ud og vise din flotte figur frem," smilede han.

Hun så på ham og tænkte, "Gad vide hvad han finder på i morgen......."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.