Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var anden påskedag, jeg havde været hjemme ved min kæreste, siden skærtorsdag. Da der var dejligt varmt udenfor, besluttede vi os at ligge, os på et tæppe for at tage noget sol.

Min kæreste kun rendte rundt i shorts uden underbukser, indenunder smed han bare shortsene, og lå nøgen. Jeg smed min nederdel og lå i bh, og trusser. Min kæreste blev ved med at tigge efter sex, men jeg sagde pænt nej hver gang da jeg faktisk gerne ville have lidt sol på min krop, eftersom jeg er rimelig bleg. Jeg havde lagt på ryggen, og lå med let spredte ben, for ville jo gerne have sex, men jeg ville ikke rigtig da naboens børn rendte rundt og legede udenfor, heldigvis er der et træ hegn ca. 1,90 høj der dækkede. Han trak mine trusser let til side, og stak en finger ind i mig, der gik ikke ret længe inden, jeg var våd, og meget liderlig. Men jeg prøvede at holde mig i skindet, for tænk nu hvis hans mor pludselig kom hjem, efter en ferie i tyskland med hendes kæreste, eller nabobørnene hørte hos, eller deres forældre. Men jeg overgav og satte mig på ham, for at ride ham, men hans krop var svedig af at ligge i solen, så det lykkedes ikke. Jeg lagde på ryggen, og kaldte ham voldtægtsmand, og sagde han ingen nosser havde. Jeg vidste at når jeg gjorde det, ville der komme noget godt ud af det. Det ville sige hård sex, hurtig sex, og blive holdt nede, eftersom det er noget jeg elsker helt vildt, jeg elsker at føle magten bliver taget fra mig, og det ved min kæreste. Jeg  spredte mine ben lidt mere, og det varede ikke længe før han var kravlet på mig, og jeg kunne mærke ham inde i mig, i bund, hårde og hurtigere, jeg stønnede på mere, og blev ved med at sige han skulle komme i mig. HÅRDE sagde jeg meget højt, og sådan blev det,  jeg stønnede højere og højere. Men vi havde tilskuer på, men det var godt hans hunde, men det var stadig frækt eftersom de lå og så på os, jeg nyd det. Det var ikke længe før han lå og stønnede jeg kommer, jeg kommer. Jeg sagde nej nej, men han gjorde det, jeg kunne mærke sæden helt oppe i mig, og han fjernede sig først da han var udtømt.

Vi var begge tilfredse og lagde os smilende på ryggen...

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.