Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var sent om aftenen, og jeg havde spist aftensmad for længst. Min kæreste var på arbejde, så jeg lå og så en FILM under dynen i soveværelset.

Jeg var lige ved at falde i søvn, da jeg hørte døren gå op. ”skat sover du?” råbte min kæreste. Jeg svarede ikke, jeg vidste enten var han fuld eller også ville han bare have mig til at stå, og lave mad til ham. Men det var åbenbart ikke det han ville. Han kravlede ind til mig under dynen. Hans hænder begyndte at kører fra mine lår op til mine hofter, og videre op til mine bryster. Jeg nød hver eneste berøring han kom med. Jeg begyndte at blive våd, men jeg slå det til side, for lysten var der bare ikke. Han pressede sin underliv imod min røv, jeg kunne mærke bulen i hans bukser, og blev hurtigt tændt. Han begyndte at nappe i mine brystvorter, hverken for blidt, eller for hårdt. Jeg blev vildt tændt, og havde allermest lyst til at springe på ham, men jeg holdt igen. Jeg vendte mig om, så vi lå ansigt til ansigt. Han kyssede med en længsel, som gjorde mig helt vildt. Han ville have mere og jeg ville have mere. Han kyssede mig ned af halsen, da han opdagede min bh flåede han den af, med det samme, og det samme skete med mine trusser. Jeg flåede hans tøj af med det samme. Vi havde rejst os op, for så var det hele lidt lettere. Jeg kyssede han på halsen, og bevægede mig længere ned af. Da jeg kom til hans pik, begyndte jeg at kysse den, jeg hørte ham med nogle støn, hvilket kun gjorde os begge mere ophidset. Jeg begyndte at give ham et blowjob, men det varede ikke længe før, han fik mig rejst op, og smed i sengen. Jeg havde aldrig prøvet at nogen var så hård ved mig, men det tændte mig til uendelighed. Han fandt nogen plyshåndjern i natbordsskuffen, og han bandt mig fast til radiatoren. Jeg nyd det i vildskab, jeg ville have mere, men han pirrede mig. Jeg ville tigge og bede, men han bandt mig bare for munden. Han begyndte at slikke mig. Jeg havde allermest lyst til at stønne så højt, så hele verden vidste hvor godt det var. Men jeg kunne jo ikke. Han begyndte at trænge op i mig, og det var en dejlig følelse. Men så stoppede, han sad bare og stirrede på min nøgne krop. Det varede som en evighed før han begyndte igen. Og da han endelig besluttede sig at, nu skulle den have hele arme, blev det hårdere, og voldsommere. Fuck hvor var det godt. Han fjernede tørklædet fra min mund. Jeg stønnede som gjaldt det mit liv og lige pludselig, kom ham så det hele pumpede op i mig, jeg tog imod det hele.

Han blev inde i mig lidt indtil, han faldt om på siden. Han tog mig i sine varme og kyssede mig på panden...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.