Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De frække sms’er begyndte at strømme ind på mobilen, jeg fik 2-3 af gangen, og vær gang dirrede min krop af spænding. Han blev ved med at sige han havde en overraskelse til mig. Jeg ville vide hvad det var, men han ville ikke sige det. Han ville snart være hjemme, så jeg besluttede mig for at tage et bad.

Jeg hørte døren gå op, men jeg slog det hen. Bruserne skyllede ned over min krop, vandet føltes fantastisk på min krop. Tanken om min kæreste gjorde så min krop dirrede lidt ekstra. Da jeg var færdig med at være i bad, tog jeg et hånd klæde om mig, tørrede mit hår, og min krop. Da jeg ville tage min bh og mine trusser på, kunne jeg ikke finde det, nogen som helst steder. I stedet lå der et par trusser med hul i, og fræk lille pink natkjole. Kæresten havde været en lille drille nisse, kunne jeg se. Jeg tog det på, og da jeg kom ud af badeværelset, lå der små sedler, med pile der viste mig hvor jeg skulle gå hen. Pilene førte ind i soveværelset. Det stod levende lys over det hele, rosen blade på sengen. Men jeg kunne ikke se min kæreste nogen steder. Døren blev smækket i og låst. Jeg blev vildt forskrækket. Nogen kom hen og holdt om mig. Jeg kunne se det var min kæreste. Der komme stille romantisk musik ud af højtalerne. Hans hænder gik på opdagelse på min krop. Han gik lidt ned i knæ, fik fat i den frække natkjole han selv havde lagt frem, og tog den af mig, med stille blide bevægelser. Jeg kunne mærke jeg blev mere og mere våd. Han smed natkjolen hen i et hjørne. Han satte sine hænder på mine hofter, og hans hænder begyndte at glide længere og længere op, så de til sidst dannede en håndformet bh. Han nev og nulrede mine brystvorter, jeg kunne ikke lade være med at komme med små støn. Han vendte mig om så vi stod med ansigt til ansigt. Vi kiggede på hinanden længe og inderligt. Han kyssede mig, og jeg kunne mærke hvor liderlig jeg blev af det. Han pressede mig ind mod sig, så jeg kunne mærke hans bule. Jeg blev vildt tændt af det. Jeg gik om bag ham, og skubbede hen til sengen, han satte sig ned. Jeg knappede han bukser op, og rev dem af ham. Underbukserne rev jeg af med det samme, jeg kunne ikke styre mig længere. Jeg tog hans pikke i munden og gav ham det bedste blowjob nogensinde. Lige inden han skulle komme, stoppede jeg. Jeg gav ham lidt tid, også gav jeg ham den største og længste ridetur nogensinde. Han stønnede ”ja, ja, ja” også varede det ikke længe før han kom, jeg kunne mærke han sprøjtede det hele langt op i mag og det var en dejlig følelse. Da jeg fjernede mig, så jeg den ikke var helt død endnu. Han tog hårdt fat i mine hofter, smed mig på sengen, og bandt mig så jeg ikke kunne kommer fri. Jeg elskede den følelse det gav mig. Han spredte mine ben, og slikkede som gjaldt det hans liv, og da han ramte klitoris, skreg jeg af fryd. Han trængte op i mig, stille og roligt, men jo længere tid han var oppe i mig, jo hurtigere og hårde blev det. Jeg skreg af fryd og han nyd at hører mig sådan, det var lidt fantastisk. Det var længe siden jeg havde haft så go’ sex. Han kom i mig med et brøl, der fortalte det hele. Han havde nydt hvert sekund af det.

Han bandt mig op. Jeg lagde mig i hans arme, og vi kyssede inderligt, inde vi faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.