Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Noget af det bedste jeg ved, er når min kæreste får orgasme. Det er fedt at vide, at man kan ophidse en til sådan et højdepunkt, derfor er jeg også STORT fan af oral sex. Jeg klarer mig heldigvis også temmelig godt på det punkt ( er ikke så god til deepthroat endnu... nogen der har nogen gode råd???), og det vil jeg fortælle lidt om her.
Det var sidste jul jeg mødte min nuværende kæreste Lars. Til en julefrokost sjov nok.
Jeg kendte ham udmærket godt, en af de fyre man går og kigger langt efter, og tænker "det bli'r aldrig til noget"....
til sidst havde jeg dog ændret stilling, og begyndte i stedet at tænke "man kan jo ligeså godt prøve" *S*
Der røg temmelig meget indenbords (som der jo så ofte gør til julefrokoster), og da forskellige par begyndte at danse ud på gulvet, benyttede jeg mig af chancen og snuppede stolen ved siden af Lars. Vi snakkede godt sammen, og der gik selvfølgelig ikke lang tid før vi snakkede om sex. Han indrømmede ubeskedent at han var ret god i sengen, jeg grinede og sagde at så var jeg temmelig god med munden. Han kiggede på mig på en helt speciel måde, og sagde "tør du bevise det?"
"tør du?" svarede jeg.
Vi væltede ind af den første dør vi fandt, og befandt os så i et hobbyrum med vægte og den slags (frokosten blev holdt i en privatvilla).
Han pressede mig op af væggen, og kyssede mig hårdt, og jeg kunne tydelig mærke at han var parat til lidt af hvert.
"Vis så hvad du dur til, skat" sagde han.
Jeg kiggede ham dybt i øjnene og slikkede mig langsomt om munden, og sank så ned på knæ.
Langsomt knappede jeg hans bukser op, og trak dem ned, efterfulgt af hans boxershorts, og en utrolig flot pik sprang frem. Der var allerede en lille dråbe på spidsen, klar til at blive slikket væk.
jeg kyssede hans mave, og borede min tunge ind i hans navle. Samtidig lod jeg en hånd glide op og kærtegne hans brystvorter. Jeg slikkede uden om hans pik, og ned over hans lår, for at lade min tunge glide op af indersiden.
Han rakte ned, og forsøgte at trække mit hoved hen mod sit lem, men han skulle drilles lidt endnu.
Jeg trak min bluse og bh af, og begyndte at kæle for mine brystvorter, mens jeg kiggede frækt op på ham, og ind imellem holdt jeg en pausefor at slikke hans mave og inderlår, eller for at kysse hans pikhoved efterfulgt af et let pust. Han sitrede over hele kroppen.
Endelig lod jeg min tunge glide rundt om hans pikhoved, samtidig med at jeg kælede for hans nosser.
Jeg slikkede hele vejen fra mellemkødet, over nosserne og op af skaftet på hans pik, for til sidst at tage det følsomme dunkende hoved i munden, men kun et øjeblik.
Jeg tog så meget af hans nosser som jeg kunne i munden, og sugede og spillede med tungen, han stønnede som en hest, og svedte helt utroligt, og ind imellem exede knæene under ham.
Jeg skilte hans baller lidt ad, og begyndte at lege med hans røvhul, lod forsøgsvis tungen glide ganske lidt ind, ud igen, og pustede blidt på røvhul, nosser og pik. Jeg kunne høre at det var tæt på nu, jeg slikkede i cirkler op af skaftet igen, og lod så hele pikken glide ind i munden samtidig med at jeg sugede og lavede kneppe bevægelser med hovedet.
Han stønnede højt og så udstødte han et brøl, og samtidig med at hanskød en ordentlig ladning af ind i munden på mig (så meget at jeg ikke kunne nå at sluge det, så det gled ned over min hals, bryster og mave), samtidig med det, lod jeg det yderste led af min langfinger glide op i hans røvhul.
Hans orgasme var utrolig lang og intens, så ærlig talt regnede jeg ikke rigtig med at han duede til mere efter den tur.
Han sank ned på en madras af en art, kiggede mig dybt i øjnene og prøvede at få vejret.
Jeg må indrømme at jeg var blevet utrolig liderlig af hans reaktioner, og jeg var efterhånden smask våd.
Jeg blev enig med mig selv om, at jeg skulle prøve at få ham klar igen efter at han lige havde holdt en lille pause.
"Hvad tænker du på?" spurgte han
Jeg smilede bare....
Han smilede igen, "du er en pragtfuld slikkerske, det har du bevist... men jeg skal vidst stadig bevise noget overfor dig ikke sandt?" jeg nikkede, smilede....
Han grinede.. "kan du nøjes med en madras?"
"Hvad med her?" svarede jeg
"på gulvet???"
"jaja... det er da meget frækkere...".
"Er det?"
"Det kan det i hvert fald hurtigt blive" sagde jeg, og kiggede udfordrende på ham.
Han grinede og trak mig ind til sig, og jeg kunne mærke at han allerede var klar igen.
Vi væltede bagover ned på gulvtæppet, og han lod et par fingre glide op i mig, og kærtegnede min klit med tommelfingeren. Lidt efter trak han dem ud , og vendte mig om , så jeg lå på hænder og knæ.
Han gled dybt op i mig, og vi stønnede begge to højt.
Han gled hurtigere frem og tilbage, og jeg skød røven bagud for hvert stød, for at få ham dybere ind.
Hans nosser klaskede mod mig, og der gik ikke lang tid før jeg eksploderede i en kæmpe orgasme. Han blev ved med at kneppe mig, lidt blidere nu, men efterhånden som hans orgasme kom nærmere - ikke mindst af at se mig få min orgasme - stødte han hurtigere og hurtigere og hårdere og hårdere, han greb mine bryster og masserede dem, og endelig kom vi begge to igen.
Vi skreg begge to højt, og mens hans sperm blev pumpet op i mig, blev døren revet op!!! Den blev dog hurtigt lukket igen, men vi vidste begge at det kun varet spørgsmål om sekunder , før et eller andet kvikt hoved kom brasende ind med et kamera.
Der var ikke andet for end at skynde sig at få tøj på og flygte hjem til mig, hvor vi brugte resten af natten som vi havde startet den.
Knus Elina
ps. brandsårene på mine knæ var helet ca. 14 dage efter denne lille eskapade...
Pas på med de syntetiske gulvtæpper til julefrokosterne *SF*

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.