Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nogle år tilbage havde jeg en ret vild elskerinde – Ingelise kan vi kalde hende.

Ingelise var sygeplejerske på et stort hospital og havde en dejlig frodig krop med store gyngende bryster og en kusse med fart og klem i. Ikke mindst var hun forrygende medrivende i en seng og gik til den med højtlydte støn, der efterhånden som vi nærmede os normalt klimaks kulminerede i høje skrig, der uundgåeligt måtte gøre alle misundelige i hele opgangen og naboopgangene med.

SEX I DAG?

Og ikke mindst var Ingelise med på den værste. Engang var vi gået i biografen sammen og havde købt billet til bagerste række. Der var ikke mange i biografen og vi havde rækken og de nærmeste rækker for os selv, men delte dog filmen med nogle stykker andre, som sad midt i salen.

Filmen var ellers ganske spændende og godt i gang. Pludselig mærker jeg en hånd på mit lår – en hånd der lister ned til mit skridt og langsomt cirkler rundt om min pik. Unødigt at forklare at min pik hurtigt vågner og rejser sig stiv og beredt.

Jeg nyder det lidt. Så vrider jeg mig lidt i sædet, så jeg vender mere mod hende og fører så min hånd ind under hendes bluse. Første overraskelse – hun har ikke bh på. Jeg krammer og kærtegner hendes store balloner. Så fører jeg hånden videre ned under hendes nederdel og op mellem hendes lår. Næste overraskelse. "Oh, la la", hvisker jeg "hvor lækkert. Du har jo ikke trusser på." Jeg har direkte adgang til hendes kusse, der allerede er våd og åben. Uhm, jeg lader hånden glide frem og tilbage over missen og rundt om kussen, så stikker jeg en finger ind og bevæger den ud og ind – først langsomt, så hurtigere.

Ingelise presser lystent sit skød op mod min hånd og stønner sagte. Vi er nu mere optaget af at kæle end af filmen. Så bøjer Ingelise sig frem og trækker min lynlås ned. I mørket smiler jeg forventningsfuldt. "Nå da da, så du har også en overraskelse til mig", hvisker hun, "du har jo heller ikke trusser på." Hun runder hånden om pikken og begynder at føre hånden op og ned ad af skaftet på pikken. Uhm, det varmer forventningsfuldt i pikken.

Så kringler Ingelise sig ud og ned af sædet og presser sig ned foran mig og jeg mærker hendes bløde læber på min pik. Jeg kigger mig om, har nogen i biografen mærket noget, men alle synes optaget af filmen. Og jeg slapper af og nyder Ingelises mund på min pik. Hun kysser den på spidsen og fører så munden ned over pikken, dybere og dybere, først langsomt, så hurtigere og hurtigere. Åh, det risler saligt igennem pikken

"Nu er det min tur", hvisker jeg "sæt dig op." Og så er det mig, der knæler foran Ingelise. Hun spreder forventningsfuldt benene og jeg slår hendes nederdel op og kan i biografens halvmørke skimte hendes dejlige kusse stå forventningsfuldt åben. Jeg sætter munden til og suger hendes kønslæber ind i munden. Øjeblikkelig rykker det i hendes krop. Og da jeg ved, hvor eksplosiv hun er, fører jeg hånden op og holder for hendes mund. Så fører jeg min tunge ind og lader den cirkle rundt om hendes lille lystknop, mens min mund suger hendes safter i mig.

Åh, nu er Ingelise rigtig tændt og presser sit skød mod mit ansigt, så jeg snart er helt begravet. Jeg sutter, slikker og suger, mens Ingelise vrider sig mere og mere. Under min hånd over munden kan jeg mærke hende stønne kraftigt. Pludselig rykker det i hendes underliv og en orgasme næsten kaster mig af, mens min hånd lige formår at forhindre et skrig i at alarmere hele biografen.

Så falder Ingelise sammen i biografstolen. "Åh, hvor dejligt" hvisker hun i mit øre. "Men du skal komme i mig, det tænder mig virkelig meget at gøre det her i biografen." "Tør vi," hvisker jeg tilbage, men sætter mig alligevel op i stolen igen. Ingelise skræver over mig med ansigtet mod filmen og jeg putter min pik op i hendes drivvåde fisse og begynder at støde op i hende først med nogle langsomme dybe stød, derefter hurtigere og hurtigere. Samtidig gynger Ingelise imod mig så jeg kommer rigtig dybt ind i hende. Jeg opgiver al forsigtighed og række min hænder op under hendes bluse. Uhm, jeg krammer og knuger hendes bryster.

Så kan jeg mærke Ingelise krop begynde at sitre og jeg skynder mig atter at føre min ene hånd op over hendes mund. I sidste øjeblik: Ingerlises kusse trækker sig sammen i kraftige ryk om min pik og hun stønner voldsomt imod min hånd. Og så mærker jeg det komme helt nede fra roden af min pik, spermen skyder op gennem pikken og så, så, så - så kommer jeg og sprøjter op langt, langt op i hendes kusse.

Vi falder sammen – hun oven på mig. Jeg kan mærke spermen sive ned i kussen og ned over min pik. Så kommer Ingelise til sig selv og får sig bragt over på sin stol. Hun finder et lommetørklæde og tørrer først sig selv og så mig og slår nederdelen ned over sig, mens jeg lukker lynlåsen.

Først nu tænker vi de andre i biografen. Men det er desværre for sent – flere hoveder har vendt sig mod os og har nydt den anden forestilling. Vi rejser os – lidt flove, men eksalterede og går.

"Hvor var det fræk, det må vi gøre igen", siger Ingelise.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.