BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu vil jeg fortælle om min mest erotiske jul. Det var med min daværende kone, lad os kalde hende Anne-Marie. Anne Marie er en lille, men veldrejet rødhåret kvinde med store flotte bryster og en kraftig erotisk appetit. Her vil jeg fortælle om, hvordan vi engang fejrede en "knaldgo" jul i Sverige.

Vi havde et gammelt bondehus et godt stykke oppe i Skåne. Normalt var vi der mest om sommeren, mens julen blev tilbragt sammen med familie. Men dette år havde familien andre planer og Anne-Marie havde foreslået, at hun og jeg så tog op til det svenske hus alene og fejrede jul der. Først havde jeg tøvet lidt, ville det ikke blive lidt kedeligt så langt væk og i denne mørke tid? Men så fik jeg en ide: "Jo", sagde jeg, "lad os gøre det, men så ønsker jeg mig også noget særligt til jul. Jeg ønsker, at når vi kommer derop, skal du servere julemiddagen iklædt kun forklæde. Og så vil jeg have lov til at forære dig noget erotisk tøj i julegave og du skal tage det på. Og mandelgaven skal være opfyldelsen af et sexønske for den, som vinder."

SEX I DAG?

"Såå", smilede Anne-Marie, "jeg begynder at kunne se tegningen. Men skal jeg være afklædt, skal du også. Og jeg vil også have en erotisk overraskelse til dig." Det var i orden, sagde jeg selvfølgelig.

Det blev en rigtigt ophidsende indkøbstur, da jeg skulle indkøbe mine små pikante julegaver. Jeg købte et korset med en åben bh, der ikke dækkede brysterne, men kun understøttede dem; en hofteholder der ikke skjulte noget, kun indrammede kussen og samt et par diminutive, bundløse G-strengs trusser.

Nå, dagen kommer, hvor vi skal af sted. Efter en lang rejse med tog kommer vi op til huset sidst på eftermiddagen juleaftensdag. Jeg tænder op i kakkelovnen og henter brænde. Så bevæbner jeg mig med en økse og går jeg ud i skoven og finder et passende grantræ til vores jul. Juletræet bliver sat på fod og ind i stuen, hvor jeg også pynter det. Imens er Anne Marie forsvundet ud i køkkenet med de medbragte madvarer. Til sidst dækker jeg bord. Da vi jo havde aftalt det, klæder jeg mig splitternøgen og sætter mig ved bordet – min pik allerede forventningsfuldt strittende..

Så går døren op og Anne Marie står i den. Oh, la, la – et syn for guder. Hun er helt nøgen bortset fra et par stiletsko på fødderne og så, at kussen lige akkurat er dækket af verdens mindste stuepigeforklæde, der knap nok kan skjule missen. Hendes bryster er helt blottede og hænger tunge og fyldige og hendes strittende brystvorter fortæller, at hun også er tændt. "Behager synet herren?" siger Anne-Marie og drejer sig rundt, så patterne svinger og jeg også kan se hendes helt bare, lækre røv. "Behager?", siger jeg, "du er lige til at spise. Skal vi ikke bare glemme julemiddagen?"

"Hvor er du sød", siger hun og kommer hen til mig og giver mig et knus. "Godt at se at se din begejstring" siger hun og giver min pik et klem. "Men vi har masser af tid, vi er jo helt alene," tilføjer hun: "Hjælper du med at bære maden ind", siger hun så og griber mig om pikken med sin lille tøsehånd og trækker mig med ud i køkkenet.

Vi får maden ind og spiser, men jeg har ærlig talt svært ved at koncentrere mig om maden med udsigten til Anne Maries store, flotte nøgne bryster lige overfor mig. Anne – Marie har det på samme måde og snart skynder vi os videre til julegaverne. Jeg finder mine til Anne-Marie frem, let rystende på hænderne. Det bliver svært at holde fingrene fra hende, da hun ser de pikanterier jeg har i pakkerne til hende og hun så gi’r mig jordens største knus.

Det er en ret ophidsende nydelse at se hende tage det på. Jeg har været heldig, det hele passer perfekt. Brysterne bliver løftet og udstillet af bh'en og den bundløse trusse og hofteholderen er en perfekt indramning af hendes rødhårede mis. Synet går lige i pikken på mig. At dømme efter farven i hendes kinder, så nyder hun også situationen, jeg kan allerede se en lille dråbe på hendes lår.

Så finder hun gaven til mig frem – et par super diminutive G-strengstrusser, som jeg på grund af jordens største stivert har svært ved at få på. "Uhm, siger hun, "den banan kan vi vist lige så godt pakke ud med det samme." Hun kommer hen til mig og gir mig et stort knus og jeg krammer hende hårdt og kærtegner hende overalt. Huns kysser mig på halsen og nu slikker og sutter hun sig vej ned over hele min krop, mens hendes bryster kærtegner mig.

Så knæler hun ned foran mig og trækker pikken frem, der nærmest dirrer af ophidselse. Hun tager om pikken med den ene hånd og nosserne med den anden og kærtegner dem, hvad der får mig til at stønne af ophidselse. Så begynder hun at slikke rundt om pikhovedet og jeg sukker mens der løber elektriske strømme fra pikken og gennem hele min krop. Så bevæger hendes tunge sig ned ad skaftet, til hun når nosserne, som hun blidt tager mellem læberne og suger ind i munden. Åh, hvor saligt.

Så runder Anne-Marie læberne og fører langsomt pikken ind mellem læberne og begynder at mundkneppe mig. Hun bevæger sin mund op og ned over pikken og tager den dybere og dybere ind, mens hun nulrer nosserne med hænderne.

Ild og elektricitet løber igennem pikken og jeg bliver mere og mere stakåndet. Jeg må simpelthen komme og jeg griber om hendes hoved, samtidig med at jeg støder hofterne frem og tilbage, så min pik kommer dybt ned i halsen på hende. Sådan gir Anne-Marie mig blowjob, indtil jeg kan mærke udløsningen komme dybt nede fra roden og stige op gennem pikken. Jeg er nu helt i pikkens vold og støder dybt ind i hendes varme mund og ned i hendes hals til jeg mærker sæden komme.

"Uhm, det var en rigtig juledessert," siger Anne-Marie og sluger spermen. Også hun er helt stakåndet. Jeg løfter hende op og giver hende et stort kys og kram og skænker så os begge et stort glas vin. "Glædelig jul," siger jeg, "nu må det være tur til mandelgaven." Vi finder desserten frem – to små skåle ris a la mande. "Hovsa," siger Anne-Marie, "der fik jeg vist mandelen. Så er det mig, der skal have opfyldt et ønske. Jeg tror, jeg ønsker at du skal tage mig lige her på spisebordet."

Sammen rydder vi bordet. "Jeg må vist hellere tage udstyret her af," siger Anne-Marie og stripper lidt foran mig, til hun står splitternøgen og dejlig foran mig. Jeg løfter hende og sætter hende på bordet. Jeg kysser hende blidt på munden og så ned over halsen. Anne-Marie sukker: "Åh, hvor jeg har længtes efter dette øjeblik!" Jeg kysser hende igen på halsen og bevæger så gradvist munden ned til hendes bryster. Min tunge finder hendes allerede spændte brystvorter, og jeg lader tungen cirkle rundt om den ene og så den anden, mens mine hænder kærtegner og krammer brysterne. Anne – Marie sidder med hovedet tilbage og nyder øjeblikket med lukkede øjne.

Så trækker jeg med min tungespids et vådt spor ned til Anne - Maries navle, mens mine hænder griber om hendes baller og begynder at kramme og massere dem. Anne-Marie lægger hovedet tilbage og gisper lystent: "Kom" siger hun, "jeg vil ha dig" og hun griber mit hoved og trækker mig ned til sit skød, mens hun spreder benene på vid gab. Jeg har udsyn til hendes vidt åbne kusse. Med rystende hænder spreder jeg hendes kønslæber og lader tungen køre op langs revnen, til jeg når til hendes spændte lystknop. Jeg lader tungen kredse omkring den og begynder så langsomt at slikke op og ned over klitoris, mens jeg indimellem suger hendes kønslæber ind i munden.

Anne-Marie begynder at trække vejret hurtigere og jeg fører forsigtigt en finger lidt indenfor i hendes varme skede og finder hendes G-punkt, som jeg masserer blidt med fingeren, samtidig med at jeg slikker hurtigere og hurtigere over klitten. Jeg mærker safterne sive i en lind strøm ned over mine fingre. Anne-Marie spænder lårmusklerne og hæver sit skød op mod mit ansigt og jeg suger mig fast på hendes strittende klitoris, men min finger gnubber G-punktet kraftigere og kraftigere.

Anne-Marie kan nu ikke tilbageholde en heftig stønnen og pludselig hugger hun sit underliv op og ned i næsten krampagtige bevægelser, mens hun skriger sin orgasme ud.

Slikketuren har naturligvis ophidset mig kolossalt og jeg rejser mig og skubber hende blidt tilbage, så hun nu ligger hen over spisebordet. Jeg løfter hendes ben op, så de peger lige i vejret med stiletterne strittende opad. Så spreder jeg benene og sætter pikhovedet for hendes åbning og presser med et langt sejt tryk min pik helt i bund. Jeg holder begge hænder om hendes hofter og stønner, mens jeg begynder at støde ind i hende – først langsomt frem og tilbage, så hurtigere og hurtigere og voldsommere og voldsommere, fyldt af begær, lyst og en iver efter at få udfriet spændingen i kroppen

Anne-Marie finder ind i rytmen og støder sit underliv tilbage mod mig, når jeg borer mig op i hende. Hun stønner heftigere og heftigere - hele underlivet bare sitrer og gløder og hun har kun ét i tankerne? "Mere" stønner hun, "giv mig mere - meget mere." Så skriger hun, "Kom så – ja, ja, jaaaaaaaa. Jeg kommer, jeg kommer, jeg koooooommer." Og jeg mærker hendes kusse knuge sig sammen om pikken, mens hele underlivet ryster i kramper.

Jeg bliver fuldstædig vild, jeg må bare komme og jeg pumper op i hende i et afsindigt tempo. Så kommer udløsningen helt nede fra roden af pikken: "Jeg kommer, jeg kommer, jeg sprøjter i dig," råber jeg, mens sæden fosser ud af pikken og langt op i hendes kusse.

Så falder jeg sammen over hende. Det blev en knaldgo' jul.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.