Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fredag eftermiddag og jeg havde forrygende på arbejde. Jeg havde fået til opgave at skriv en artikel, som skulle ligge på chefens kontor mandag morgen. Det var lige op til jul, og opgaven lød på at jeg skulle undersøge hvor mange penge folk brugte på julegaver, og hvad der var det mest solgte. Jeg havde hele dagen igennem ringet rundt til forskellige folk, og havde fundet ud af at det folk brugte flest penge på til julegaver var tøj, stærkt efterfulgt af legetøj. Men til min store forbløffelse, var der en hel ny dille. Folk var begyndt at købe sex legetøj. Jeg havde ringet til et firma, som lavede disse produkter og indehaveren fortalte at det var rigtigt nok at der var en stigende efterspørgsel på disse vare.

Jeg havde ikke mange dage til at skrive min artikel, så jeg havde besluttet mig for at arbejde over denne fredag aften, og så gøre den færdig eller i hvert fald det meste af den. Og jeg var åbenbart ikke den eneste der havde overarbejde. Der var stadig mange tilbage på kontoret, som sad ved deres skriveborde, og koncentrerede sig om deres arbejde. Men som aftenen skred frem, blev der tyndet godt ud i dem. Og inden jeg så mig om var jeg den sidste på kontoret.

SEX I DAG?

Jeg var en kvinde midt i tyverne, 175 cm høj, 55 kg, solbrun, langt mørkebrunt hår, en fast og rund røv og en naturlig barm. Jeg havde denne arbejdsdag trodset vintervejret og iført mig lange sorte støvler, en sort lårkort nederdel, en top, og en hvid skjorte uden over. det viste sig at være et meget godt valg, da der var meget varmt på kontoret denne fredag aften. Eftersom jeg nu var alene på kontoret, havde jeg valgt at smide min skjorte og skrue lidt højere op for radioen, og sad nu fulgt koncentreret med øjnene rettet mod skærmen.

Jeg havde lavet en masse notater, som jeg havde liggende ved siden af tastaturet. Dem skulle jeg nu have skrevet om til en hel artikel, og det gik faktisk rigtig godt. Jeg fik skrevet en del, og jeg var så optaget af mit arbejde, at jeg slet ikke lagde mærke til at min chef stod og betragtede mig. Jeg havde troet at jeg var alene tilbage på kontoret, men det var jeg ikke helt. Min chef, en flot muskuløs mand på omkring de 30, havde kontor for sig selv, og ham havde jeg ikke skænket en tanke, og nu stod han her og betragtede mig. Jeg kunne rigtig mærke hvordan hans øjne bevægede sig fra min ansigt og ned over min krop. Og nu hvor jeg havde opdaget ham, smilede han, og kom hen til mit bord. Han sagde hej, og spurgte om jeg ikke snart skulle hjem og holde weekend, og jeg fortalte ham at jeg ville gøre min artikel færdig inden jeg kunne gå hjem. At sagde at han også havde noget arbejde der skulle ordnes, så han ville også blive her lidt endnu. Jeg smilte og sagde "okay", og så gik han.

Der gik ikke langt tid, så kom han tilbage og spurgte om vi ikke skulle bestille noget mad. Det kunne vi jo godt, da jeg mente at arbejdet godt kunne trække lidt ud. Så vi blev enige om at bestille to pizzaer, fra et nærtliggende pizzeria, som kom ca. 20 min senere. Mens vi sad og spiste, snakkede vi om alt muligt, og kom også ind på min artikel, og at jeg havde fundet ud af at folk var begyndt at give hinanden SEXLEGETØJ i julegave. Han synes det lød som en god ide, og at han godt kunne lide tanken om, at folk satte mere gang i deres sex liv, og det var jeg jo ret enig i. Vi hyggede os rigtig, og jeg synes det var helt dejligt at sidde og snakke med chefen på den her måde, det var ikke noget man gjorde til daglig. Og samtalen om sexlegetøj gjorde mig lidt liderlig.

Da vi var færdige med at spise, fortsatte vi med at snakke. Han havde hentet to øl fra kantinen, som vi sad og nød. Jeg kunne mærke at han ikke rigtigt kunne holde blikket fra mig, jeg kiggede på ham, og da vores blikke mødtes, sagde han til mig at han synes jeg var utrolig lækker. Jeg kunne mærke varmen i kinderne, og at jeg rødmede lidt. Han rejste sig derefter op, gik om bag min stol, og begyndte stille og roligt at massere mine skuldre. Det var utrolig dejligt og afslappende, og sådan fortsatte han i noget tid, indtil han bøjede sig ned, og kyssede mig i nakken. Han kyssede mig videre ned over nakken, og da han nåede til mine skuldre, lod han forsigtigt mine stroppe glide ned over armene. Det var meget ophidsende, og jeg stønnede svagt. Og pludselig, med et snuptag, drejede han stolen, og plantede sine læber mod mine, og gav mig et hedt kys. Han kiggede på mig og spurgte om jeg okay, og det sagde jeg at jeg var. Jeg kyssede ham igen og kunne mærke varmen brede sig ned til min fisse. Han kyssede mine øre og hviskede at han havde holdt øje med mig i et stykke tid, og at han synes at jeg var vildt lækker. Han forsatte med at kysse min hals, hvorefter han tog fat i bunden af min bluse, og hev den over hovedet på mig. Han tog nu mit ene bryst i munden, og suttede i et roligt tempo. Han fortsatte over til det det andet, og gav det samme tur. Jeg stønnede nu lidt højere, og så tog jeg fat i hans trøje og hev den over hovedet på ham. Nu kunne jeg rigtigt se hans veltrænede krop, og jeg undersøgte den med mine hænder. Han brugte nu tungen ned over min mave, og fandt vejen ned til kanten på min nederdel. Han tog forsigtigt fat i det og hev det ned over min ben og smed det på gulvet. Og kan kyssede nu mine ben. Det sitrede i hele kroppen, og han fandt snart frem til min våde fisse. Han stak tungen ud og lod den ramme min klit, og det gav et sæt i mig. Det var så dejligt, og jeg havde placeret mine hænder på hans hoved, som jeg forsigtigt pressede ind mod mig. Han slikkede min fisse i et roligt tempo, og ramte helt perfekt. Jeg stønnede nu mere højlydt, og vred mig i stolen indtil jeg kom i en kæmpe orgasme. Jeg rystede over hele kroppen, og han rejste sig op og lod mig smage på mine egne safter i et hedt kys. Hvorefter han lod mig sunde mig lidt.

Lidt efter satte jeg mig ned på knæ foran ham, og lynede hans jeans op, og trak dem derefter af ham, efterfulgt af hans boxer. Jeg tog hans store pik i munden og begyndte at sutte på den. Jeg sugede, slikkede og suttede, og han stønnede højt. Han tog fat i mig, hev mig op, tog fat om min røv og bar mig hen på et tomt bord, hvor han lagde mig op på. Han havde placeret sig mellem mine ben og førte nu sin pik op i mig, og begyndte forsigtigt at kneppe mig. Han satte efterhånden tempoet op, og kneppede mig nu i et hårdt tempo. Han havde sine hænder på mine patter som han masserede og nev forsigtigt. Så trak han sig ud, vendte mig rundt, og førte sin pik op i røven på mig, og kneppede mig hårdt. Jeg legede samtidig med min klit og jeg stønnede, ja nærmest skreg i nydelse. Så lagde han sig ind over mig, og viskede mig i øret at nu skulle jeg ride ham. Han lagde sig ned på gulvet, og jeg placerede mig sådan at jeg stod med et ben på hver side, hvorefter jeg lod mig glide ned over hans pik og omslutte den med min nu meget våde fisse. Jeg havde lænet mig en smule tilbage, så han rigtigt kunne nyde udsigten. Og jeg bevægede mig op og ned i et hårdt tempo. Der gik heller ikke længe inde jeg kom i min anden orgasme, og jeg skreg i nydelse. Pludseligråbte han "jeg kommer, sut min pik" jeg tog hans pik i munden, og suttede den indtil han kom i en voldsom orgasme. Jeg slugte det hele, slikkede mig om munden og lagde mig ned ved siden af ham. Her lå vi og sundede os i et stykke tid, indtil vi rejste os, tog tøj på kyssede hinanden og gik hvert til sit. Jeg fik skrevet min artikel færdig og nåede at blive færdig med den til deadline. Det var ikke sidste gang jeg arbejdede over.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.