Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er en af de tirsdage som man ikke ved hvad man skal. Jeg har aftenvagt så jeg spiller min tid om formiddagen med at surfe rund og se på små sex FILM. Så er jeg godt liderlig, de fleste gang skal jeg ud i badeværelse og ta´ trykket.

Men ikke altid, så venter jeg med det til jeg kommer hjem igen. For konen i midt liv har måske lyst.

Så det var en tirsdag, at jeg gik liderligt på arbejde og kom sent om aften hjem igen.

Huset var der mørkt, sikkert sov konen trykt og godt.

Jeg hang mig lidt foran tv til at koble lidt af, så i bad og derfra i seng.

Det var dejligt varm under dynen, konens krop duftet godt og var varm, blødt, bare dejligt.

Men hun sov, liggende på siden. Jeg lagde mig helt tæt hen til hende så hun sikkert kunne mærke min pik ved hendes dejlige blød bagdel. Men hun sov.

Pikken var på vej at blive stiv. Jeg kærtegnede hende med hensigt at hun skulle vågne op. Det hjalp ikke, min pik var nu stiv og liderligt, det skulle ske noget. Men hun sov.

Selv gade jeg ikke, jeg vil have kusse eller mund, jeg vil sprøjte mit sperm over hende, ind i hende.

Jeg vil smage hendes kussesafter, slikke hende. Men hun sov og alt mine liderlighed kunne ikke vække hende. Så var der ikke andet at gøre. Trak mine underbukser af, frem sprang min pik, glinsende af ophidselse. Jeg trak konens underbukser lidt fra så jeg kunne klemme forsigtig min pik i underbukserne fra konen, mellem balderne på vej må kussen.

Med langsomme bevægelser kørte jeg pikken frem og tilbage. Der er så dejligt at gnide sin pik mellem konens balder, stødende blev hurtigere og hurtigere og endeligt, åhh, fik jeg min orgasme opfyldt min behov, at sprøjte. At sprøjte på hendes balder i underbukser. At sprøjtet alt mit sperm over hende. Jeg trak min pik efter jeg var tømt ud af hendes underbuks. Hun sov stadigvæk og jeg selv faldt i søvn.

Næste morgen konen vågnede først op, gik i bad. Vækkende så mig og hun spurgte hvornår jeg var kommet hjem. Så vidste jeg at hun ikke har lagt mærke til noget hvad der var sket i nat.

Min pik begyndte igen at rejse sig og jeg trak hende ned til mig, kyssede hende lidenskabelig og spurgte hende om hun har lyst til en hurtig nummer, da hun ja skal på arbejde. Hun svaret ja men hurtig.

Så fik jeg kusse denne onsdag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.