Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han var den stille, lidt generte type. Først troede jeg, at han var bøsse. Senere viste det sig, at han var biseksuel. Han hed Casper. Vi var begge 21 år og arbejdede sammen. Det var en større arbejdsplads, så det var ikke altid vi mødte hinanden om dagen, men vi holdt ofte pauser sammen og snakkede godt sammen.

Han var rimelig høj, almindelig – lidt tynd – og så havde han det sødeste smil. Det smil fik mig til at smelte. Jeg tænkte ofte på ham og havde overvejet at invitere ham med i biffen. Men normalt er det fyren der inviterer pigen? Vi havde faktisk snakket om FILM, som var en af hans interesser. Vi havde samme smag – tegnefilm, actionfilm og gysere. Men en biograftur var det altså ikke blevet til.

SEX I DAG?

Det var sommer og om fredagen skulle der være firmafest. Han ville deltage og fra nogle af de andre piger vidste jeg at han skulle med. Han var pigernes ven – det var også derfor jeg troede han var bøsse. Han snakkede så godt med piger – og helt naturligt også om sex. Engang havde han fortalt at dét der tændte ham mest, var når pigen prøvede at suge pikken til roden. Det var aldrig lykkes for nogen pige – og med det frække smil på læben – havde han virkelig tændt mig. Det var jo underforstået at hans pik ikke var den mindste af slagsen. Efter arbejdsdagen havde jeg onaneret til fantasien om os sammen.

Men tilbage til festen. Jeg havde brugt lang tid på at gøre mig klar. I aften ville jeg gøre hvad jeg kunne for at score Casper. Jeg måtte have en chance, med pæne store bryster og en krop hvor kiloene var rigtigt fordelt. Da jeg ankom, sad han allerede ved et bord omgivet af flere piger. De fleste af de andre kollegaer havde heldigvis kærester Jeg tænkte at jeg måtte sætte charmen på, men han virkede vitterligt glad for at se mig. Jeg fik et stort kram og igen fik hans smil mig til at smelte indeni.

Som aftenen skred frem blev vi mere og mere fulde. Snakken kom igen ind på sex. Det var som om at alle syntes det var et interessant emne at snakke om. Jeg flirtede og Casper kunne lide det. Jeg kom tættere på ham – vi var blandt andet ude at danse tæt. Det kunne han også finde ud af. Det virkede underligt – på et tidspunkt spurgte jeg ham så direkte om han var til fyre. Han svarede at han var bi – at han både havde prøvet fyre og piger. Faktisk havde han prøvet en del. "Det er godt med lidt forskelligt" mente han. Han spurgte ind til mig, og da jeg fortalte at det bedste var at tilfredsstille fyren blev han ekstra interesseret. Den generte Casper var blevet erstattet af en ung liderlig fyr. Jeg var sikker på vi ville ende sammen den nat.

Vi gik en tur i den lune nat. Vi havde kysset meget lidenskabeligt og nu så vi på stjerner. Ved en legeplads stoppede vi op og satte os ind på hver sin gynge. "Kommer du herover" spurgte han, mens hans smil lyste op i mørket. Jeg satte mig overskærvs på ham og vi kyssede. "Sut mig" beordrede han. Det var fedt at mærke han tog styringen. Jeg gik af ham, satte mig på knæ foran ham og han rejste sig fra gyngen. Jeg løsnede bæltet, knappede hans bukser op og masserede hans pik udenpå boksershortsene. Han tog fat i nakken på ham, fik boksershortsene af og ud sprang en rigtig lækker pik. Den var rigtig flot og jeg var drivende våd. Jeg startede med at pirre ham, bruge tungen til at slikke på hovedet. Men han var ivrig, hans pik var meget stiv og han tvang mig til at gabe op og tage så meget af den i munden som det var muligt. Jeg slikkede det bedste jeg kunne. Tog hans pik ind og ud af munden, mens jeg kiggede op på ham. Jeg nød at være den underdanige og han nød at kunne bruge mig. Han stønnede svagt.

Jeg havde tidligere på aftenen fortalt ham, at jeg kunne lide smagen af sperm. "Jeg kommer" stønnede han og jeg åbnede munden helt for at tage imod hans varme sperm. Jeg kunne mærke det i munden, han kom i fem kraftige sprøjt. "Åhhh" det var godt, sukkede han. Jeg slikkede ham ren og vi endte i et langt kys på gyngen.

Siden den første aften vi var sammen har vi prøvet meget forskelligt. Jeg tager ofte trykket for ham når vi har fælles pause. Vi har også prøvet sex i biffen, i et tog, på stranden og ofte gør vi det i badet eller køkkenet hjemme. Jeg har også prøvet sex med Casper og en anden fyr samtidigt. Det er meget at få den to steder på en gang, men med Casper har jeg i særdeleshed fået opfyldt mange af mine fantasier.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.