Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil fortælle en lille historie om dengang jeg gik i 1.g i gymnasiet. Det var en sløv mandag morgen, og jeg var lige mødt et par timer for sent (var sku lidt træt).

Jeg satte mig hen til min veninde fra klassen, som hed Nille, og vi snakkede om hvordan weekenden havde været, og eftersom vi sad og snakkede så godt så besluttede vi at blive ved "klassens bord" og snakke videre imens de andre gik til time. Da vi havde snakket lidt blev samtale emnet hurtigt sex- Jeg fortalte så at jeg ikke havde fået noget i over en måned, og om hvor synd det jo var for mig. Hun havde heller ikke fået noget i ca. ligeså lang tid.

"Det er jo noget vi kan gøre noget ved mus" - Sagde hun , og kiggede frækt på mig.

"Jaaa det kan vi da godt" grinte jeg, imens jeg kunne mærke min pik var ved at blive småstiv bare ved tanken. (Nille er/var en solbrændt, barmfager blondine med dejlige B-skåls bryster)

Hun tog min hånd, og trak mig med ud mod toiletterne.

Da vi kom derud checkede vi at der ikke var nogen derude, og da der ikke var nogen, sagde hun højt "Så kom og tag mig!, Jeg vil ha din store stive pik lige nu!"- Og som i nok kan regne ud, tøvede jeg selvfølgelig ikke, og pressede hende op ad væggen foran en af båsene, imens jeg kyssede hende, og kørte mine hænder op og ned af hendes dejlige krop. Hun åbnede hurtigt mine bukser, og tog fat om min pik. "åh, du er vist ikke helt lille hva?" sagde hun liderligt, og jeg grinte bare , og tog hendes nederdel af hende. Hun var helt glatbarberet, og lækker at se på. "KNEP MIG!" halvråbte hun liderligt, og spredte sine ben, og trykkede mig ind mod sig- hvorefter min stive pik gled op i hendes fisse. Jeg kørte den hurtigt og hårdt ud og ind og hun stønnede højere og højere, "ÅÅÅÅH JAER!!! TA MIG! TA MIG!" Skreg hun ud. Ingen af os var længere i tvivl om nogen havde hørt os, men vi var ligeglade. Pludselig trak hun sig væk fra mig, og satte sig ned på knæ, og tog min pik i munden. Hun var fantastisk til at sutte pik, Hun masserede pikken med tungen blidt imens hun masserede mine boller, og suttede løs. Efter en tid, hev jeg hende op til mig igen, og hun vendte sig om. "Tag mig i røven" Sagde hun, og tog fat om min pik, og styrede den på rette kurs. Det var uden tvivl noget hun havde prøvet før:) Jeg kneppede hende hårdere og hårdere i røven, imens hun stønnede , og jeg kunne mærke hendes fisse nærmest dryppede af liderlighed.

Jeg trak mig ud, og stak den tilbage i fissen, nu skulle hun have!

Efter en stykke tid , begyndte hun igen at stønne endnu højere!

"ÅÅÅÅRRRHH JA!! JEG KOMMEEEER JEG KOMMEEER!!!"

Jeg kunne mærke hendes fisse trække sig sammen om min pik. "åh det var virkelig godt!" Sagde hun efter ligesom at have fået lettet trykket. "nu er det din tur!" sagde hun, og begyndte at spille min pik.

og så skete der noget helt utroligt Jeg kiggede til siden, og dér stod en pige jeg havde dyrket sex med et ½ år tilbage, som hed Lilli. Hun gik hen til os, og ville være med!

Hun satte sig ned på alle fire, og "stjal" min pik over til sig, og stak den ind i sin fisse.

Jeg begyndte at tage hende, alt imens hun slikkede Nille. Pludselig begyndte Lilli også at stønne og jeg kunne mærke hun var ved at komme, og at jeg også var ved at være tæt på. og så, kunne jeg mærke hun trak sig sammen om min pik, samtidig med at jeg sprøjtede dybt op i hende. Og efter at Nille havde slikket Lilli ren for min sæd, tog vi tøj på, og gik hver til sit.

Men det var skam kun midlertidigt;) Vi er stadig til tider sammen mig og Nille, og nogen gang også os alle tre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.