BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lidt om mig: Jeg er en fyr på 17,og jeg hedder Chris ca. 186 høj og vejer lige omkring de 80kg og er solbrun da jeg rejser meget til udlandet. Jeg er ikke hvad man ville kalde pumpet men jeg dyrker da styrke træning så, jeg har brede skuldre og noget der minder om et vaske bræt. Min pik er en længde af 22 cm og virkelig bred så stolt er jeg.

Nu tænker du nok jeg må da komme i bukserne så en masse piger, men nej godt nok ser jeg godt ud. Ja det siger pigerne jeg gør. Men jeg er meget genert tro det eller lad være, men jeg har min første seksuel oplevelse til gode.

SEX I DAG?

Den er sommeren 2006 det er omkring 23 grader varmt og jeg vælger at tage en dag på stranden. Da jeg kommer der ned er der proppet med mennesker, kikker mig omkring for at babe spotte lidt,

Jeg ser de normale folk, Familier med børn, gamle mennesker der sidder og steger som om de var ler krukker i en ovn, Fyre de såkaldt strandløver som alle piger kræser om, de obligatoriske livreddere. Der er da en masse piger men ingen som siger mig noget.

Jeg ligger på stranden og får noget sol på begge sider og blunder lidt, da jeg vågner lidt omtåget, kikker mig omkring og ser så hende.. hun er ikke særlig høj, lidt solbrun.

Brysterne er vel ca 75b men hvad ved jeg. Hun går i en bade dragt som er helt sort med hvor toppen og bunden er splejset sammen med stof i siderne så hun afsløre sin stramme mave, hendes ben er dejlig brune og spænde ser ud som om hun træner en del.

Da jeg ser hende bag fra er jeg ved at falde om, den bade dragt viser et par rigtig faste baller, som er til at bide i.

Jeg sidder længe og betragter hende men hun ser mig desværre ikke.

Hun går sin vej, og jeg tænker shit hvorfor er jeg så genert.

Jeg ville godt have snakket med hende men ja nu er den chance spildt.

Jeg ligger og døser hen på stranden på mit brede tæppe og dage går still mens jeg tænker på hende.

Det bliver aften og jeg smutter hjem og spiser, træner og går i seng.

Jeg ligger og tænker på hende indtil jeg falder i søvn med et smil på læben og et stivert som aldrig før.

Næste dag:

Jeg vågner med jern på og tænker straks på hende og tænker jeg må hellere gå på strande igen, men inden må jeg hellere tage et kold bad så jeg ikke går på stranden med Jern på så ind under den kolde bruser.

Trasker ned på strande og ser hende så igen, men denne gang i en top og og en lår kort nederdel som lige overlader lidt til ens fantasi.

Jeg går forbi hende mens jeg betragter hende, hun lægger åbenbart mærke til mig for da hun kikker op ser lige ind i de smukkeste grønne øjne man kan tænke sig, hun smiler og siger "Hej med dig."

Helt ude af mig selv, denne skønhed, denne smukke kvinde har lagt mærke til mig.

Jeg siger pænt "hej" tilbage og da jeg er ved at gå videre siger hun "Hey vent"

Jeg vender mig mod hende og kikker afventende på hende.

Jeg hedder Cecilie hvad hedder du?

Svare tilbage jeg hedder Chris

Vil du ikke sidde ned og snakke lidt?

Hvordan kan man sige nej til det?

Så vi sætter os og nyder en Cola og snakker om lidt af hvert og jeg finder ud af hun er 19 og ja hun er single. YES tænker jeg.

Jeg spørger om hun vil med i vandet og det vil hun selvføjelig, men pludselig siger hun kom lige her.. Jeg går nervøst tæt på hende og hun visker mig i øret "Jeg har glemt bade tøj"

Jeg bliver helt paff og hvisker tilbage "Hvad gør vi så?"

Hun tager mit i hånden og trækker mig over til sin bil og siger med et glimt i øjet "Jeg kender et sted hvor i kan være os selv"

Uden at tøve lader jeg mig forføre af denne gudinde, vi køre lidt og drejer ned af en lille side vej.

Her sidder jeg med et mega jern og min puls hamre af sted som en hest der løber med fanden i hælene.

Hun stopper bilen og vi går omkring 100m til et sted hvor der er mennesketomt, så kikker hun på mig og siger "Nå Chris er du klar til en nøgen dukkert?"

Ved ikke hvad jeg skal svare og siger bare "Hør her Cille jeg syntes du er meget smuk, og vil godt se dig som naturen har skabt dig." Men jeg rødmer og siger flovt "Jeg er meget genert, jeg er Jomfru og har aldrig vist min pik til nogen"

Hun kikker på mig smiler stort og siger "Har du da noget at være flov over?"

"Det ved jeg ikke, det håber jeg da ikke jeg har"

Hun smiler bare og blinker med øjet,

Hun kikker mig dybt i øjnene og begynder at tage tøjet af.

Først hendes top og står og kikker med store øjne, hun afsløre et bar dejlig bryster som sidder som de skal, dejlige solbrune og som om der ingen tyndre kraft er.

Hun føre langsomt sine hænder op til hendes bryster og begynder at nulre sine brystvorter så de bliver helt sive.

Med dette syn mærkes min pik stiv som aldrig før og jeg kan næsten ikke vente med at få den sluppet fri.

Nu vender hun sig om og trækker sin lårkorte nederdel af og afsløre sine dejlige fast baller i en g-streng. Det må sq have set sjovt ud. Her står jeg med åben mund og polypper.

Hun vender sig om og går stille og sensuelt mod mig kikker mig i øjnene hele vejen.

Da hun når helt tæt på mig og spørger om hun må klæder mig af.

Jeg kløjes i mit ord da jeg siger Ja, hun griner lidt og begynder at føle min brystkasse uden på min T-shirt, så siger hun "Du træner jo, nu kan jeg slet ikke vente"

Hun trækker min T-shirt still af mens hun nyder min overkrop, hun føler, kysser mig på halsen og ned over min brystkasse.

Hun står tæt op ad mig så jeg kan mærke hendes bryster mod min brystkasse og vore åndedræt er blevet synkront, sikke en følelse!

Hun træder lidt tilbage og kikker på mine shorts kommer med et stort smil.

"Har du noget under teltet?" spørger hun.

"Nej det har jeg ikke" taget lidt mod til mig og siger "så må du jo hellere tage dem af så du kan se om jeg har noget at skamme mig over"

Hun sætter sig ned på knæ foran mit "Telt" af et bar bade shorts, taget fat i kanten på begge sider og trækker dem still ned.

Min pik flyver ud stor og stiv som den er, hun gisper og kikker op, siger "Hold da helt kæft en Pik du har Chris, den skal du være stolt over"

Jeg smiler og tager med til mig.

Bukker mig ned og tager hende underarmene så jeg kan mærke hendes bryster på mine arme, kikker hende i øjnene og spørger "Må jeg tage dine trusser af så jeg kan se din fisse?"

Hun læner sig ind til mig, tager fat om min stive pik og hvisker "Kun hvis jeg må mærke din store stive pik i min våde mis"

Hvisker tilbage "Du skal nok få min pik lige som du vil have den"

Hun tager mit tæppe og lægger sig på det, spreder sine ben og siger "Kom så Chris".

Jeg sætter mig ned kæler lidt for hendes mis uden på trussen og tænker fuck hun er våd,

Sætter mine hænder på hendes lår høre dem ned over benene over hoften til trussekanten mærker alle hendes former.

Tager fat om trusse kanten og trækker dem still ned, hun løfter numsen så det bliver nemmere for mig at tage dem af.

Mens jeg tager dem af samler hun benene så jeg ikke kan se hvad hun skjuler, da jeg har fået dem helt af, så føre jeg hænderne mellem hendes lår og spreder dem.

Jeg kikker med store øjne, hendes mis er helt glat og hun er så våd at hun drypper, ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre kikker op på hende som et stor spørgsmåls tegn siger hun stille "Slik mig"

Jeg tager mig hoved ned til hendes mis, snuser ind og tænker fuck det lugter godt, jeg tager min tunge frem og tager det først slik på hendes skamlæber, hun giver et ryk og et stort støn da jeg rammer hendes klit.

Fedt tænker jeg og slikker omkring hendes mis for at drille og det virker sq hun ligger og vrider sig men tager så sine hendes bag mit hoved og nærmest bore mit hoved ned i hendes mis.

Ok jeg forstå tænker jeg, og begynder mere målrettet og slikke hele missen hun vrider sig mere og jeg bliver nød til at tage fat på hende for at hun ligger stille.

Lige pludselig spænder hele kroppen på hende og hun skriger ud "Ahhh fuck det var godt"

Helt overrasket sætter jeg mig lidt op, hun kikker på mig og siger "Hvordan føles det at give en pige en orgasme ?"

Kan kun svare tilbage "Det var helt fantastisk og du smager jo himmelsk"

"Nu er det din tur læg dig ned så skal jeg forkæle dig" siger hun.

Som sagt som gjort. Jeg ligger på tæppet med hænderne bag hoved da hun føre sit hover ned til mig pik, tager fat om skaftet og slikker min pik fra bundet af skaftet til mit pikhoved.

Jeg lukker øjerne i nydelse over at denne skønne følelse og kommer næsten.

Det mærker hun og siger "Du skal da ikke komme endnu Chris"

"Undskyld men det var bare så mega godt"

Hun smiler til mig og tager så pikhoved i munden og lader hendes tunge lege.

Hun sætter sit tempo op og slikker nu hele min herlighed og det resultere at jeg er ved at komme tager hun pikken i munden og klemmer om min pik som tegn at nu må jeg komme.

Jeg skriver hæst da jeg sprøjter min sperm ind i munden på hende.. til min overraskelse sluger hun det hele.

Da hun har malket min pik tøm for sperm, slikker hun sig om munden.

Hun kikker ned og siger "Hold da kæft det var godt, og prøve at se din pik Chris"

Usikker på hvad hun mener kikker jeg ned og jeg får et chock.

Min pik falder langsomt sammen og bliver slap, lidt skuffet kikker jeg på hende.

"Rolig Chris din pik kan igen om lidt" siger hun.

Smiler til hende, sætter mig og og føre min hånd om i hendes nakke og kysser hende, hun svare igen og vi sidder og snaver i ja lang til syntes jeg.

Da vi er færdige med at kysse kikker hun og smiler stort "Jeg tror jeg vil have din stive pik nu" siger hun.

Hun lægger sig ned på ryggen og siger "Kom lad mig mærke din stive pik i min lille stramme våde mis"

Jeg lægger mig ned til hende og prøver at få min pik ind i hendes mis, men flovt kikker jeg op, "Jeg kan ikke ramme rigtigt". Hun tager sin hånd og styre den mod det rigtige hul og smiler "Nu må du klare resten"

Jeg føre min pik still ind, ikke særlig meget men da min pik rammer hende mis mærker jeg en utrolig varme og blødhed, det er virkelig ubeskriveligt.

Hun stønner mens hun siger "Fuck du er stor før den helt ind i mig NU"

Da jeg komme længere ind kan jeg mærke hvor stram hun er, jeg bliver nød til at køre stille ind for ikke at komme igen.

Nu er jeg helt inde lad min pik være det lidt og mærker hendes mis i fulde drag og mærker hvordan den varmer.

Nu begynder jeg i et langsomt tempo at føre min pik frem og tilbage..Vi stønner i takt og jeg siger "Fuck du er stram men du er virkelig dejlig" Hun stønner tilbge "Din pik er virkelig dejlig, knep mig hurtigere"

Jeg køre hurtigere og hurtigere tempo og gal hun skriger "Ahh åhh ja knep mig, fuck det er godt ... Jeg .. jeg ... ko... kommer" jeg mærker hendes mis stramme om min pik og heldigt for mig kommer jeg ikke..

Hun kikker op men et liderligt blik og siger "Nu skal jeg få dig til at komme"

Hun trækker mig ned og vender mig så min pik står lige op.

Hun sætter sig over skrævs og føre min pik ind i hendes varme grotte, fuck et syn det er at se min store pik forsvinde i grotte.

Hun begynder at ride mig still og sættet sit tempo op og skriger "Ahh fuck,, åhh ja kom i mig, lad mig mærke din sperm oppe i mig"

Det er mere end jeg kan tage og hele min krop spænder som en flitsbue og jeg kommer med et stort "AHHH JEG KOMMER". Jeg sprøjter op i hende mens nu stønner helt vildt.

Lige pludselig falder hun sammen om mig, kysser mig, "Var det godt Chris?" spørger hun.

"Det var fantastisk Cecilie, det er det bedste jeg har prøvet"

Hun tager mig i hånden og vi løber ud og mærker det varme vand på vore nøgne kroppe, det er virkelig dejligt.

"Skal du med op og ligge Cecilie?" spørger jeg

"Ja det skal gøre godt at mærke solen på min lille mis" siger hun

Vi lægger os ned holder om hinanden, vi døser lidt hen.

Jeg kan ikke lade være med at føre min hånd ned til hendes mis som stadigvæk er driv våd og ja min pik er blevet stiv igen.

Jeg føre min finger op i hende til og så hopper vi i en 69 jeg slikker og finger knepper hende, hun suger og slikker til min.. til vi begge kommer i en orgasme. Vi tager tøj på jeg får hendes nummer, vi skrive sammen om vores oplevelse og ja nu har vi været sammen i 1 år.

Jeg håber i har kunne lide denne lille historie og i er meget velkommen til at skrive en kommentar til min historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.