Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Oplevelse med croquis: Jeg kan godt lide udfordringen i at sidde croquis for en tegner. Jeg blev kontaktet af en moden kvinde, der gerne ville bruge en croquismodel. Hun var rimelig erfaren med at tegne, men det lå en del år tilbage, så hun ville gerne lige have genopfrisket det lidt. Tog ud til hende til en kop kaffe, og for at se på det hun havde lavet tidligere. Hun var en kvinde sidst i 50'erne, og boede meget rodet, men meget hyggeligt. Vi fik kaffe og snakket sammen, og det hun viste mig af hendes arbejde var meget flot, og det var tydeligt at hun godt kunne tegne. Vi aftalte at mødes 14 dage senere. Jeg kom ud forbi. Hun havde gjort klar med et tæppe på gulvet, og fundet sine tegne-ting frem. Jeg tog tøjet af, og så startede vi med et par stillinger, hvor jeg stod op. Det var skitser af cirka 5 minutters varighed hun tegnede. Og hun var dygtig. Derefter tog vi en række skitser, hvor jeg sad ned. Efter en god times tid, så var det tid til at slutte. Det er lidt hårdt at sidde croquis, men hun fik lavet en 10-12 rigtig gode skitser. Desværre blev det ikke til flere sessioner, da hun så skiftede job, og ikke havde den samme mulighed for at mødes.

 

SEX I DAG?

Oplevelse med massage: Jeg fik kontakt med et par som søgte en massør til hende. Det blev relativ hurtigt aftalt at jeg skulle komme forbi og massere hende, selvfølgelig mens jeg var nøgen, og så kunne vi se hvad der skete. Jeg kørte af sted til dem, og ringede på døren. Manden åbnede døren og jeg blev fulgt ind i soveværelset, hvor hun lå nyvasket, nøgen og klar. Jeg fik smidt tøjet, og gik i gang med at massere hendes ryg. Vi havde på forhånd aftalt at hun skulle have massage over det hele. Hun var en kvinde i 40'erne og helt alm. at se på. Jeg gav en grundig gang massage på ryggen og bevægede mig ned til balderne og gav dem en god omgang, og så videre ned til lårene. Mens jeg masserede balder og lår kunne jeg sprede dem lidt og se på hendes glatte skød. Imens jeg var i gang med konen var manden gået i bad, og han kom ind i soveværelset efter han var færdig. Jeg fik hende til at vende sig rundt, og jeg fortsatte med at massere hendes ben og arme på forsiden. Og så gik jeg videre til hendes bryster. Hun havde en god håndfuld, som fik en grundig gang massage. Mens jeg masserede hende foran begyndte hun at lege med min pik. Hun spillede den med fast hånd. Mandens pik, som var temmelig stor og tyk, var ved at blive stiv og han begyndte at tungekysse med sin kone, mens jeg masserede hende videre. Jeg spredte hendes ben og begyndte at massere hende mellem benene. Hun var utrolig våd, og mandens kysseri havde sikkert også gjort sit. Hans pik var helt klar, og han lage sig ind over hende og trængte op i hendes våde fisse. Jeg stillede mig ved siden af sengen og hun begyndte at spille mig af, mens hendes mand bollede hende. De var begge to meget tændte, og der gik ikke lang tid før de begge kom. Jeg blev rimelig tændt af det og kom også ud over hendes bryster. Jeg gik ud på toilettet og fik tørret mig, tog mit tøj på og smuttede af sted igen.

 

Oplevelser med servering: Havde fået kontakt med et par, som godt kunne tænke sig at have en nøgen mand til at servere en frokost for sig. Jeg mødte op kl. 11, og blev vist ud i køkkenet. Det meste af frokosten var klar og stod i køleskabet, så det skulle bare anrettes og serveres. Jeg fik også lige præsenteret spisestuen, hvor de ville sidde. Jeg klædt mig af, og tøj som aftalt et forklæde på, og ikke andet. Det var et par midt i 30'erne som jeg skulle tage mig af. Kl. 12 præcis gik jeg ind i spisestuen med hvidvinen. Her sad manden og konen klar. Hun var iført en bundløs korsage med halvskåle, så brysterne var tydelige og helt blottede. Han var i jakkesæt. Jeg skænkede vinen for dem, og fik at vide at jeg godt kunne hente silden. Jeg havde anrettet en sildetallerken til dem, som jeg så placerede ved hver. De sad og snakkede og hyggede sig, og hun gav mig lige et klem og et slag på den ene balde da jeg gik ud. Sådan gik det hver gang jeg enten kom ind og tog tallerknerne ud eller serverede noget nyt for dem. Og tror deres samtale kom mere og mere ind på sex. Min pik var ikke upåvirket af situationen og den strittede lidt ud mod forklædet. Inden desserten, så ville de godt lige se hvad der gemte sig under forklædet. Jeg tog forklædet af og viste mig frem for dem. Konen smilte og nød det tydeligvis. Så fik jeg besked på at spille den af for dem. Jeg gned og spillede min pik, mens jeg kiggede skiftevis på den ene og den anden. Jeg nærmere mig hurtigt klimaks, og konen tog sin tallerken og bad mig spille den færdig ud på den. Så jeg sprøjtede ud på hendes tallerken, mens hun smilte frækt. Fik så besked på at tage tingene ud og servere desserten. Jeg gik derefter ud og hentede isen til dem. Da desserten var færdig, kom jeg ind for at hente resterne ud, og tror de havde snakket rimelig frækt imens, i alt fald, så skubbede konen stolen ud fra bordet og blottede sit glatte skød. Og så bad hun mig slikke hende til orgasme. Jeg lagde mig på knæ mellem hendes ben og slikkede hende grundigt. Hun smagte himmelsk og var meget våd. Jeg brugte tungen på hende på godt jeg kunne, og kunne høre hende stønne mere og mere. Ud af øjenkrogen kunne jeg se manden sidde og spille sin pik til det hele. Jeg slikkede hende og brugte et par fingre oppe i hende, og fik hende så til at komme. Manden spillede sin pik færdig og sprøjtede ud over sin tallerken. Jeg fik besked på at rydde af, rydde op i køkkenet og smutte igen. Jeg gjorde tingene færdig, fik gjort køkkenet pænt igen, tog mit tøj på og forlod villaen.

 

Oplevelse som betjener: Jeg havde fået kontakt med en moden kvinde som klart tændte på ideen om at jeg skulle være hendes betjener og hun mente bestemt at hun kunne gøre brug af flere af mine tilbud fra hjemmesiden. Efter en del kommunikeren frem og tilbage, så fandt vi endelig en dag og mødes og få prøvet nogle af fantasierne af. Så en almindelig tirsdag formiddag mødte jeg op hos hende. Selvfølgelig præcis som aftalt, og jeg vidste ikke på forhånd hvad jeg skulle bruges til, så glædede mig meget til at se hvad der skulle ske. Hun modtog mig i døren, en moden lidt buttet kvinde i starten af 50erne og som bestemt så ud til at være klar til formiddagens opgaver. Jeg blev budt indenfor, og fulgte med ind i stuen. Hun satte sig i en stol og beordrede mig så til at strippe for hende. Så jeg begyndte langsomt at tage tøjet af og stod til sidst foran hende nøgen, tændt og med en halvstiv pik. Så blev jeg taget med ind i soveværelset og fik besked på at hun gerne ville have en omgang massage, så hun smed tøjet og lagde sig på maven på sengen, hvorefter jeg gik i gang med hænderne og massage-olien. Fik givet ryg, skuldre, ben og balder en omgang massage, hvorefter hun så vendte sig rundt, og jeg kunne give forsiden en tur. Hun havde store bløde bryster som selvfølgelig også skulle masseres. Og sluttede så af med at give inderlårene en omgang. Havde på dette tidspunkt endnu ikke været i kontakt med hendes fisse men det skulle jeg så komme nu. Hun ville have en intim-barbering, så jeg blev sendt ud i køkken og badeværelse efter en balje vand, skraber og skum. Fik sæbet hendes fisse ind i skum og gik i gang. Skulle barbere glat omkring revnen og så lade en trekant være tilbage over fissen. Kørte skraberen frem og tilbage over huden og fik efterhånden fjernet det uønskede hår. Mærkede efter med fingrene og var tilfreds med glatheden. Hun fik skyllet sig ren for sæbe og så måtte jeg i gang med tungen. Begyndte at slikke hendes klitoris og lod et par fingre glide op i hendes fisse. Slikkede og fingerkneppede hende hurtigere og hurtigere mens hun stønnede mere og mere intenst. Til sidst kom hendes orgasme, og kunne nyde at se hendes krop give efter for orgasmen. Hun havde endnu ikke rigtig gjort noget ved mig, og fik et par enkelte sut på pikken som tak.

Handyman-delen var der også brug for og jeg blev sat i gang med at sætte hylder, billeder og spejle op på diverse vægge i huset. Selvfølgelig mens jeg var totalt nøgen og hun kunne gå og nyde synet af min krop og min pik. Ind i mellem havde hun lige en kort berøring af min pik eller balder, men ellers fik jeg skruet diverse skruer i væggen og sat de forskellige ting op. Efter endt arbejde var det tid til at lave en kop te til hende og en kop kaffe til mig selv. Så vi fik drukket kaffen og teen mens vi småsludrede lidt. Det var ved at være tid hvor besøget var slut, men hun mente vi lige kunne nå en hurtig omgang i soveværelset. Så jeg blev trukket ind, og hun begyndte at sutte mig af. Pikken reagerede hurtigt og var snart stor og stiv. Så blev jeg skubbet ned på ryggen på sengen og hun sænkede sin fisse ned over pikken og begyndte at ride mig. Nød varmen omkring pikken og se hende ride min pik. Så tog jeg hende mens hun lå på ryggen og til sidst kunne jeg trænge op i hende bagfra. Kneppede hende i dybe stød og nød hendes stønnen, mens pikken gled ind og ud af hende. Da hun havde fået nok pik spillede jeg den af foran hende og sprøjtede min sperm ud over hendes mave og bryster. Dejligt at se spermen løbe ned ad hendes mave og bryster. Herefter var det slut, og jeg tog mit tøj på, og besøget var slut.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.