Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg satte mig på båden fra Århus kurs Sjælland. Det var i de dage hvor en båd var timer om at komme frem. Midt på dagen, fredag, endt arbejde og på vej hjem, men med målet om at sidde på færgen og tage notater. Derfor søgte jeg et stille sted i det store cafeteria. Langt nede i og med et ønske om fred fra de fleste andre rejsende. Jeg kom først og valgmulighederne store. Et ældre par satte sig et stykke fra mig. Jeg lignede vist heller ikke ham man lige sætter sig tæt på. Jeg skulede lidt, for kom der nogen for tæt kunne jeg med mit kropssprog holde pæn afstand. En kvinde nærmede sig. Hun fik lidt andre øjne, med ikke øjenkontakt. Hun slentrede langsomt ned mod mig. Jeg havde aldrig set hende tidligere. Hvorfor sker der så dette at hun bare nærmer sig mere og mere og så flyver det ud af mit frække jeg: Sæt dig bare her, så ved jeg hvem jeg deler bord med. Ret strengt, ikke. Men hun satte sig. Først ingen dialog, dernæst lidt løst om ingenting, så mere og mere og nu talte vi sammen. Ikke nogle væsentlige emner, men de ufarlige. Hvem er hvem her, hvad er agendaen og så videre. Hun var en dejlig kvinde. Måske ikke min type, men med selvtillid og lækker klædt. Fysisk som jeg kan lide kvinder. My type. Vi studerer hinanden. Jeg var lidt spændt for hun var ældre end jeg. Og hun da helt sikkert tænkt lidt over at der sidder en lidt yngre type med check på det hele. Typisk to singler der spiller spillet.

Kropssproget taler videre, ordene er anderledes mere forsigtigt valgt. Øjnene varme, ordene klogt valgt. Der er ikke kontakt på den måde, for det her er jo lidt for vildt. Men der syder stille af du er ok jeg er ok. Det er varmt. Også derfor er det jo lækkert at betragte en kvinde. Sommerdress viser en kvinde på en dejlig måde. Hendes krop kommer frem og alligevel afdækket. Brystet tegner sig tydeligt bag tekstilet, og da hun går et øjeblik ser jeg aftegning er bag, der taler til manden i mig. Hun er elegant. Lyst hår, lys hud, 5-8 år ældre end mine 24. Modne kvinder er lige mig. Jeg tænker også på Lene som var 25 år ældre end jeg. Fyrig og lækker krop. Hun gav mig masser af moden kvinde. Tæt på igen? Hun kommer tilbage og spiller lidt med kroppen, taler til mig. Jeg mærker varme de rigtige steder. Så gør det jo ikke så meget, at vi ikke kender hinanden.

SEX I DAG?

Vi kan ikke bare sidde der og alle lytter til os. Samtalen trænger ti len drejning. Jeg spørger hende om hun har lyst til at gå op på dækket. Det har hun. Vi pakker sammen, tager hver vores taske i hånden. Ser hinanden i øjnene. Nu går vi sammen, folk ser os, tænker der er scoret, vi er lidt flove men alligevel temmelig ligeglade. Vi vil være lidt for os selv. Kroppen taler med lidt usikkerhed da vi vandrer hen og ud i gangen. Vi går øverst op i det skønneste solskin. Flere mennesker, men de kender ikke vores relation. Vi går lidt rundt, er tæt på hinanden, ind i mellem strejfer blød hud blød hud, hinandens, dejligt, kontakt. Vi stiller os i solen, sætter tasken på jorden, Stemningen er som en stor dreng og pige, selvfølgelig er der lyst, det er dejlig kendt og usagt, spænding og alle signaler er at du er dejlig, jeg vil dig, hvad gør vi?

Vi står tæt og nu er snakken lidt ligegyldig. Vi taler bare. Lille pause, ser væk, ser i øjnene, et lille smil, kan jeg komme tættere på dig tænker vi begge. Vores kroppe læner sig langsomt ind mod hinanden, ord hører sig ikke til, mærker et åndedrag på min hud der ikke er mit eget, tungere vejrtrækning. Vi er nu nødt til at kysse eller kramme. Jeg vælger at kramme hende. Jeg vil mærke hendes krop op ad min fitte krop. Jeg er slank, stærk og meget varm at være tæt på. Et kys ville være forkert. Derfor skal jeg fornemme hende og hun skal mærke mig. Sikke et suk, hun falder helt ind til mig. Hendes bløde dejlige bryst tæt på mit. Vi er som en person tæt i hinanden. Jeg mærker hendes lår, venus, mave, bryst og kind, hun mærker samme, og en mand der rejser sig lidt. Vi får øjenkontakt og læberne mødes, tungen følger et lækkert varmt kys der bringer tanker væk fra det omkringliggende og lige ind i lystens hule. Der er ikke kærlighed, det er sex. Det oser af sex.

Færgen er i havn. Vil du køre med mig, du var jo med tog, ikke. Jeg bor i Fredensborg. Fint jeg kører og så ser vi hvad vi gør.

Hun sætter sig ved min side. Vi kører. Jeg overvejer om vi skal nyde naturen, og give kroppen frit spil i en skov. Bare finde et sted. Nej, der er ikke sådan. Vi siger ikke så meget nu. Der er tæt trafik fra Kalundborg og ind mod motorvejen.

Hendes hånd finder mit lår. Hun er en nussetype, lækkert. Jeg bekræfter hende i at det er dejligt. Hun er vist også til massage, for hun nusser ikke bar. Låret muskel, den gamle fodboldmuskel får sig en mild tur. Dejligt, siger jeg. Hun er ofte tæt på min pik, en pik der er våd halv rejst og en mand der ønsker at hun gør det hele lige nu. Jeg er klar, og hun er fræk. Sikke en kombination. Hun ved det. Hun spørger ikke, hun gør det bare. Gnider på mine pik udenpå mine jeans. Hun mærker min accept, og hun nyder den. En pik der rejser sig for en kvinde, tanken rejser den, ikke hurtige ryk eller hendes tunge, spyt og mund. Den er til hende og bekræfter hende. Hun kravler om bagi. Masserer min nakke, mit bryst, napper lidt de rigtige steder, får alt til at stritte hun kan nå min pik bagfra. Hun lyner op, tager den ud så stiv, bare så stiv. Jeg giver lyd fra mig, hun er klar og klar over at hun har mig. Jeg kan køre, jeg ved det for jeg har leget flere gange med mig selv på lange ture, og min x har flere gange taget sig munden fuld af pik og det der flyder, Det er så skønt. Når kvinden bare gør det, sætter manden i centrum i lang tid. Sådan som jeg ofte gør, i timer tager hånd tunge og pik til for flydende orgasmer i et langt flow. Skønt at gøre det skønt at få det.

Vi nærmer os København, jeg spørger ikke, men styrer mod nord. Hun kommer om på forsædet og lader sin hånd om at holde min pik varm. Jeg tager min hånd fra rettet, og nusser hendes dejlige lår, Jeg kan mærke hendes muskulatur under stoffet. Hun er senet, har en slank muskel derinde bag. Hun er lækker. Hun er varm, hun lader mig mærke på hendes vejrtrækning at hun er klar varm. Jeg må mærke hendes bryst. En skøn størrelse. Uanset hvilken fysik hun havde, og sådan har jeg det, så er hun sexet for mig. Jeg kan elske alle kvinder, bare de er lækre for mig. Hun er. Jeg mærker hendes bryst udenpå hendes tynde bluse. Hun er ikke mor, hun har lyst i vorterne, det mærkes, hun stritter og vil have mere bare ikke nu. Vi er tæt på hendes hjem. Jeg parkerer. Hun spørger om jeg vil have mad. Nej, siger jeg inde i hendes gang på vej ind i stuen. Hun synes på vej til at flytte fokus over på hvordan hun bor. Lidt stolt over hendes fin hjem og designermøbler. Jeg er ikke i humør til design, jeg er svimmel af lyst, Jeg vil have hende. Elske hende lige indtil jeg vil sprøjte min sæd op i hende. Nu. Vis mig dit soveværelse siger jeg. Ja. Her.

Forspillet har varet 4-5 timer, er det ikke nok, jeg tager al hendes tøj af, vil se den krop. Mærke hendes bløde hud. Tager mit eget tøj af. Vi står op foran hendes seng, der er lidt koldt og det bliver en kvinde jo ikke mindre køn af, jeg rører hende overalt, ind under dynen. Hende nederst. Nu er det mig der skal have lov at opdage en fremmed krop. Vender hende om på maven, og ligger mig ovenpå hende. Kysser hendes ryg med en tør let fugtig mund. Hun smager mig godt og det er vigtig detalje her. Jeg søger ned til hende baller. Jeg kan ikke stå for lækre baller. Kysser og kan dufter hvor jeg har hende. Ingen tvivl om duften, klar kvinde. Jeg kysser hendes røv. Bare tanken at skrive det giver mig heftig reaktion. Hun stønner, hun beder mig gå videre. Jeg kysser hendes lår bagpå. Hun smager skønt, hun spreder benene. Hun har hår, det var i de dage…. Dejligt dengang ok nu. Jeg slikker hende lange revne, hun skyder røven op mod min mund, hun får tak og mærker min nu våde tunge i alle huller. Jeg elsker at slikke røv, og fisse er så pragtfuldt. Derfor gør jeg det lige så længe jeg kan få lov. Kommer kvinden tidligt så kommer hun flere gange genen mange. Jeg er der. Jeg når ikke at slikke mere, min pik er som en jernstang. Hård, ikke det længste og liderligheden gør mig tyk og fylder godt ud. Jeg kravler op over hende og masserer benene med en liderlig pik. Langsomt og op mod en varm våd velduftende grotte der vil fyldes. Jeg mærker hendes på kilde en let øm spids på min pik, lidt ømhed stimulerer jo, og jeg leger lidt fremad. Hun skyder røv, sikke et syn. Hovedet ned i puden, tillid til en mand, hendes arme er oppe og tager fat i lagenet. Giv mig din pik, kræver hun. Ja, du får den, siger jeg højt til hende. Jeg skubber langsom på, men det vil hun ikke, hun hugger hårdt tilbage så jeg styrer direkte ind og rammer hende langs siderne og helt op hvor hun giver efter, med det dejlige arrhhh. Det gjorde ikke ondt men jeg ramte hårdt på bagvæggen i hende. Hun vil rides, kan ikke vente kan ikke være blid mere. Jeg trækker mig hårdt ud og ind, og varierer tempo, oppe, nede, undersøger hvor hun reagerer. Over det hele. Skønt jeg trækker mig ud og boller hende mellem benene. Langsom hun tager ved mit lem og masserer klitoris. Hun er helt og aldeles i en virkelig drøm Vores forspil er ikke en lang spænding der skal ud. Helt ud. Jeg rider og ridder hende længe. Vender hende om, tager hende op, så hun kan sidder ovenpå mig. Der får jeg rigtig syn for de dejligste bryster. Når hun sidder der og jeg får brysterne ned i ansigtet stiger mig liderlighed eksplosivt. Selv det mindste bryst og det største er så kraftfuldt på den måde. Hun masserer pikken med sit indre. Det er håndværk, der er kunst. Det er rå sex. De pæne ord skal afløses af knep mig, tag mig, skyd din sperm op i min fisse. Hun er vild bare så vild. OG jeg er liderlig., Tænker på mig selv, men har svært ved ikke at holde ud længe for at nyde sjældenheden i lange drag. Hun kommer, hun stønner det ud i et langt suk. Årrrrhhhhh. SÅ skøøønt. Siger hun. Jeg vil mere. Hun siger fortsæt, jeg vil ikke have pause. Jeg tager hende i husmanden, fordi den kontakt mand og kviden har der er fabelagtig. Hun kommer igen. Overrasket over det. Jeg vil komme inde i hende. Hun skal mærke de kraftige ryk i pikken. Tag mig bagi, siger jeg krævende. Hun gør det. Jeg vil komme inden i dig siger, ja – det skal du bekræfter hun. Jeg sætter mig på sengen og tager hende ind over mig bryst mod bryst. Jeg trækker hende bagud, så hun bøjer min pik nedad. Jeg er stærk så jeg løfter hende og hun holder om min hals med en arm, den anden søger mini brystvorter. Jeg trækker hende frem og tilbage. Det er min kraft der styrer, hun lukker øjnene og følger, sveden hjælper friktionen reduceres og hun glider frem og tilbage. Jeg kan længe her. Jeg sætter tempoet ned, vil nyde der lange ryk langsomt, fornemme svimmelheden komme til mit hoved. Hvor er jeg, hvem er jeg, ser hendes vidunderlige krop, hendes bryster sveder, hun dufter mere, og skønt, duften at sex stiger mig til hovedet. Synes at skamlæber der spiles ud, en slibrig dejlig stiv pik – min, glider ud af den skønneste fisse der masserer mig, langsomt, langsomt, langsomt. Varmen hamrer mod min pande indefra. Jeg er tør i halsen. Kys mig, hun æder min mund, hulker, og stønner og jeg det samme. Jeg er på vej. Jeg mærker kraftige ryk i mind dejlige pik. Pik. Mere pik. Fisse, fisse og hun skriger, igen, igen – jeg kommer. Lyder af hendes orgasme kalder endeligt på mig. Jeg kaster min sperm ud gennem mit rør, jeg udvides til det maximale, det rykker helt vildt i mit jern, og mærker varmen i underliv, min røv trækker sig sammen, bryst hoved og pik rykker. Jeg råber til hende og jeg mærker hendes glæde ved at hun giver mig så stor fryd. Fantastisk.

Vi synker sammen i hinandens arme, vågne men trætte og mærker energien forsvinde ud af to trætte kroppe. Lækker skøn sex med to dejlige mennesker er ovre. Og det blev slet ikke til mere den dag, eller flere….. – men historien er fortalt som husket og stort set helt sandt. I hvert fald elsker jeg en kvinde som skrevet.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.