Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg går hen til Maria. Kysser hende blidt. Mine læber glider om på hendes hals. Jeg kan mærke hun nyder det. Jeg lægger min arme rundt om hende og trykker hende ind til mig. Så glider armene ned til hende ende og kærtegner roligt hendes baller. Maria ser ind i mine øjne og jeg kan læse i dem, at det føles godt. Mine hænder glider op og ind under hendes bluse og op til hendes bryster. O hvilken fryd jeg kan mærke, at hun ikke har BH på. Mine fingre glider rundt om brystvorterne og jeg kan mærke de bliver stive. Så strækker Maria armene op og jeg trækker hendes bluse op og ser for første gang hendes dejlige blottede bryster. Min mund søger vorterne og for første gang undslipper et suk Maria, mens mine hænder kærtegner hendes yppige rundinger.

Så glider hænderne ned og åbner hendes nederdel. Maria træder ud af den og står med kun silketrusser på. Jeg får lov til også at trække dem af og ser for første gang hendes dejlige mis. Jeg knæler ned og sætter min tunge til og hun spreder forventningsfuldt benene lidt, så jeg kan komme til. Og jeg slikker og slikker og suger hendes safter ind i mig, mens hun sukker sagte: uhm, åhh - det er dejligt.

SEX I DAG?

Så skubber hun mig væk og åbner mine bukser og trækker min pik frem, der er godt stiv af min ophidselse.

Og hun fører sine dejlige bløde læber ned over min pik og sutter langsom frem og tilbage. Åhh, det sender elektriske strømme igennem mig. Stop siger jeg, stop eller jeg kommer alt for tidligt, jeg må elske dig rigtigt.

Ja sir du kom og du lægger dig ned og trækker mig ned over dig. Og hendes hånd griber om min pik og fører den ind i hendes bløde varme kusse.

Oh, hvor saligt, hun er varm, våd og villig. Vi sukker begge vellystigt, idet hendes kusse favner min pik. En stund ligger vi og nyder bare følelsen og kysser og nusser lidt. Så smiler Maria drillende og i samme øjeblik mærker jeg hendes kusse give min pik et knus. Så skønt. Som gengæld vipper jeg med pikken og modtager et tilfreds suk til gengæld. "Så elsk mig rigtigt", hvisker Maria og støder sine hofter ned mod min pik, idet jeg støder opad. Åh, det sender salig elektricitet igennem os begge. Snart finder vi begge rytmen og mens ophidselsen stiger og stiger, sukker Maria: Åh, Åh, åhhhhh. Men pludselig stander hun og siger: Det er skøn, men jeg vil sidde oven på dig, det elsker jeg. Og hun rejser sig og sænke sig ned over mig. Min pik glider uden videre dybt op i hende til jeg kan mærke hendes livmoder. Så begynder denne vilde og vidunderlige kvinde at ride mig hurtigere og hurtigere. Og jeg - jeg nyder bare kussen der danser på min pik og synet af hendes skønne gyngende og dansende bryster. Jeg må bare række armene op og kæle for dem. Og jeg griber om først den ene og så den anden vorte med den ene hånd og nulrer dem til stivhed, løfter overkroppen lidt og fører så brystvorterne ned til munden og suger dem ind.

Samtidig fører jeg den anden hånd op til hendes fisse og finder hendes lille knop og kæler blidt for den mens Maria farer op og ned over min pik. Og pludselig stønner Maria: Åh Henrik, Henrik - jeg kommer. Og hun krummer sig sammen og falder ned over mig, mens hun skælver.

Først lidt efter falder hun til ro og løfter hovedet og kysser mig. Hvor var det dejligt siger hun, men vi er slet ikke færdige. Nej, siger jeg, dig bliver man vist ikke hurtigt færdig med. Men nu kunne jeg godt tænke mig at tage dig bagfra. Det elsker jeg. Maria smiler og rejser sig på alle 4 og vender sig væk fra mig og jeg nyder synet af hendes dejlige, åbne, lyserøde kusse. Så ophidsende er synet, at min hånd næste ryster, da jeg fører min pik ind i hendes elskovsgrotte. Oh, hvor skønt at komme helt i bund og mærke hendes livmoder. Jeg stønner og Maria sukker også. Så griber jeg om hendes hofter og begynder stille og roligt at køre ud og ind i hendes kusse. Hvor er hun dejligt våd og når jeg er i bund strammer hun kussen om min pik. Åh, siger jeg, du elsker dejligt, så dejligt. Snart stønner vi begge om kap og nu kan jeg ikke styre mig mere. Jeg bliver en stor pik og Maria en stor kusse og begge har vi kun en tanke i hovedet - at nå frem til forløsningen. Pludselig skriger Maria Åh og falder frem med forkroppen og jeg mærker hendes kusse trække sig sammen om min pik og sætter et sidste voldsomt stød ind dybt op i hende - OG KOMMER. Jeg kommer råber jeg, Maria jeg kommer i dig.

Og så synker vi begge sammen i salig fryd.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.