Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er en almindelig tirsdag aften. Jeg er lige kommet ind på hotellet igen, efter en lang dag med møder. Jeg hilser på Portieren der står bag skranken som Han altid gør efter kl. 19. Spørger om Han stadig er frisk? ’Klart’ svarer han..

Jeg går op på værelset og ser rengøringsdamen har gjort lidt ekstra ud af det. Så hjalp det alligevel at ligge den 50’er til hende. Jeg tager mig et langt bad og en spiller da jeg ved at jeg får brug for udholdenhed senere.

SEX I DAG?

Jeg er ren varm og nybarberet og kun iklædt en morgenkåbe da det banker på døren. Jeg åbner og det er dig der står på den anden side. ’Kom endelig ind’ siger jeg

Jeg lukker døren bag dig og vender mig om og ser dig ligge din taske fra dig. Da du bukker dig ned kan jeg skimte underkanten af dine baller under frakken. Det rykker straks i pikken. Husker kun alt for godt hvor dejlig en røv du har. Jeg går hen til dig og giver dig et kram og kysser dig. Dit åndedræt afslører dig på lang afstand. Du er også liderlig! Jeg åbner din frakke og ser at du er nøgen indenunder. Jeg nyder synet af din dejlige krop. Jeg lader mine hænder rører dig og du gisper. Din hud er helt kold og jeg kan mærke at den sitre under min berøring. Du åbner min morgenkåbe og lader også dine hænder gå på opdagelse. Jeg tager frakken helt af dig så du kun har lange sorte støvler på.

Jeg ligger mine hænder under dine faste baller og løfter dig op så du sidder overskrævs på mig og mine fingerspidser kan lige præcis nå dit varme våde skridt.

Jeg sætter på dig bordet og bukker mig ned og slikker dine meget meget stive brystvorter og lader en hånd glide op ad dit lår, helt op til hvor varmen spreder sig. Du gisper højlydt. Jeg aer dine helt glatte mørke skamlæber dog uden at komme for tæt på. Jeg lader blikket gide ned af dig og nyder virkelig synet. Jeg kan se din meget spændte klit stikke lidt frem mellem dine skamlæber, men den og din stramme åbning må vente lidt endnu. Jeg vil pirre dig meget mere endnu, selvom jeg har mere end svært ved at styre mig.

Jeg kan mærke at du er meget våd, du er helt fugtig på mellemkødet. Jeg lader også mine fingre røre drillende ved dit numsehul. Jeg kysser dig igen på munden, ned af halsen, på brysterne, maven, og nu meget meget forsigtigt lader jeg tungen glide op langs reven. Jeg kan smage dine safter. Jeg skiller dine skamlæber en smule og puster lidt på klitten. Du sidder uroligt på bordet.

Jeg tager dine hænder og fører dem op til dine bryster og lader dig tage dig selv på brysterne. Jeg lader nu min tunge komme lidt tættere på din klit - slikker den drillende.

Det er noget du syntes om. Til at starte med kan jeg mærke at det du syntes det er lidt mærkeligt at du skal røre dig selv. Men efterhånden gramser du voldsomt på dine bryster.

Jeg slikker dig i åbningen og kan nu virkelig mærke at det er noget der tænder dig. Du sukker dybt og du rykker dig voldsomt rundt på bordet.

Jeg kan mærke at du nærmer dig orgasme og stopper mit forehavende. Rejser dig op og sætter dig på stolen og sætter mig selv på bordet så min stive pik står stolt ud for din mund og venter. Du kan ikke stå fristelsen og tager blidt om den med din ene hånd og lader din tunge lege lidt med det lilla hoved. Du lader din tunge glide op og ned af skaftet. Uden varsel tager du mig så langt ind i munden som muligt at begynder dit trylleri. Det er fantastisk, og det tager mig lidt tid at finde fatningen igen.

Mens du sutter mig finder jeg et sort silketørklæde frem. Det binder jeg for dine øjne mens jeg nyder dit sutteri i fulde drag. Det er virkelig dejligt. Varmt blødt blidt og hårdt på en gang.

Jeg kan mærke at jeg snart ikke kan holde meget længere og siger det til dig. Men du sætter bare farten op og suger dig hårdt fast om min dunkende pik.

Jeg kommer og kommer og kommer det vil slet ingen ende tage og jeg lukker øjnene og ser stjerner sol og måner

Da jeg åbner øjnene igen sutter du stadig på min pik. Hvor klatten er henne aner jeg ikke men kan mærke at jeg er ved at være klar igen. Jeg tager dig op fra stolen og kysser dig. Ligger dig over på sengen stadig med bind for øjnene. Her finder jeg en lille dåse frem med noget hemmeligt i. Jeg smører en lille smule på din klit og du gisper voldsomt. Jeg ligger mig op på dig og lader pikken glide langsomt frem og tilbage ved din stramme og meget våde mis.

Forsigtigt lader jeg mig trænge op i dig og nærmest elsker med dig. Blidt varmt og blødt.

Langsomt sætter jeg farten op og bliver mere krævende. Du giver små klynke lyde fra dig og jeg ved at det er sådan det lyder når du syntes det er dejligt. Jeg stopper. Jeg sætter mig på knæ og nyder igen synet af dig. Du er så smuk som du ligger der. Jeg aer dit inderlår med den ene hånd mens den anden drillende leger med din spændte klit. Jeg fugter et par fingre i dine safter og fingerknepper dig lidt. Så vender jeg dig om på alle 4. Igen putter jeg et par fingre op i dig. For et stykke tid siden har jeg læst noget om hvordan man finder det berømte g-punkt, og det skal så prøves på dig. Efter lidt tid lykkes det mig at finde frem til det hemmelige sted. Jeg gnider det bedste jeg har lært. Du vrider dig voldsomt og stønner højt. Klask! Et smæk på den ene balle. ’Lig stille’ siger jeg og prøver at lyde dominerende. Jeg er ret sikker på jeg har fundet det rigtige sted fordi du hiver efter vejret og kan slet ikke ligge stille. Jeg bliver nødt til at give dig flere smæk på dine dejlige runde baller. Igen stopper jeg lige inden du kommer. Den skal trækkes så langt ud som muligt. Lader pikken liste sig op mellem dine baller og pirrer dit numsehul. Tilbage mellem dine hævede skamlæber for at hente mere 'smørelse' og tilbage til numsen. Jeg glider op i missen endnu engang og tager dig med faste ½ hårde stød og kan fornemme at det er noget du syntes om. Jeg siger til dig at du selv skal lege med din numse. Det er pisse frækt at se på at du leger med dig selv analt mens jeg tager dig bagfra. Jeg giver dig et par klask på hver af ballerne og fortæller dig hvor fræk en lille tøs jeg syntes du er og hvor liderlig du gør mig. Igen er du ved at komme og jeg stopper legen. Jeg vil stadig ikke have at du skal komme, selvom du tigger mig om lov. Jeg ligger mig ned på ryggen og trækker dig hen over mig så du kommer til at sidde omvendt ridende på mig. Jeg læner dig fremad så jeg kan lege med din numse mens du rider mig. Der er ved at være god plads pga. din ophidselse og vores fælles leg. Jeg trækker mig ud af din varme fisse og holder pikken prøvende mod dit stramme hul. Langsomt presser du imod og lige så langsomt trænger jeg op bag i dig. Jeg trækker dig tilbage så din ryg er mod min mave og dine ben er bøjet godt op så der er frit udsyn til dit dejlige skød. Jeg nyder synet i spejlet. Jeg holder godt fast i dine ben så du ikke kan komme fri.

Du giver at lille hvin fra dig nu. Dels af nydelse dels af overraskelse.

Du forsøger at få dine arme fri så du kan tage bindet fra dine øjne, men jeg holder dine arme og siger til dig at der ikke sker noget. At det er del af en overraskelse til dig og du bare skal stole på mig, slappe af og nyde det alt det du kan.

Uden du har opdaget det er der kommet en fyr mere ind på værelset. Han har sat sig mellem mine ben og har verdens bedste udsyn til dit dejlige våde skridt. Han bukker sig ned og slikker dig på klitten mens jeg stadig er oppe i det andet stramme hul. Jeg kan så småt mærke at du er ved at overgive dig til liderligheden igen. Det var grunden til jeg ikke ville lade dig komme før. Du skulle være så liderlig som muligt så denne overraskelse ville falde naturligt ind.

Han sætter sig op ved siden af os og holder sin ret lange pik over til dit ansigt. Jeg ved ikke om du kan fornemme den, se den, eller hvad du kan, men du drejer hovedet og tager den i munden. Selvom du ikke er sart kan jeg se at du har lidt svært ved at have den i munden, men du vil! Du er helt oppe og flyve nu. Min pik er stadig oppe i din stramme varme røv og Hans hånd leger intenst med din fisse. Jeg kan mærke at det begynder at stramme om min pik i små trækninger og gætter på at du er ved at komme. Jeg lader mine hænder finde dine bryster og krammer dem med et fast greb som jeg ved du elsker. Tager fat i vorterne og klemmer dem lidt hårdere end jeg ellers ville gøre mens jeg hvisker de frækkeste sætninger i dit øre. Han gnider dig hurtigt og fast på klitten. Nu kan du ikke holde den længere. Du kommer med en voldsom kraft og selvom Hans pik stadig er i din mund kan dine meget høje støn, suk og klynk høres langt væk. Alle fibre i din krop spændes og hele din krop ryster. Det er den voldsomste orgasme jeg har været med til at give en pige. Fedt at det skulle være dig. Han trækker sig tilbage. Jeg trækker mig også ud.

Nu ligger du der på ryggen og din krop skælver stadig en smule. Jeg går ud på toilettet for at vaske pikken lidt. Gennem den åbne dør kan jeg se at Han kravler ned mellem dine lår. Igen bukker Han sig ned og lader tungen lege med din mis. Jeg tænker at Han må have det ligesom jeg. En dejlig varm ren våd fisse kan man bare ikke lade være med at slikke lidt på. Det kolde vand fra hanen gør mig godt. Det får lige det værste tryk til at forsvinde. Nu kravler Han op sætter på knæ. Han trækker din røv til sig og lader dine ben stritte lige i vejret. Jeg kan se Han prøvende presser sin store pik mod din våde fisse. Langsomt glider Han ind i varmen. Du giver dig lidt. Den er ret stor. Men Han er forsigtig og lader dig vænne sig til størrelsen inden han går i gang med at kneppe dig. Det er sgu liderligt at se på. Jeg for tørret banditten af og kommer ind til jer igen. Jeg tager en isterning ud af minibaren. Sætter mig ved siden af jer og lader isterningen glide rundt på din varme krop. Rundt om brysterne, rundt om navlen, rundt om de stive brystvorter. Du stønner dybt og tungt. Rusen fra din første orgasme har endnu ikke lagt sig og du er allerede på vej mod en ny. Hans store stive pik pumper ind og ud af dig i en fast rytme og han lader den glide helt i bund og helt ud til kanten hver gang.

Jeg fører nu isterningen ned til din klit og bukker mig ned og tager dit ene bryst i munden. Der går kun få øjeblikke før end du gennemrystes af den næste orgasme.

Han trækker sig ud og vender dig om på alle 4. Jeg sætter mig på hovedgæret så pikken er i den rigtige højde ud for din mund. Han lader nu pikken glide op i dig bagfra og skubber dig frem så du automatisk for min pik i munden. Han ligger ud med at tage dig i nogle små hurtige bevægelser som forplanter sig på min pik. Det er vildt frækt at se på. Jeg læner mig frem og klasker dig igen på balderne. Små klynk fra dig fortæller mig at de gerne må være hårdere. Jeg tager resten af isterningen og fører den ned mellem dine balder. Det må være koldt fordi du nærmest suger mig ind til roden. Jeg holder isterningen mod dit numsehul blot for at pirre dig. Du presser dig hurtigt bagud og inden jeg ved af det er den smuttet ind i varmen og så tager fanden ved dig. Du sutter og knepper som en gal. Helt ude af kontrol, vild af liderlighed! Du stønner ja næsten brøler. Jeg kan se at der ikke er lang tid til Han kommer. Og jeg har det på samme måde. Vi giver dig begge alt det vi kan. Klemmer dine bryster, gnider din klit, klasker dig på balderne. Så sker det. Du kommer så voldsomt at vi begge ryger ud. Du vælter om på ryggen og din orgasme vil ingen ende tage. Vi hopper hurtigt på hver sin side af dig. Han sætter en hånd lige over dit venusbjerg og jeg begynder at fingerkneppe dig for at forlænge din nydelse. Med den frie hånd spiller vi pik som gale for at sprøjte på dine bryster.

I det vores varme sperm rammer dig sker det uventede. Du kommer igen men denne gang i den våde orgasme og du sender små stråler af dine dejlige safter ud på lagnet.

Du ligger på sengen rystende og siger små klynke lyde som en kælen kat der bliver nusset og opdager slet ikke at Han i al stilhed tager sit tøj på igen og forsvinder lige så pludseligt som Han var kommet.

Jeg henter en vaskeklud og tørrer sig ren efter vores hæmningsløse spermeri. Jeg ligger et tæppe om dig og putter mig ind til dig. Tager bindet fra dine øjne. Dit blik er stadig meget sløret og der går af og til små rystelser gennem din trætte krop.

Hvem var det spørger du? Jeg svarer at det er min hemmelighed. Hmm.. siger du. Vi falder begge i søvn med et sagligt smil på læben. Et par timer senere vågner vi og vi syntes da godt nok at vi trænger til at bad.

Under bruseren vasker vi hinanden og kærtegner hinandens kroppe som for at takke for en dejlig oplevelse. Du bukker dig ned og giver min pik et lille kys og siger tak for turen.

Da vi er kommet i tøjet finder jeg noget frem til dig. Det er en brændbar cd. Du undre dig over hvad det må kan være. Så viser jeg dig at jeg har placeret et lille digitalt videokamera så den har kunnet følge med i det hele.

Så kan du se hvad vi har lavet lige så tit du vil siger jeg og kysser dig en sidste gang inden du går.

På vej ud undre du dig over hvem den ekstra fyr mon var, og over hvorfor Portieren mon smiler så utrolig venligt til dig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.