Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er så liderlig, skynd dig! viskede jeg hæst. Ja ja for satan, tag det nu roligt, vi står midt i en skolegård hviskede han spidst tilbage. Men selvom han lød sur kunne jeg stadig se bulen i hans bukser blive større og større som vejen gik rundt om bygningen. Jeg fatter ikke at jeg går med til det her , mumlede han, det er tåbeligt, vi bliver fanget og smidt ud, og så er hele min tiende klasse ødelagt . Jeg var ligeglad, adrenalinen var allerede så småt begyndt at pumpe i mine årer. Jeg var så skide liderlig!

Tag det roligt vi går jo om bag hækken, og frikvarteret varer en halv time, vi kan sagtens nå det, vi SKAL nå det, ellers flipper jeg ud! Åh gud, jeg var så liderlig, min fisse var allerede gennemblødt våd. Jeg havde egentlig ikke behøvet den offentlige sex, kun tanken om det, men lige i dag var det simpelt hen ikke nok.

SEX I DAG?

Vi kom om på den anden side af bygningen med klasselokaler og pressede os ind bag hækken. Jeg fik bukserne op med et snuptag og kiggede op på ham imens han fumlede med bæltet. Jeg vidste at han var skide nervøs, men den slags ting tænker man sku ikke på når man er så liderlig som jeg var. Jeg blev ved med at køre mine fingre op og ned uden på min g-streng. Jeg var så våd at det tydeligt kunne mærkes udenpå mit tøj. Da han endelig havde fået bukserne ned var jeg allerede selv godt i gang, og da han endelig trak sine boxershorts ned gik min hjerne i stå. Åh hans store, guddommelige pik. Den kunne knap nok være i min mund når det var tid til blowjob. Jeg vendte hovedet for at kigge lidt på beliggenheden, og trådte så tilbage mod væggen. Jeg strakte armene over hovedet og satte et frækt smil op. Han gik hurtigt hen mod mig og trak mig op så jeg lå op langs væggen, uden at røre jorden. Jeg var jo ikke ligeså høj som ham, så han måtte løfte mig for at det skulle blive nemmere at komme ind. Jeg borede min tunge ind i hans mund, og han sin pik op i min fisse. Det var som om den var lavet af smør, ligeså fedtet og ligeså let at få en pik igennem. Åh , fik jeg lige fremstammet, inden han begyndte at kærer sin pik ind og ud af min fisse i så jævn takt som et ur. Jeg elskede følelsen af at være klemt inde af to arme og en stiv pik. Ligesom at være låst fast i paradis. Hans rytmiske bevægelser fik snart selskab af min stønnen. Hver eneste gang hans pik gik ud af mig var som at få stød. Jeg lagde hænderne om nakken på ham og bøjede hovedet lidt bagud. Mere, mere for satan! hvinede jeg, jeg elsker det, mere! Pludselig kunne jeg mærke at hans pik begyndte at dirre. Jeg kiggede på ham med liderlige øjne og halvt åben mund, som om jeg havde ventet på det hele mit liv. Han pressede sin pik så dybt ind i mig som det var ham muligt, og pludselig skød han af. Jeg borede neglene i hans skuldre, lukkede øjnene og skreg af nydelse. Det var måske ikke så smart at råbe og skrige, og han lukkede hurtigt munden på mig ved at tungekysse mig som om det var meningen at min tunge skulle have bank eller sådan noget. SÅ hårdt! Og dejligt.

Men knap havde han lukket munden på mig, og mit nu stumme skrig forstummet, før næste sprøjt kom. Jeg kunne ikke sige noget så da den varme sæd ramte mig, udstødte jeg et dybt, dybt nydelsesfuldt suk. Ikke en, to men tre gange mere måtte jeg bide skrigene i mig og stønne min orgasme ud. To gange måtte jeg bore mine negle i hans skuldre.

Jeg kunne stadig mærke den varme sæd inden i mig.

Men pludselig blev mine ører gennemhvinet af en klokke. Pis og Lort! Skreg han. Hans pik smuttede ud af mig som om den aldrig havde været derinde, og jeg trak tøjet på igen. Jeg stak hurtigt min hånd i min jakkelomme og slugte to p-piller. Man skulle jo nødig komme galt af sted.

Da vi havde ordnet det hele løb vi så hurtigt vi kunne omkring bygningen og ind af hoveddøren. Godt nok var ikke engang halvdelen af skolens befolkning inde endnu, men vi var fuldstændig oppe at køre. Adrenalinen pumpede i blodet på os begge.

Jeg nåede ind på min plads før jeg mærkede hvad der var ved at ske. Han stod stille i døren i to sekunder før han svansede over til sine drenge. Han måtte jo spille helt uskyldig. Mit åndedræt var hæst af både mine støn, skrig og løben til sidst.

Men imens drengene var på vej op på deres pladser blev jeg pludselig opmærksom på den varme fornemmelse i mit stadig våde underlig. Jeg blegnede. Han var midt i et grin over en eller anden joke da jeg afbrød. Casper! sagde jeg desperat. Han kiggede på mig og hans smil forduftede. Hvad er der galt? Og hvorfor sidder du på kanten af din stol? Jeg blev ved at kigge desperat på ham. Casper det løber ud, hviskede jeg højt . Han kiggede forfærdet på mig. Fuck! sagde han, og tog sig til sit hoved. Så sukkede han og bøjede sig ned til mig. Det var DIN idé, og så må det sku også være dit problem, jeg har ingen idé om hvad jeg skal gøre! Årh for fanden , hviskede jeg tilbage, det er sku da din sæd!

Han kiggede på mig i nogle sekunder. Jeg kunne mærke sæden løbe ud i min g-streng. Skynd dig for helvede man kan snart se det!!

Så gå hjem! Sig du har ondt i maven eller sådan noget, det er altid en god grund når man er pige, bare... ET eller anden! Hviskede han, en smule desperat allerede. Jeg vendte mig hurtigt og så læreren træde ind af døren. Jeg rejste mig hurtigt op og krydsede benene en smule. Lone, må jeg ikke nok gå hjem jeg har så ondt i maven? spurgte jeg med min mest lidelsesfulde stemme. Hun kiggede lidt på mig og sagde så medfølende, jo selvfølgelig, Casper følg hende lige hjem gider du? Du kan bare blive, vi skal ikke lave noget vildt spændende i dag . Casper tog hurtigt min taske over skulderen og trak mig op så han kunne bærer mig, en arm under min ryk og en under knæene.

 

Da vi endelig var kommet hjem røg bukserne til vask, og jeg i bad.

Da jeg lige havde vasket shampooen ud af mit hår kunne jeg høre døren blive åbnet, og tøj falde på gulvet. Jeg smilede skævt. Kommer du for at give mig selskab? spurgte jeg ud i rummet. Ja selvfølgelig . Casper dukkede op og trak forhænget til side. Han kyssede mig, først på munden og derefter ned over halsen og ned over mine bryster. Han kørte tungen ned over min brystvorte og bed i den. Jeg udstødte et lille hvin og pressede hans hoved nedad. Da han lå helt nede på knæ placerede jeg et ben på hver sin side af ham, og bøjede lidt ned i knæene. Han stak sin tunge ud af munden og kørte hele vejen fra anus til klitoris i ét langt slik.

Åååååååååh, meeeere!!!!!! Skreg jeg. Jeg var ikke blevet slikket i flere uger.

Jeg ved virkelig ikke hvad han gjorde, men det føltes helt vidunderligt. Jeg blev ved at holde hans hoved nede imellem mine ben, og stønne højlydt, godt at vi havde fået egen lejlighed.

Jeg rodede rundt i hans halvlange sorte hår for at finde noget at lave når stønnene ikke overmandede mig. Mm, du smager fantastisk , sagde Casper pludselig, og vendte sit hoved op imod mig. Jeg kikkede på ham, og blev så pokkers tændt af at se hans hoved være fyldt med mine safter.

Jeg satte mig på hug og begyndte at slikke hans ansigt rent, og forstod godt hvad ham mente med at jeg smagte fantastisk, det gjorde jeg faktisk. Han sukkede dybt og længe og satte sig op af flisevæggen.

Da jeg var færdig med ansigtet, kyssede jeg ham længe og lidenskabeligt....

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.