Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en pige fra min klasse, jeg havde tit lagt mærke til hende. Hun er ret køn, men jeg gider ikke komme sammen med hende. Hun har nogle flotte runde bryster, som man ikke kan undgå at lægge mærke til, når hun kommer i sine nedringede bluser. Og hendes røv er bare det bedste.

Jeg ville naturligvis gerne kneppe hende, men det var kun hendes krop der tiltalte mig.

 

Det skete en dag i et frikvarter. Hun stod lidt fra mig, og jeg kunne ikke lade være med at kigge lidt på hende. Så pludselig trak hun lige så diskret ned i blusen, og på det ene bryst stod der: "Kom med!!"

Der var åbenbart ikke andre, der så det. Jeg fulgte hende spændt, hun gik nedad en gang, den var helt tom. Det var ned mod de yngre klasser, skole fritids ordningen havde lukket. Hun listede derind, og over til det lille puderum.

 

Da jeg trådte ind lidt efter hende, havde hun allerede taget blusen af. Min pik begyndte at stivne, det var perfekt. Hun gik hen, og begyndte at kysse mig. Hun tog hænderne op under min trøje, og begyndte at trække den op over mit hoved.

 

Mine hænder gled ned mod hendes røv, de kørte lidt uden på nederdelen, men snart gled de også ned i den. Nederdelen var hurtigt fjernet, og mine fingre kørte stille frem og tilbage mellem hendes skamlæber. Hun stønnede lidt, og min pik den dunkede kraftigt.

 

Jeg lagde hende ned på ryggen og slikkede hendes glatte fisse. Jeg suttede på hendes klitoris, og lod tungen køre op ned mellem hendes skamlæber.

Nu begyndte hun virkelig at stønne.

 

"Lad mig smage din pik, og føle den i mig!" stønnede hun begærligt. Hun trak mig op til sig, og begyndte at knappe mine bukser op. Med det samme tog hun min pik munden, og suttede vildt. Der skulle næsten ikke noget til, det var snart på vej. Jeg fik hende om på alle fire og begyndte at kneppe hende, og lige da hun begyndte at stønne kom det. Det trak i hele min krop, jog var lige ved at brøle.

 

Bagefter fortalte hun at, det også kun var min krop, hun var udefter. Vi mødes stadig tit, det bliver bare bedre og bedre for hver gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.