Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kører gennem Vejle på min vej op gennem Jylland for at nå færgen til Oslo. Tidligere den morgen havde du været ude at gå tur, og da du gik hjemad stoppede du ved svømmehallen for at tage en dukkert og et bad for at slappe lidt af og blive opfrisket, inden du gik resten af vejen hjem.

Mens du går hjem, passerer du min bil, da jeg holder for rødt i et lyskryds. Vi får øjenkontakt, mens du venter på at komme over vejen. Du smiler til mig, men jeg kan se mere end et smil. Jeg kan se i dine øjne, at du vil lege, du vil følge mig. Med et eneste blik er jeg i et øjeblik rent faktisk sikker på, at du er parat til hvad som helst.

SEX I DAG?

Jeg kører videre, da lyset skifter til grønt og hundrede meter længere nede ad vejen holder jeg ind til siden overfor Park Inn og venter. Jeg kaster et blik i sidespejlet for at se præcis, hvad jeg havde regnet med - du kommer gående i min retning på den anden side af vejen. Du når op på siden af bilen og stopper... Du læner dig op ad væggen til hotellets indgang og kigger hen på mig med det samme legesyge ansigtsudtryk. Jeg nikker mod hotellet, og du smiler bare... Vi forstår hinanden til fulde!

Jeg kører ind på parkeringspladsen, springer ud af bilen og styrer mod hotel-indgangen uden at så meget som se på dig. Da jeg åbner døren og går hen til receptionen, vender jeg mig om og ser dig - stadigt smilende - mens dine øjne følger mig ind.

Du venter et par minutter - undrer dig over, hvad fanden du egentlig har gang i. For ti minutter siden var du på vej hjem og tænkte på, hvad du nu skulle lave resten af eftermiddagen, og nu står du her på parkeringspladsen til et hotel og overvejer at gå indenfor for at møde en vildt fremmed.

Stemmen i dit hoved sagde "Go". Du bevæger dig mod den dør som jeg gik ind ad nogle minutter tidligere. Det er en varm, solrig dag, og du er iført en sommerlet kjole og sandaler. Det snurrer i dit hoved og dit hjerte hamrer, da du åbner døren kun bærende på dine nøgler. Pludselig slår det dig, at du absolut ingen anelse har om, hvor du er på vej hen, og da du er på vej ind bliver du mødt af receptionisten, som sidder bag disken. I et øjeblik går du i panik - har ingen ide om hvad du skal sige. Hvordan skulle du kunne spørge om, hvilket værelse den mand checkede ind i?

Kvinden smiler og siger: "Ah, du må være Louise. Din far sagde, du nok ville være her om nogle minutter. Han har taget værelse 118 - bare tag elevatoren op til anden sal, drej til venstre og du vil finde det nede ad gangen på højre hånd." Du mumler et tak og skynder dig ind i elevatoren. Mens døren lukker tænker du over, om hun kunne se, hvordan du havde det - om du havde røbet dig.

Dit hjerte er ved at sprænges nu, og du giver et sæt, da det siger 'pling' og døren åbner. Du går ud og drejer til venstre, nærmest automatisk går du ned ad gangen... 114... 116... Her er det, 118. Døren står på klem og du skubber den åben - ivrig efter at komme ind, inden nogen ser dig. Med det samme du er inde, sætter du "Do not disturb"-skiltet på håndtaget og lukker døren - og så låser du den.

Du står bevægelsesløs, kan ikke finde ud af hvad du nu skal gøre. Rummet virker tomt, og du begynder at tro, du har begået en fejltagelse. Men du lægger mærke til, at badeværelsesdøren er lukket, og du kan høre vandet løbe. Lettet går du ind midt i rummet og kigger dig omkring. Der er intet at se bortset fra nogle nøgler der ligger på bordet ved sengen. Du smider dine ved siden af, og undrer dig over, hvad du nu skal foretage dig.

Du overvejer at tage tøjet af, men det virker ikke rigtigt. I stedet går du hen til vinduet og åbner det på vid gab - du læner dig ud og tager nogle store mundfulde frisk luft. Duften af forår er i luften, og solen varmer på dit ansigt. Der er mennesker på græsset nedenunder. Nogle snakker, nogle læser, nogle sover og andre kigger bare fjernt på trafikken.

Du læner dig ud med albuerne på karmen og dit ansigt i hænderne. I et øjeblik har du næsten glemt, hvor du er - så hører du låsen til badeværelsesdøren gå op og fodspor hen over gulvet.

Min hænder lægger sig blidt på din talje...

Du gisper og lukker øjnene. Din kjole føles silkeblød, og den glider let henover din hud, som mine fugtige hænder glider henover din krop. Du ved det ikke endnu, men jeg er nøgen. Jeg løfter det nederste af din kjole og samler det omkring din mave. Så knæler jeg bag dig og kysser bagsiden af dine lår - lader min tunge følge op og ned langs den bløde hud. Jeg rækker op og sætter mine tommelfingre i siderne på din g-streng og hiver. Jeg kører den ned ad dine ben, og da den når dine ankler løfter du hver fod på skift, så jeg kan fjerne den helt.

Du læner dig stadig ud ad vinduet, men dine fødder er nu vidt spredte, så dine ben danner et stort 'A'. Du er nu helt udstillet for mig, da jeg stadig knæler bag dig. Jeg kører min tunge op ad dine inderlår og begynder forsigtigt at køre med min tungespids over din udstillede kusse. Mine hænder kører og ned ad dine ben, mens jeg fortsætter med at slikke op og ned ad inderlåret og efterlader våde spor fra dine knæ til din kusse.

Jeg kan se små dråber af saft sive ud ad din fisse, jeg slikker dem ivrigt i mig. Jeg begynder at klemme og ælte dine balder, mens jeg kysser og slikker dig over det hele. Min tunge prikker nu lidt til din kusse mellem læberne og glider ind. Du står på tæer, skubber dig længere bagud mod mig, så jeg kan få lettere adgang til dit skød. Jeg trækker dine balder fra hinanden, så jeg kan slikke hele vejen fra din fisse til din røv og tilbage igen.

Det føles som om der er ild i din krop, og det begynder at kilde i din kusse. Der er en brændende fornemmelse indeni som indikerer, at du er ved at komme. Den vokser og vokser, indtil du til sidst bliver nødt til at gribe fat i vindueskarmen, fordi dine ben skælver. Du bider dig i armen for at skjule et skrig - min tunge rækker nu frem og slår smut på din hårde klit.

Dit forsøg på at dæmpe dine støn er ikke succesfuldt erfarer du, da du pludselig åbner dine øjne og ser en snes mennesker nedenfor se op på dig. Du er ligeglad - du kigger ud på horisonten, og da du kigger ned et øjeblik senere er folk vendt tilbage til deres tidligere gøremål.

Du kan mærke mig rejse mig op bag dig og lægge mine hænder på dine hofter. Så mærker du noget strejfe dine kønslæber - det går op for dig, at jeg er nøgen, og du kan mærke min pik presse imod dig. "Åh, du godeste," tænker du, "han har tænkt sig at kneppe mig!"

Frygten vender sig hurtigt til lyst, da det går op for dig, at du vil mærke min pik oppe i dig mere end noget andet i hele verden... Du rækker en hånd ned mellem dine ben og mærker enden af min pik med dine fingerspidser. Du tager fat i den og trækker den nærmere - guider den ind i din våde, imødekommende kusse. Hovedet trænger ind mellem dine læber, og din hånd vender tilbage til vindueskarmen.

Jeg trækker dine hofter mod mig og skubber mine fremad - min pik glider så let ind i dig... Endnu en gang skriger du, som min pik trænger helt ind i dig, lige så højt som før. Og igen vender alles øjne sig mod himlen for at se, hvor lyden kommer fra. Men dine øjne er lukkede... du er ligeglad. Det eneste du tænker på lige nu er, at jeg ikke må stoppe det, jeg er i gang med... Kneppe dig bagfra - bringende dig tættere og tættere på eftermiddagens anden orgasme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.