Jeg bliver nu guidet ned på alle 4 med røven i vejret og mens du leger med min pik, så får jeg lidt ekstra med pluggen. Du trækker den ud og slikker mit hul igen, så smøre du den godt ind...

Jeg er en gift mand, lykkelig gift, det skal siges og med en kvinde. Men det ændre ikke på, at jeg i flere år har gået med den samme fantasi, hemmelige lyst om man vil. Jeg har ofte overvejet at føre den ud i livet, men muligheden og timingen har aldrig budt sig eller også har jeg bare ikke lagt mærke til det? Måske nogle får ideer af at læse med her? 

Jeg har tit haft tanker om, at være sammen med en anden mand, gerne en erfaren, men det må også gerne være en nysgerrig lige som jeg selv. Udseende er egentlig også irrelevant og størrelsen på udstyret, ja jeg ved jo reelt set ikke hvad jeg kan tage endnu, så igen alt er kærkommen. 

Når jeg fantaserer om det, foregår det mens jeg er udsendt med firmaet, på kursus eller lignede så jeg er på hotel. Jeg har aftalt mødet på forhånd, aftalt tidspunkt og mødestedet, mit hotelværelse. Jeg gør mig selv klar. Først barberer jeg mit numsehul så det er glat, så trimmer jeg håret omkring min pik og nosser, fjerner det ikke men gør det kort. Jeg tager så et godt langt bad, hvor jeg rigtig bliver ren. 

Når du ankommer, så hilser vi kort, du lægger dine ting og jeg viser dig badeværelset, her går du ind og gør dig klar. Imens tager jeg den pose du har medbragt, jeg bad dig tage legetøj med og hvis du ville købe noget frækt undertøj til mig. Jeg liner legetøjet pænt op tæt på sengen, der er alt lige fra små og store dildoer og anal plugs, penis ringe, massageolie og glidecreme. Samtidig så har du købt et frækt sæt i rød, g-streng og bh og matchende blindfold. 

Jeg ifører mig g-streng og bh og sætter mig afventende i sengen med blindfoldet i hånden. Ind kommer du, kun iført et par boxershorts, da du ser mig på sengen så kan du slet ikke skjule at det har en effekt på dig. Du kommer over, fortæller mig at du nok skal være god ved mig og hvis vi skal stoppe eller pause, så skal jeg bare sige til, jeg nikker og giver dig blindfoldet, som du så igen giver mig på. Jeg er nu blindet, jeg kan vitterligt intet se, kun høre din vejrtrækning. Jeg sidder lidt tid, ikke længe men lige nok til at falde lidt ned. 

Du guider mig ned på ryggen og om på maven, du lader din hånd glide hen over min ryg og lænd for herefter at løsne bh’en. Så smøre du min ryg ind i olie og giver mig en god massage, armene, benene og fødderne tager du med og afslutter med at masserer mine balder. Jeg er nu smurt ret godt ind i olien, som har en sød og sensuel duft og jeg kan mærke jeg slapper af i kroppen. Du guider mig om på ryggen, hvor du blidt fjerner bh’en helt, du leger med mine nippels, helt blidt slikker lidt på dem også. Så slikker du ned over min mave, din mund kører ned over mine lår og du får mig gjort rigtig liderlig. Du fjerner nu g-strengen og jeg kan høre du dufter til dem. Din mund kører rundt om min pik uden at røre, jeg bliver lidt overrasket da du førstegang slikker på mine testikler, du går nu i gang med at sutte min pik, først hoved helt roligt, så dybere og dybere, mens du sutter, så leger du med mine nosser. Du skifter så over til at slikke mig bagi, din varme tunge mod min åbning føles vildt og jeg stønner. Mens du slikker og sutter mig, så tager du den mindste plug og smøre ind, den føre du langsomt op og den går rent ind. Du prøver med lidt forskellige plug og dildo størrelser og da du når til en mellem, så kræver den lidt arbejde at få ind. Den kommer ind, forbi ringmusklen og jeg giver et lille hvin, det kunne mærkes men det føltes så godt, du lader den sidde og guider mig nu op og sidde. 

Du føre mine hænder, til at trække dine boxershorts ned. Du føre dem op så jeg kan mærke din pik, den er allerede helt stiv og større end jeg havde forventet. Jeg kæler lidt for den inden du føre mig ned til at jeg skal sutte den, præcis som du havde suttet mig. Jeg gør det så godt jeg kan, mens du guider mig, du nyder det kan jeg høre. Jeg slikker din glans, dit skaft og prøver at tage den så dybt jeg kan. Jeg slikker dine nosser, de er store, og du vender dig, så jeg også kan prøve at slikke dit brune hul. Så skubber du mig ned igen, trækker plugen ud og begynder igen legen med større udstyr, mens du sutter og slikker min pik. Du når nu en størrelse der kun kan lade sig gøre, fordi jeg selv har eksperimenteret med anal plugs og efter lidt prøven og en del hvin fra mig lykkedes det, den går ind. 

Igen sætter du mig op og på ny skal jeg kæle, slikke og sutte din pik, nosser og røv. Denne gang forsøger du med lidt blid gagging, hvilket får mig til at savle og komme med gaglyde. Jeg bliver nu guidet ned på alle 4 med røven i vejret og mens du leger med min pik, så får jeg lidt ekstra med pluggen. Du trækker den ud og slikker mit hul igen, så smøre du den godt ind, inden du stikker din stive pik i mig. Du knepper mig i denne stilling længe, for herefter at tage mig liggende på ryggen med benene over hovedet. Du knepper både dybt og hårdt men på en blid måde, jeg kan slet ikke være i mig selv, så godt føles det. Du guider mig om så jeg kan ride dig, hvilket jeg klare okay. Til sidst, tager du mig i doggy igen og lige inden du kommer, trækker du dig ud, og lader mig sutte dig til du kommer, så jeg kan prøve og smage din sex væske. 

Du skubber mig ned på ryggen igen og leger med min pik, så smøre du den godt med creme for herefter at ride på mig mens du leger med min røv og nosser. Da jeg er tæt på at komme, så trækker du dig, sutter min pik mens du giver mig en god prostata massage og jeg kommer med alt min saft, i din mund og ansigt, ud over mig selv også.

 

Du tørre dig af, samler dine ting sammen og siger farvel. Jeg ligger i sengen længe efter, følelsen af at være blevet brugt, føles så godt. Jeg er klar til at udforske dette univers endnu mere.

Mødet med en ny verden
I alt: 4 ud af 5 - fra i alt 5 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Flere historier fra samme forfatter: