Havde gennem flere måneder, skrevet med en dejlig moden fyr her på siden. Vi havde længe snakket om at mødes, men der var flere ting der lige skulle falde i hak. Efter hvad vi havde skrevet, mindede vi begge om hinanden, både mht. tanker, ideer, lyster og ikke mindst væremåde/sind. Der var gået 4-5 måneder og dagen var oprundet, hvor jeg skulle besøge ham en weekend. 

Jeg tog toget og han hentede mig ved den lokale station. Han havde ikke svært ved at finde mig, da jeg var den eneste der stod af ved denne station. Vi krammede....ikke noget med kys osv., da dette var vores hemmelighed og ikke skulle ud at rende i det lille samfund, hvor han boede. Der var halvmørkt og da vi kom ind i bilen mødtes vi i et langt heftigt tungekys. Ingen tvivl om, at vi begge havde ventet på dette øjeblik.

På vej i bilen blev der gnedet gevaldigt på hinandens lår og pikkene fik også nogle klem. Der var absolut ingen tvivl om, at vi begge var enormt liderlige, da vi ankom hjemme hos ham (Lad os kalde ham Erik). Døren var næsten ikke lukket ,i inden vi omfavnede hinanden og snavede vildt, mens vi gnubbede pikkene mod hinandens og hænderne var overalt.

Han havde gjort klart for mig, at han var den passive type og helst så, at det var ham og hans huller, der skulle bruges. Det var ok med mig, da jeg kan være begge dele. Allerede i entreen havde han fået trukket mine bukser ned og gik på knæ og begyndte at sutte på min allerede stive pik. I guder hvor kunne han sutte pik!!! Aldrig havde jeg fået suttet og slikket pik så godt. Var nødt til at skubbe ham væk, ellers var jeg allerede kommet.

Vi smed begge tøjet og han trak mig ind i soveværelset. Vi lå og kælede, kyssede og udforskede hinandens kroppe inden vi endte i en 69`er. Der gik ikke længe inden jeg kom i en vild orgasme. Han slugte hver en dråbe og slikkede mig ren. Jeg ville også sutte ham til udløsning, men det fik jeg ikke lov til. Jeg fik dog lov, at slikke hans dejlige stjerne, hvilket var noget han var vild med. Derefter fandt han noget glidecreme og en buttplug og bad mig smøre ham og sætte buttplugen op. Da dette var gjort, mente han at vi trængte til et glas vin. 

Vi vimsede begge helt nøgne ind i stuen. Han havde fortalt mig, at han var naturist og altid gik nøgen når han havde muligheden. For s.... hvor var det dog frækt, at se ham vimse rundt med buttplugen oppe. Da vi havde drukket et glas, forsvandt han pludselig ind i soveværelset og kom tilbage med en Dildo. Han lagde sig på tæppet foran mig og begyndte at kæle for sig selv, ikke mindst hans dejlige stive brystvorter, som stod lige ud i luften. Min pik begyndte så småt, at røre på sig igen.

Da han tog buttplugen ud og førte dildoen op, stod min pik ret op af maven. For s.... hvor var han dog bare lækker og lige så fræk, som jeg havde drømt om. Han begyndte stønnende at kneppe sig selv....Jeg lagde mig modsat ham, på alle fire med pikken ud for hans mund. Han begyndte straks at sutte og jeg overtog styringen af dildoen, mens jeg spillede på hans dejlige pik. Jeg lod min tunge spille på hans glinsende pikhoved. Han smagte rigtig dejlig og jeg begyndte at mundkneppe ham til roden. Kunne høre han var ved at komme og satte tempoet op. Det var vi ikke helt enige om og han skubbede mig væk og om på ryggen.

Han satte sig overskrævs på mig, tog fat om min pik og styrede den mod hans dejlige fugtige stjerne. Han gled ned over og tog den helt i bund første gang. Han sad lidt og vi nød begge følelsen. Han var dejlig stram. At ligge der og se hans liderlige nydende blik, var en vidunderlig oplevelse. Han løftede sig, så kun pikhovedet var indenfor. Han trak sig helt ud og så kun lige ind med pikhovedet flere gange. Han pirrede mig og var ved at gøre mig vanvittig. Jeg fik fat om hans hofter og trak ham ned, mens jeg skød underlivet op. Rid mig for s.... råbte jeg og begyndte at spille hans pik. Han vidste hvor han havde mig og begyndte ride mig hurtigt og nu helt i bund hver gang.

Vi var begge helt oppe og ringe og der gik ikke længe inden vi begge kom i et brøl. Jeg skød hele min ladning af oppe i ham og han sprøjtede så kraftigt, at det meste ramte mig i ansigtet. Han faldt forover og sådan lå vi i et par minutter, stadig med pikken oppe i ham. Jeg slikkede det sperm i mig, jeg kunne nå med tungen og resten slikkede han af, for derefter af tungekysse mig, så vi begge fik af hans dejlige sperm.

Vi gik begge i bad og vaskede hinanden godt og grundigt, hvorefter vi lagde os ind i hans dobbeltseng, hvor vi faldt i søvn. Jeg med armene omkring ham og hans dejlige røv presset mod min pik. Dette skulle nok blive en fantastisk weekend ingen tvivl om det ;)

 

Glæder mig til 2022 :) :) ;);)

Min drømmefyr
I alt: 4.3 ud af 5 - fra i alt 15 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.