TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Javel Frue, får jeg presset ud, på slag 9 knækker jeg sammen på alle 4, hun trækker mine bukser ned og spreder mine ben, for at give mig de sidste 2 klask. Det er så smertefuldt men så pirrende...

Jeg har denne her kollega, hun er vel 8 år ældre end mig, lidt buttet, med en stor god røv og et par store bryster. Hun har fået et par børn men hun er stadig fræk at se på og hendes blik kan få min pik til at stivne. Desværre er hun altid god til at dysse de seksuele toner ned i afdelingen når vi nærmer os fredag.

Det er torsdag og jeg er på vej hjem, jeg siger farvel til de få tilbage og bevæger mig mod udgangen, lige inden jeg når den kan jeg høre min kollega kalde, "Er du på vej hjem? Kan jeg lokke dig til at hjælpe inden du går, jeg har en tung kasse der skal op på loftet, det må være lige noget for en stærk ung fyr som dig". Hun har altid været god til at smire, når hun skulle bruge hjælp men jeg forbarmer mig, tager kassen og går med. Vi går op på loftet og hun går først op af trappen og jeg følger med, jeg kan ikke lade være, på vej op af trappen sniger jeg mig til et hurtigt kig op under hendes nederdel, hun har sorte g-strengstrusser på kan jeg se, det tænder mig lidt. "Hvor skal den stå?”spørg jeg, "Helt nede for enden, tak". Jeg går ned med kassen og fornemmer at døren til loftsrummet lukker i, jeg tænker ikke videre over det, mens jeg sætter kassen på plads. "Klik" lyden af en dør der låses, jeg vender mig rundt og ser undrende efter hende. Hun går mod mig og jeg mod hende, lige da vi mødes, giver hun mig et skub i brystet, der overrasker mig og sender mig ned og sidde i de nærmeste kasser.

"Jeg har holdt øje med dig, hvalp. Jeg har set hvordan du kigger efter mig, hvordan du næsten ikke kan lade være med at bryde øjenkontakten når vi snakker, for at få et glims af min barm, hvordan dine bukser buler når jeg hjælper dig med pc'en. Jeg er ikke bare din sædvanlige trunte, mig leger man ikke bare med, jeg give en ordre og du følger den uden at tøve, ellers er det slut, forstået?" "Ja" får jeg fremstammet i min rus af liderlighed. "Du gør som jeg befaler, du adlyder mine ordre, du tiltaler mig Fru. Hvis du ikke kan finde ud af det så straffer jeg dig hårdt og i værste fald stopper legen, forstået? "Ja, Frue". "Kys min fod" jeg tager hendes stiletter af og kysser hendes fod, hun trækker mig i håret og stikker mig en lussing. "Hvem bad dig tage skoen af?", jeg sætter skoen på igen og kysser videre, endnu engang kommer der en lussing. "Det hedder undskyld når man fejler" "Undskyld Frue" "Kys så den fod" jeg kysser foden, mens jeg bemærker at hun på en tavle noterer 2 streger. "Kys op af mit ben, langsomt til jeg siger til". Jeg kysser op af hendes ben, endnu en lussing rammer "langsomt" "undskyld Frue", endnu en, "langsomt!" "undskyld Frue", 4 lussinger får jeg inden hun siger stop. Min mund er lidt over midten af inderlåret, jeg kan svagt dufte den søde, varme ophidseende duft af hendes skræv. Jeg sidder stille som en hund der afventer ordre, hun løfter op i nederdelen, træk mine trusser af kun med din mund, jeg kæmper og til sidst lykkedes det, jeg får hende dog bidt en enkelt gang, "AV, din dumme hvalp" "undskyld Frue", de 6 streger blev pludselig til 10. Hun tager begge bryster frem, "kys mine bryster og slik mine nippels", jeg går i gang, og hun gnider hendes fisse imens, hun nyder det. Hun skræver over mig, "duft min fisse, duft hvor våd den er, blandingen af urin og mine kvindelige safter, jeg vil have at du skal slikke mig, æde mig til jeg kommer". Jeg dufter, hun presser fissen ned over min næse, hun tager fat i mit hår og tvinger mit hoved rundt, mens jeg slikker hende, jeg slikker alt hvad jeg kan, skamlæber, hende hul, hendes klit og til tider ender jeg med tungen i hende brune åbning også. Jeg gør lige hvad hun vil og slikker til hun kommer.

"Rejs dig", hun sætter sig på knæ og tager min pik frem, hun kæler lidt med den og blotter glansen, kysser den en enkelt gang og giver nogle pinlige men bestemte klask, det tænder mig. "Hvis du er god ved mig, så er jeg også godt ved dig, men husk det gælder også omvendt, så vil du gerne afregne løbende eller til slut?" "Løbende" siger jeg stønnende, mens hun langsomt spiller min pik. En hårdt klask over den blottede glans, "Undskyld Frue, Løbende Tak Frue" "Ja vel, du skal få løbende afregning" hun sætter 1 streg mere, så der er 11 streger i alt. "11" siger hun så, for herefter at løfte min pik op og give mine kugler et klask med svag hånd, "1", et klask mere rammer, "2", smerten er uudholdelig, jeg knækker mere og mere sammen og da vi når til 7, er jeg lige ved at sige stop. "Hvis du siger stop, så stopper vi helt, der er ingen pauser her" "Javel Frue" får jeg presset ud, på slag 9 knækker jeg sammen på alle 4, hun trækker mine bukser ned og spreder mine ben, for at give mig de sidste 2 klask. Det er så smertefuldt men dog så pirrende, jeg har fuldstændig mistet kontrollen, det tænder mig. "Så er scoren nulstillet, vi kan fortsætte".

Jeg sidder stadig foroverbøjet, afventende, hun tage ved min pik, spiller den, pirrende kysser hun mine testikler, hvilket sender et jag igennem mig hver gang på grund af smerten. Pludselig stikker hun et kort kosteskaft af plastik frem mod mig, den er lidt tyk, "sut på den som var den en pik, hvalp" jeg gør som hun siger og sutter på den, mens hun spiller min pik og sutter lidt på den også. Pludselig, tager hun den fra mig, spytter en stor klat på den og uden tøven bore den op i numsen på mig, hvor efter hun knepper min røv og spiller min pik. Smerten og liderligheden forenes, det er så frækt. Efter at have kneppet min røv, skubber hun mig rundt, hun giver min pik nogle ryk og så sætter hun sig på mig, presser min pik dybt op i hende og begynder at ride mig hårdt. Jeg får den ene efter den anden lussing mens hun ridder, hun klasker mine løg mens hun ridder, hun tager lange kvælertag mens hun ridder, til sidst kan jeg ikke holde det tilbage, jeg kommer hårdt, mens hun vrider mine brystvorter.

Hun sætter sig over mit ansigt og tømmer min egen load ud i munden og hovedet på mig, tvinger mig til at slikke hendes fisse ren og æde min egen sæd. Da hun mener hun er ren, så går hun ned, leger og sutter min pik og kærtegner mine nosser, min pik rejser sig igen, hun spytter en klat i hånden, smør sig selv bagi og tager min pik i røven, nu rider hun mig igen, samme måde, hårdt med lussinger, kvælertag og slag i pungen. Jeg kan næsten ikke komme mere men af ren liderlighed får jeg endnu en orgasme og sender en load op i hendes bag. Endnu en gang skal jeg bruges som toilet, jeg skal rengøre hendes brune hul for min sæd. Hun rider mit ansigt mens hun klemmer hårdt om mine tømte ømme testikler, til hun selv kommer. Hun rejser sig, tager tøj på, giver mig et kys og går med døren, "og mig som troede du var kedelig, hvalp".

Jeg samler mig, tørre mig og får tøj på, hold op en omgang, det vil jeg glæde mig til at prøve mere af.

Kollegaen tog for sig
I alt: 4.3 ud af 5 - fra i alt 8 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Flere historier fra samme forfatter: