TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Jeg studerer hende kort, mens hun vrikker med hofterne, hun er så ung. Jeg træder op bag hende, hurtigt griber og fastholder jeg hendes arme med den ene hånd og den anden for hendes mund...

Hver dag de sidste par måneder, når jeg har forladt min arbejdsplads har jeg hilst farvel til vores unge lidt generte rengøringshjælp.
Jeg har flere gange taget mig selv i, at tjekke hende ud, idet jeg passerer hende og smilet hun får er også blevet mere lumsk. Jeg tænker ofte på hende, mens jeg kører hjem, hvordan hun mon ser ud nøgen? Hvor fræk hun er? Jeg tænker på at gøre ting ved hende, ikke de almindelige sjofle tanker, nej de mere skammelige og forbudte tanker.

Hun kommer altid omkring kl. 16, hvor vi andre er på vej hjem og har altid det sammen tøj på, Denim overalls og en grøn t-shift med firmaets logo på. Jeg forestiller mig altid, at hun er næsten nøgen inden under. Det afslører ikke meget om hendes figur, men man kan fornemme at hun har en god let fyldig røv og nogle mellem størrelse bryster.

Jeg forlader altid kontoret som en af de sidste, kun efterfulgt af 3 af cheferne, herefter har hun hele virksomheden for sig selv. Jeg har ofte tænkt på, at gøre mine tanker til virkelighed, i længe har jeg undertrykt mine perverse og absurde forestillinger og en dag kunne jeg ikke kue dem længere.

Klokken er 16, jeg tager telefonen og ringer hjem, for at fortælle konen at jeg arbejder længe i dag, allerede fra morgenen af, havde jeg varskoet hende om den øgede arbejdsmængde vi ser ind i. Jeg tager mine ting og min jakker og går som jeg plejer, ud af kontoret, forbi chefkontoret for at sige på gensyn, for til sidst at sige farvel til den unge rengøringshjælp. Normalt ville jeg gå ud af hoveddøren og hen til bilen, men ikke i dag, i stedet drejer jeg ned af en gang som fører op til vores laboratorie.

Herfra kan jeg se parkeringspladsen, hvor de 3 chefers biler holder, sammen med hendes. Min er parkeret på en p-plads længere væk, så de alle tror jeg har forladt stedet. Her venter jeg i hvad der føles som en evighed, inden jeg ser de 3 chefer forlade stedet, nu kan jeg gå i gang. Jeg har taget skiftetøj med, som jeg tager på og samtidig har jeg investeret i en maske, der skjuler mit ansigt men ikke forhindre mig i at bruge munden.

Jeg går stille ned af gangen, mens jeg prøver at lokaliserer hende, hun er i gang med at vaske gulvet i et af de store mødelokaler med fuld musik i ørerne. Jeg studerer hende kort, mens hun vrikker med hofterne, hun er så ung. Jeg træder hurtigt op bag hende, hvor jeg hurtigt griber og fastholder hendes arme med den ene hånd og holder den anden for hendes mund for at dæmpe hendes skrig. Med min mund trækker jeg den ene høretelefon ud af hendes øre og visker, “hvis du er stille og gør som du får besked på, så slipper du meget lettere end hvis du gør modstand”. Hendes hjerte galoperer og hun ryster af skræk, “jeg ved ikke hvor de gemmer værdigenstandene” siger hun grådbetynget. “Fjollede tøs, jeg er her for at lære dig nogle manér og give dig dit lovs oplevelse, blot du gør som jeg siger. Hvis ikke så bliver aftenen endnu værre end du tør frygte”. “Du gør som jeg beordre dig, modstand af en hvert art straffes. Jeg vil desuden tiltales Hr. Forstået?!”. Hendes krop ryster men hun nikker, jeg trækker hårdt i hendes lange brune hår, hvorefter hun udbryder “JA Hr.!”.

Jeg beder hende klæde sig af, hun tager alt af, på nær BH og g-streng. Jeg stikker hende en lussing, “Sig mig er du tungnem, eller kan du bare godt lide at blive behandlet hårdt? Jeg sagde klæd dig af, HELT AF!”. Hun undskylder og trækker g-strengen ned og fjerner BHen mens hun forsøger at skjule hendes krop. Jeg stiller mig bag hende, helt tæt og spørg “Er det første gang du har sex med en mand?” Hun nikker. “Er det første gang nogen misbruger din krop?” “Ja” siger hun, med et lille snøft. “Tanken om at jeg vil tvinge dig, misbruge dig, ydmyge og gøre dig ondt, tænder det også dig?” “Vil du ikke nok lade være og lade mig gå? Jeg har ikke lyst til det her, Jeg har ikke fortjent det her!” Udbryder hun, alt imens tårerne triller ned over hendes kinder, ned på hendes bryster.

Jeg tager hårdt fat i hendes nakke og arm og tvinger hende forover ned på bordet, efterfulgt af 3 klask på hver balde, så hårdt jeg kan. “Du gør som jeg befaler dig og hvis ikke, så tvinger jeg dig! Jeg vil bruge dig som jeg har lyst og du kan ikke stoppe mig, så adlyd eller tag straffen.” Jeg sætter hende i en af stolene, knapper op og tager min pik frem, “Sut den! Begynd med spidsen og fortsæt så dybt du kan”. Hun sutter mig pik, men kan ikke rigtig komme i bund, “dybere, dybere!, DYBERE” “Jeg kan ikke mere” “Hold din kæft, usle skøge, nu skal jeg vise dig hvordan man pleaser sin Herre”. Jeg tager et fast greb om hendes hoved og presse mig i bund, jeg starter ikke blidt, hun skal lære at adlyde, jeg knepper hendes ansigt hård, hun savler og kan næsten ikke få luft, hun forsøger at kæmpe imod men det nytter ikke. Jeg trække mig ud og tvinger hende til at slikke mine testikler og mellemkød for herefter at skræve over hende, så hun kan slikke mit brune hul. Jeg fortsætter med at kneppe hendes beskidte mund, indtil hun overgiver sig og kaster op. “Læg dig på bordet og leg med din fisse din skøge” hun lægger sig og gnider let på hendes skamben, alt imens hun græder hulkende. Jeg tager en af hendes våde klude fra vognen og svirper hendes inderlår, “leg med din fisse, ikke nus den!” Hun spreder skamlæberne og giver sig selv finger, selvom hun er tydelig berørt af situationen, så kan jeg se at hendes fisse bliver fugtigere af dette. “Jeg tror du nyder, lidt smerte din lille so, nu skal du bare lege med din beskidte fisse og dine bryster mens jeg giver dig de kærlige slag du fortjener”. Hun leger videre, jeg svirper hendes inderlår, jeg svirper hendes mave, bryster lår og balder, det virker faktisk til at pirre hende lidt. Jeg tager tre af mine fingre og presser ind i hendes nu våde fisse, hun er lidt stram, så stram at tre fingre gør ond, jeg rusker hårdt oppe i hende, trækker dem ud og snuser til dem, duften var fræk, frisk og sødelig, jeg tvinger hende til at lugte til dem og smage dem, “Føj for satan din beskidte fisse stinker! Blev du gruppe kneppet før du tog på arbejde? Vi må vist hellere få den vasket”.

Jeg vender mig mod vognen, her kan jeg se en af gulvkludene, jeg tager den og skrubber hendes fisse hårdt, hun skriger i smerte, jeg presse den op i hende så meget jeg kan og vrider den rundt der oppe. Hun stritter imod og Beder mig stoppe. Jeg smider hende i stolen, knepper hendes mund igen, smider hende over bordet og pisker hende med den våde klud, på ryggen, brysterne og fissen, pisker hende til hun underkaster sig. “Spred dine ben og balder”. Hun tør ikke andet end at følge ordren. Jeg tager min pik og knepper hendes fisse, den er øm, det er tydeligt. Jeg griber kosten og giver hende smæk i røven med skaftet, hårdt, hun skriger, “leg med din fisse din so” jeg smækker videre mens hun leger, tager skaftet og stikker dybt i hendes fisse, jeg knepper hende med kosten. Jeg lader kosten blive i fissen mens jeg spytter en klat i hendes røv, gnider det rundt med pikken og i et smertefuldt forsøg, presser den helt i bund i hendes stramme røv. Hun skriger, græder, falder og man kan mærke at det er første gang hun får pik i røven. Jeg tager et fast greb og knepper hendes røv så hårdt jeg kan, mens hun skriger at jeg skal stoppe. Hun slår ud efter mig, men intet stopper mig, jeg knepper hendes røv nådesløst. Lige inden jeg kommer, så trækker jeg mig ud, vender hende rundt, hun er så udkneppet at hun bare følger med. Jeg knepper hendes mund mens jeg med hænderne flår i hendes nippels og forsøger at udvide hendes røvhul mere. Jeg presser mig helt ned i hendes hals i det jeg kommer og tømmer mig der, jeg klasker til hendes bryster et par gang inden jeg trækker mig ud. “Tak for turen skøge, jeg håber du lærte nogle manér”. Jeg kaster kluden i hovedet på hende og lyner mine bukser. “Næste gang tager jeg venner med, så skal du prøve at få pik”.

Jeg vender rundt, forlader lokalet, hun ligger over bordet rød efter slagene, med lidt lort smurt ud over kroppen, nærmest livløs, viljeløs, grædende og misbrugt. Jeg tog mine ting, kørte fordi en truckervask på vejen hjem og fik et bad, noget at spise og noget andet tøj på, tøjet og masken smed jeg i en skraldespand hvorefter jeg kørte hjem til min kone som intet var hændt.

Rengøringshjælp stod for tur
I alt: 1.7 ud af 5 - fra i alt 20 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Flere historier fra samme forfatter: