Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde skrevet sammen et stykke tid og så nu skulle det være denne aften.

Vi mødtes på en resteplads som de to frække tøsser vi nu var, så lidt på hinnanden der med vores frække Q lingeri og stiletter. vi kunne da li det vi så der af os to frække tøsser.

Vi snakkede lidt om hvor vi skulle køre hen og visse os lidt frem for andre mænd, vi blev enige om bare at trille ud og se hvad der byder sig til

vi holdt en del steder og var ude at gå tur i vores drees dog uden at møde det helt ville puklikum desværre, vi var blwvet godt tændte begge tøser.

så op af en vej blev det nok lidt for meget for os begge, hun stille sig klar der op af en skilt ude ved vejen. tog en hånd op under kjolen og beføldte hendes nylon ben der under kjolen,og der skete meget så. hun blev meget stiv der i min hånd og stønde højlydt så godt der ikke stod andre ved bus skuret så fik de nok et stor scok med en der trak op i den meget stramme frøkke røde lak kjole og blotte sig der. Med de selvsidende nylonbstrømper og den meget lille g strengs trusse.

Hun nød den behandling hun fik der og blev meget stor i trussen, og vuptig kom tøse pikken frem og stritte lige ud i luften. Hun blev kærtegnet af mig til fælles nydelse.

Der gik ikke lang tid derefter så måtte hun også se min pik under men sorte lakkjole den var pakket ind i en sort lak boddy med strømpe holder og jeg fik samme tur der med hendes hånd og med samme resultat min blev også stiv som et brædt. vi gik så

en tur der under gade lampene ude i sommer aften og nød vores liderlighed. Vi  spillede hinanden af til den sore guld medajele jeg sprøjte ud over hendes nylonstrømper med et lille suk af den søde slags. Derimod hende hun sukkede  meget højt af glæde. vi vimese lidt rundt der i vores stiletter og nød sommer aften og blev enige om det var blevet meget sent nu til tøse tur.

Vi skal snart mødes igen til en ny fræk gårtur derude, Mon der var nogen der så ville mødes med de to frække tøsser ?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.